- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ay teyzesi onlar iyi olsunlar da inşaallah :)
biz idare ederiz her türlü napalım :)
hem biz çok mutlu oluruz kiii :)
Gunaydin arkadaslar ben henuz hamile miyim degil miyim bilmiyorum suphelerimden dolayi bu topigi takipteyim ve henuz batima 6 gun varken bu sabh lavaboda peceteye 3-4 damla kadar kan geldi nedir bilmiyorum erken mi adet olucam yoksa baska bisey mi yerlesme kanamasi olabilir mi onu da bilmiyorum ogluma hamileyken hic boyle biseyle karsilasmamistim
Gorunmez diyorsunuz yani Ayy yok alttan fln en korktugum ztn onu hiç istemem canımHayir cnm gorunmez 1500 olunca anca gorunuyor ya da en azindan 1000 lerde olunca o da alttan gorunur sadece
Şimdi bn 5+6 yim 6.hafta sayilir hiç mide bulantısı falan hiç belirti yok normal mi bu korkuyom ya bişey hissetmiyorum
Şimdi bn 5+6 yim 6.hafta sayilir hiç mide bulantısı falan hiç belirti yok normal mi bu korkuyom ya bişey hissetmiyorum
yumurtlamadan 1-2 gün sonra başlayan göğüs acım 6. hafta neredeyse tamamlanırken hala devam ediyor.
benim gibi olan var mı aranızda?
Günaydın kızlar, dün gece çok feci bir migren kriziyle uyandım, hala da başım ağrımaya devam ediyor. İlaç da alamayınca geçmiyor kör olasıca. Önereceğiniz şeylere açığım kızlar.
Canım benim de aynı senin gibi, yatakta üstüne yatamıyorum ve göğüslerim sıcak yanıyor sanki, bugün de bir kaşınma tuttu, bakalım nolacak.
Bende de dun hhafif bir mide bulantısı oldu ama onun dışında hicbirsey hissetmiyorumŞimdi bn 5+6 yim 6.hafta sayilir hiç mide bulantısı falan hiç belirti yok normal mi bu korkuyom ya bişey hissetmiyorum
Kızlar yaa ben hamile oldugmu ogrendgnden berı cok sınırlı ve gerginim herkese bagırıp sınırleniyrm ndnki frenleyemıyrm kendımı
çok sağol canm inşallahhhh :)Ayy çok sevimdimm, gözün aydın hayırlı olsun canımminşallah kalbini de duyarsınız
ay amin inşallahhAyyy hadi bakalm hayirli ugurlu olsnn darisi kalp atisinaa insallahhnesemiz yerinde ohh miss
yerleşme kanaması bende de olmadıEn iyisi adet tarihini beklemek sanirimmyerlesme kanamasi da olabilir tabi ama ben de olmadi meselaa..
acaba bu madde devlet işinde çalışanlar için mi geçerli , çnkü özellerde kmse gözünün yaşına bakmaz atar kapı önüne . menfaat dünyası . adamlar ne anlar hamile halinden ancak patron merhametli olcak ki acıyacak halineBu arada arkadas yazinca yonetmelige de baktim dogru 7,5 saatten fazla calistirilamaz diyor ama bunu uygulayan var midir acaba.. Bi de guya molalar artmali uzanmamiz falan bile saglanmali daa pehhh ben Hukuk Isleri'nde calisiyorm burda bile uygulanmiyor ayrica hanile kalinca tuh is enerjisi azaldi gozuyle bakiliyor.. Bu anlayistan da nefret ediyorm
aleyküm selaam hayırlı olsunkızlar selamlar tüh bu topiği gözden kaçırmışım bende ağustos annesı olacam kısmetse ama ne bulantı ne aşerme bişey yok bnde kasık batmaları dışında sizde nasıl?
ha o yıyemem durumu bnde de var canım teşekkür ederım bu arada snnde bebişin sağlıklı sıhhatlı olsun mesela nutella manyagı ben dılıme sürmüyorum sürekli zeytın peynır :)) ama hanı bole lavaboya goturecek kadar durduk yerde mıdem bulanmıo onu demek ıstedım :))aleyküm selaam hayırlı olsunne güzl inşallah hiç bulantın olmaz bende bulantı var tatlı şeylerden artk midem bulanıyor tuzlu bişeler olsa da yesem diyorm her dk
kızlar selamlar tüh bu topiği gözden kaçırmışım bende ağustos annesı olacam kısmetse ama ne bulantı ne aşerme bişey yok bnde kasık batmaları dışında sizde nasıl?
kız taşıma bırak eşin yapsın ben bıraz erken başladım naza nıyaza adam 9 ayda benı boşarsa şaşırmam 6 haftalık bebek ama 9 aylık gbı davranıom :)Slm canım bende dün ögrendim bu topiğe geldim bendede ne bulantı var ne aşerme sadece agır bişey taşıdığımda karnım çok ağrıyo onuda artık dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?