2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yerleşme kanaması bende de olmadı bende herkeste mutlaka yerleşme kanaması oluyo sanıp kendmi hamile gibi hissetmiyodum taa ki mide bulantılarıma kadar

Bende o kahverengi lekeyi bekliyordum. bendede daha olmadı ama diğer belirtileri hissediyordum.

ay çok şükr canm bende öyle kusmadım bin şükr :) ama boş bulantı oluyr canm bazen hiç yemek istemiyor yesem de tuzlu yerim o da tuzluyu bugün Türkiyeden bi arkadaş geldi o zeytin getrdi bana sağolsun öyle ondan yedm midem rahat etti valla türkiyedesiniz herşey elinizi altında ne güzel

kız taşıma bırak eşin yapsın ben bıraz erken başladım naza nıyaza adam 9 ayda benı boşarsa şaşırmam 6 haftalık bebek ama 9 aylık gbı davranıom :)

Hani o kahverengi leke oluyomuş ya ben daha bebek yerleşmedi diye normal yaşantıma devam ediyordum ta ki kan testi yaptırana kadar :)
benimde eşim ani hareketler yapma koşma diye uyara uyara 9 ay bitirecek beni

ah tatlım keşke türkiyed eolmak yetse türkiyenın başka ılınde olsan bıle gurbetlık oluor adanalıyım aslen erzurumdaız ama şuan ay canım bazen adanay ozgu yeemk çekıo hadı dıorum aşerırsem napcam ben :)) ama snn işin daha zor tabı Allah kolaylık versın

amin evet aslında hamile için heryer gurbet haklısın ay Çin'in bi şehrinde çiğköfte varmış eşimin ordan bi arkadaşı çıkarsa inşallah çiğ köfte göndercekler bana ayy sabırsızlkla bekliyorm bu topikte biri yemişti bende bugün aşerdim inşallah gelir çiğköfteeeem

inşallah olmaz ben her ne olrsa olsn korkarm tedrgn olrm yaa

ayyy sana gene iyi denk gelmş doktora gidince de sormuşsundr ne güzl :)
işte sıkıntı orda soramadım amelıyata yetişmem lazım dedı bende keseı gorunce heycan yaptm kaldı ole bı hafta zor sabrettım dun bıda leke geldı eeh yettı be dedım doktora koştm sordum oda bişe olmaz yerleşio canım dedı keseye baktı oda cok gzuel büyümüş problem yok dedı eve yolladı benı kırmızı olursa kanaaman acılen gel kahverengıde sıkıntı yok dedı

çok şükür aman bişe olmasın Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah

yaptım ya :)) yıende heycan yapıom unutuom bıde her gttımde mubarek doktorun acelesı var hep
bütün kadın doğumcular öyle desem abartmış olmam

pardon bütüün iyi kadın doğumcular çok yoğun :)

ee haliyleee beklemek gerekio acele ediliooo felan :)

unutuluyo ama not tutmak iyidir

bütün kadın doğumcular öyle desem abartmış olmam

pardon bütüün iyi kadın doğumcular çok yoğun :)

ee haliyleee beklemek gerekio acele ediliooo felan :)

unutuluyo ama not tutmak iyidir
snn kaç haftalık oldu canım bebiş hanı takvım fılan eklemmişsin ılk zamanlarımdan hatrlıorum senı sonra topıkler karıştı unuttuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…