2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
selam kızlar,
benim şikayetim de bu ara ellerde ve ayaklarda şişme var. çok sinir oldum. acaba kuruyemişler tuzlu da ondan mı?
kızım zayıf diye kuruyemiş ve protein destekli beslenmeye çalışıyorum ama ne bileyim.
ikizannesi2016 hayırlı sağlıklı vakitli doğum olur inşallah.

Yan yatınca eğer bir yeri sıkıştıysa deli gibi vuruyor. Kalkıp tekrar yatıyorum. Bize zor ama o kuzular için daha zor. Hem karanlık hem rahatça gezemiyorlar.

Emin ol su an onlar cokkk rahat, Allah onlara oyle bi rahat vermis ki anne karninda..
Yan yatnca benmki de genelde deliriyor, bazen oturur poziayonda uyuyorm durmazsa napalmm.. Kuzular nasil istersee

Bayadir yoksun evettt... Nerelerdesin bakalm?? Sen calisiyo muydun canm devam mi??
Geceleri hareketliler kervanina seninde ekleyelim masallah bebeislerimize bizi uyutmasalar da kendinkeyifleri yerindedir insallahh..

Masallh bebegine boyu da kilosu da gayet iyi

Ayy csnim senin daha az kalmis .artik çantalar hazirlanmistir .ben daha hazirlamadim .

Ayy keşki benim kocam da iptal etse planını bayramda onun köyüne gidicez, Allah biliyor ya hiç istemiyorum gitmeyi.

Ama tatile gidiyor olsaydık ben koşa koşa giderdim :)) denize girmeyi özledim yeminle.

Çalışıyordum canım geçici süreliğine eleman aldık benim yerime, onunla ilgilenmekten buraya uğrayamadım. Çalışabilir raporu aldım ama patronum gelmesende olur dedi zaten bayram tatili girdi araya bu saatten sonrada gitme diyor herkes ama evde canım sıkılıyor 87 kiloyum bayramdan sonra işede gitmezsem 100 olurum doğuma kadar heralde sen nasılsın çalışmaya devam mı?

Canım sen de çiğ kuruyemiş ye tuz iyi değil biliyorsun. Son aylarda şişlikler normal ama tuz da kesinlikle teyikliyordur.

Yan yatınca eğer bir yeri sıkıştıysa deli gibi vuruyor. Kalkıp tekrar yatıyorum. Bize zor ama o kuzular için daha zor. Hem karanlık hem rahatça gezemiyorlar.
Onlarin keyfi yerinde balim. Hayatlari boyunca en guvenli yerdeler. Ne sicaktan ne soguktan etkileniyorlar gaz yok birsey yok ye ic yat ohhh arada anneleri rahatsiz edelim dertleri var bence

ikizannesi2016 canimmmm hayirlisiyla kucagina al meleklerini jnsallah.. hic merak etme.. bir arkadasimda 33 de dogurdu ikizleri onhnda tansiyon yükselmişti acils ezeryana aldilar.. maasallah cocuklari saglikli dogdu ustelik seninkilerden daha azdi kilolari.. kendiside dogumdan sonra bi guzel kilo verdi ki anlatamam.. odemide indi.. simdi bebislerinin mama kaka takipleriyle uğraşıyor

Bebişin çantası senin çantan hazır mı onlarla ilgilen :)

Bebişini sev, son yalnız zamanlarının tadını çıkar tv izle ninni öğren buraya takıl :)) yorma kendini son zamanlarında

Duun alisveris yapalim dedik ama dinlenmekten gezemedim.hic yuruyemedim.ayaklarim sisti.artik çok zor herşey.alamadiklarimi netren alacagim artik.yorgunliktan öldüm. .

Hepimizin duruyor daha ama sabirsizlaniyolar canim :)
Herkeste bir sanci.. Cok sukur bende yok hic birsey. Arada belime bisi batiyo o kadar oda cocuk cok hareketlenince oluyor.
Allah yardimcimiz olsun ya.
Bebisler rahat durmayacak kesin

Canim ne kadar tatilde olsa evdeki rahatligi ariyor insan.. Karnin burnunda zaten bosver bu senede tatilsiz gecsin :) uzulme iyi yapmissin

Kizlarr gunaydinnnnn.. bugun iyi hissediyorum kendimi.. dun hastanenin odalarini da gordum ohh bi rahatladim ki anlatamam.. dogum paketimizde kutlama yemegi, anne bebek cantasi, kuafor gibi seyleri de gorunce keyfime dicek sey kalmadi

Kizlar bisi sorcam size.. ben netten bebek cikolatasi siparis edecegim.. havalarda sicak heemn etmeyeyim dedim ama.. illa hersey hazir olsun istedigimden duramuyorummm bekleyemuyorummm.. ne yapsammm?? Simdi siparis etsem bozulur muuuuu???

Bebişin çantası senin çantan hazır mı onlarla ilgilen :)

Bebişini sev, son yalnız zamanlarının tadını çıkar tv izle ninni öğren buraya takıl :)) yorma kendini son zamanlarında
Hazır çok şükür herşeyimiz ben çalışırken kv bütün kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyip dolaplarımıza koymuş çantamızıda yapmış son kontrolleri yapmak kaldı bana aynen kitap okuyacağım bol bol

Anladmm cok iyi olms senin icn, valla senin gibi anlayisli bi mudurum olmadigi icn ben 32 dolunca ayrildm isten eziyet haline gelmeye baslamisti bana, yerimde oturmam zorlarina gidiyordu dusun.. Allah'a havale esiyorm

Ama inan ki 3 haftadir evdeyim buna ihtiyacm varms diyorm, calismaya alisan insanlariz ama kendimle bebegimle karnimda da olsa basbasa vakit gecirmek cok hosuma gidiyo, arada kitap okuyorum , tv falan derken yuruyus yapmaya calisiyorm.. Geciyorr godiyor zaman..

Şuan bence erken ama ne zaman gelecekleri belli olmadığı için bende çikolata yerine kurabiye yaptırıcam

Süper o zaman inşallah doğumlarımızda kolay olur

5 mi ben birine nasıl bakarız diye düşünüyordum. Allah kolaylık versin tatlım. Maşallah.
niyetine alinca oluyor guzelim.Amin..bir de benim kizlarim maasallah cok sakin bebeklerdi hala da oyleler..ama yalan degil oglandan korkuyorum biraz, kizlari mumla aratir mi acaba diye :)

Ayy sizin isimler de pek bir guzelmis isimleriyle yasasinlar hayirzli uzun omurlu olsunlar insallah :)

Sabah sabah dinledim sarkiyi zincirlereeeee vursalaaaaar zamaaaani durdursalaaaaar:))
Amiiin tatlim hepimizin evladiyla beraber insallah..tabi sen nesil olarak bu sarkilara pek yetisemedin, 95 96 yili hitleri bunlar,arabeskin en yogun oldugu donemlerden..ah ah ne guzel gunlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…