Yan yatınca eğer bir yeri sıkıştıysa deli gibi vuruyor. Kalkıp tekrar yatıyorum. Bize zor ama o kuzular için daha zor. Hem karanlık hem rahatça gezemiyorlar.
Günaydın annişler benim son yazımın üstünden baya bir süre geçmiş umarım hepiniz iyisinizdir bebişler yerinde duruyordurBenimde adet sancısı gibi ağrılarım var bacaklarım tutmuyor geceleri çok hareketli olduğu için uyuyamıyorum sabahları uyuyabiliyorum feleğim şaştı 34. haftadayız boy 42. cm 2 kiloyduk geçen hafta. inşallah hepimizin bebişi sağlıkla dünyaya gelir çok heycanlıyııım
Anladım Canım ben nst ye bağlanmadığım için sancım var mı nilmiyorum en son bir kaç gün önce gittiğimde nst ye bağlama gereği duymadı doktor bi daha bayramdansonra gideceğim inşallah o zamana kadar bir şey çıkmaz
Ayy keşki benim kocam da iptal etse planını bayramda onun köyüne gidicez, Allah biliyor ya hiç istemiyorum gitmeyi.Günaydın canlarım. Herkese şifa diliyorum. İkizlerde hayırlısıyla sağlıgıyla gelsinler imşş. Agustos annelerinde ilk ikizler geliyor. Bugün yataktan kalkasım yok,çok pis uyuyasım var. Büyük ihtimal uyucam butün gün. Dün akşam tatile gitme planını iptal ettim. Nedense canım hiçmi hiç istemiyor.
Çalışıyordum canım geçici süreliğine eleman aldık benim yerime, onunla ilgilenmekten buraya uğrayamadım. Çalışabilir raporu aldım ama patronum gelmesende olur dedi zaten bayram tatili girdi araya bu saatten sonrada gitme diyor herkes ama evde canım sıkılıyorEmin ol su an onlar cokkk rahat, Allah onlara oyle bi rahat vermis ki anne karninda..
Yan yatnca benmki de genelde deliriyor, bazen oturur poziayonda uyuyorm durmazsa napalmm.. Kuzular nasil istersee
Bayadir yoksun evettt... Nerelerdesin bakalm?? Sen calisiyo muydun canm devam mi??
Geceleri hareketliler kervanina seninde ekleyelimmasallah bebeislerimize bizi uyutmasalar da kendinkeyifleri yerindedir insallahh..
Masallh bebegine boyu da kilosu da gayet iyi
Canım sen de çiğ kuruyemiş ye tuz iyi değil biliyorsun. Son aylarda şişlikler normal ama tuz da kesinlikle teyikliyordur.selam kızlar,
benim şikayetim de bu ara ellerde ve ayaklarda şişme var. çok sinir oldum. acaba kuruyemişler tuzlu da ondan mı?
kızım zayıf diye kuruyemiş ve protein destekli beslenmeye çalışıyorum ama ne bileyim.
ikizannesi2016 hayırlı sağlıklı vakitli doğum olur inşallah.
Onlarin keyfi yerinde balim. Hayatlari boyunca en guvenli yerdeler. Ne sicaktan ne soguktan etkileniyorlar gaz yok birsey yok ye ic yat ohhh arada anneleri rahatsiz edelim dertleri var benceYan yatınca eğer bir yeri sıkıştıysa deli gibi vuruyor. Kalkıp tekrar yatıyorum. Bize zor ama o kuzular için daha zor. Hem karanlık hem rahatça gezemiyorlar.
Bebişin çantası senin çantan hazır mı onlarla ilgilen :)Çalışıyordum canım geçici süreliğine eleman aldık benim yerime, onunla ilgilenmekten buraya uğrayamadım. Çalışabilir raporu aldım ama patronum gelmesende olur dedi zaten bayram tatili girdi araya bu saatten sonrada gitme diyor herkes ama evde canım sıkılıyor87 kiloyum bayramdan sonra işede gitmezsem 100 olurum doğuma kadar heralde sen nasılsın çalışmaya devam mı?
Günaydın canlarım. Herkese şifa diliyorum. İkizlerde hayırlısıyla sağlıgıyla gelsinler imşş. Agustos annelerinde ilk ikizler geliyor. Bugün yataktan kalkasım yok,çok pis uyuyasım var. Büyük ihtimal uyucam butün gün. Dün akşam tatile gitme planını iptal ettim. Nedense canım hiçmi hiç istemiyor.
Hepimizin duruyor daha ama sabirsizlaniyolar canim :)Günaydın annişler benim son yazımın üstünden baya bir süre geçmiş umarım hepiniz iyisinizdir bebişler yerinde duruyordurBenimde adet sancısı gibi ağrılarım var bacaklarım tutmuyor geceleri çok hareketli olduğu için uyuyamıyorum sabahları uyuyabiliyorum feleğim şaştı 34. haftadayız boy 42. cm 2 kiloyduk geçen hafta. inşallah hepimizin bebişi sağlıkla dünyaya gelir çok heycanlıyııım
Canim ne kadar tatilde olsa evdeki rahatligi ariyor insan.. Karnin burnunda zaten bosver bu senede tatilsiz gecsin :) uzulme iyi yapmissinGünaydın canlarım. Herkese şifa diliyorum. İkizlerde hayırlısıyla sağlıgıyla gelsinler imşş. Agustos annelerinde ilk ikizler geliyor. Bugün yataktan kalkasım yok,çok pis uyuyasım var. Büyük ihtimal uyucam butün gün. Dün akşam tatile gitme planını iptal ettim. Nedense canım hiçmi hiç istemiyor.
Hazır çok şükür herşeyimiz ben çalışırken kv bütün kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyip dolaplarımıza koymuş çantamızıda yapmış son kontrolleri yapmak kaldı banaBebişin çantası senin çantan hazır mı onlarla ilgilen :)
Bebişini sev, son yalnız zamanlarının tadını çıkar tv izle ninni öğren buraya takıl :)) yorma kendini son zamanlarında
Çalışıyordum canım geçici süreliğine eleman aldık benim yerime, onunla ilgilenmekten buraya uğrayamadım. Çalışabilir raporu aldım ama patronum gelmesende olur dedi zaten bayram tatili girdi araya bu saatten sonrada gitme diyor herkes ama evde canım sıkılıyor87 kiloyum bayramdan sonra işede gitmezsem 100 olurum doğuma kadar heralde sen nasılsın çalışmaya devam mı?
Şuan bence erken ama ne zaman gelecekleri belli olmadığı için bende çikolata yerine kurabiye yaptırıcamKizlarr gunaydinnnnn.. bugun iyi hissediyorum kendimi.. dun hastanenin odalarini da gordum ohh bi rahatladim ki anlatamam.. dogum paketimizde kutlama yemegi, anne bebek cantasi, kuafor gibi seyleri de gorunce keyfime dicek sey kalmadi
Kizlar bisi sorcam size.. ben netten bebek cikolatasi siparis edecegim.. havalarda sicak heemn etmeyeyim dedim ama.. illa hersey hazir olsun istedigimden duramuyorummm bekleyemuyorummm..ne yapsammm?? Simdi siparis etsem bozulur muuuuu???
Süper o zaman inşallah doğumlarımızda kolay olurAnladmm cok iyi olms senin icn, valla senin gibi anlayisli bi mudurum olmadigi icn ben 32 dolunca ayrildm isteneziyet haline gelmeye baslamisti bana, yerimde oturmam zorlarina gidiyordu dusun.. Allah'a havale esiyorm
Ama inan ki 3 haftadir evdeyim buna ihtiyacm varms diyorm, calismaya alisan insanlariz ama kendimle bebegimle karnimda da olsa basbasa vakit gecirmek cok hosuma gidiyo, arada kitap okuyorum , tv falan derken yuruyus yapmaya calisiyorm.. Geciyorr godiyor zaman..
niyetine alinca oluyor guzelim.Amin..bir de benim kizlarim maasallah cok sakin bebeklerdi hala da oyleler..ama yalan degil oglandan korkuyorum biraz, kizlari mumla aratir mi acaba diye :)5 mi ben birine nasıl bakarız diye düşünüyordum. Allah kolaylık versin tatlım. Maşallah.
Amiiin tatlim hepimizin evladiyla beraber insallah..tabi sen nesil olarak bu sarkilara pek yetisemedin, 95 96 yili hitleri bunlar,arabeskin en yogun oldugu donemlerden..ah ah ne guzel gunlerdiAyy sizin isimler de pek bir guzelmis isimleriyle yasasinlar hayirzli uzun omurlu olsunlar insallah :)
Sabah sabah dinledim sarkiyi zincirlereeeee vursalaaaaar zamaaaani durdursalaaaaar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?