yerleşme kanaması bende de olmadıbende herkeste mutlaka yerleşme kanaması oluyo sanıp kendmi hamile gibi hissetmiyodum taa ki mide bulantılarıma kadar
kızlar leke bnde 5 hafta da başladı ara ara geldı gelceı zaman belırsız bazı kişilerde de hiç gelmıormuşBende o kahverengi lekeyi bekliyordum. bendede daha olmadı ama diğer belirtileri hissediyordum.
ay çok şükr canm bende öyle kusmadım bin şükr :) ama boş bulantı oluyr canm bazen hiç yemek istemiyor yesem de tuzlu yerim o da tuzluyu bugün Türkiyeden bi arkadaş geldi o zeytin getrdi bana sağolsun öyle ondan yedm midem rahat ettiha o yıyemem durumu bnde de var canım teşekkür ederım bu arada snnde bebişin sağlıklı sıhhatlı olsun mesela nutella manyagı ben dılıme sürmüyorum sürekli zeytın peynır :)) ama hanı bole lavaboya goturecek kadar durduk yerde mıdem bulanmıo onu demek ıstedım :))
ben artk keseyi ve bebeği gördüm daha öyle leke gelr mi ki ?Bende o kahverengi lekeyi bekliyordum. bendede daha olmadı ama diğer belirtileri hissediyordum.
kız taşıma bırak eşin yapsın ben bıraz erken başladım naza nıyaza adam 9 ayda benı boşarsa şaşırmam 6 haftalık bebek ama 9 aylık gbı davranıom :)
ah tatlım keşke türkiyed eolmak yetse türkiyenın başka ılınde olsan bıle gurbetlık oluor adanalıyım aslen erzurumdaız ama şuan ay canım bazen adanay ozgu yeemk çekıo hadı dıorum aşerırsem napcam ben :)) ama snn işin daha zor tabı Allah kolaylık versınay çok şükr canm bende öyle kusmadım bin şükr :) ama boş bulantı oluyr canm bazen hiç yemek istemiyor yesem de tuzlu yerim o da tuzluyu bugün Türkiyeden bi arkadaş geldi o zeytin getrdi bana sağolsun öyle ondan yedm midem rahat ettivalla türkiyedesiniz herşey elinizi altında ne güzel
ben artk keseyi ve bebeği gördüm daha öyle leke gelr mi ki ?
ben keseyı gordukden sonra geldı canım hatta keseyı gordguum ılk gun doktora gtmedenben artk keseyi ve bebeği gördüm daha öyle leke gelr mi ki ?
amin evet aslında hamile için heryer gurbet haklısınah tatlım keşke türkiyed eolmak yetse türkiyenın başka ılınde olsan bıle gurbetlık oluor adanalıyım aslen erzurumdaız ama şuan ay canım bazen adanay ozgu yeemk çekıo hadı dıorum aşerırsem napcam ben :)) ama snn işin daha zor tabı Allah kolaylık versın
inşallah olmaz ben her ne olrsa olsn korkarm tedrgn olrm yaayok herkezde olmuyormuş o canım araştırdım daha bendede yok
ayyy sana gene iyi denk gelmş doktora gidince de sormuşsundr ne güzl :)ben keseyı gordukden sonra geldı canım hatta keseyı gordguum ılk gun doktora gtmeden
Mrb canım bnde aynı yim kasık batmasi dışında bişe yok ins normaldir bu:))kızlar selamlar tüh bu topiği gözden kaçırmışım bende ağustos annesı olacam kısmetse ama ne bulantı ne aşerme bişey yok bnde kasık batmaları dışında sizde nasıl?
işte sıkıntı orda soramadım amelıyata yetişmem lazım dedı bende keseı gorunce heycan yaptm kaldı ole bı hafta zor sabrettım dun bıda leke geldı eeh yettı be dedım doktora koştm sordum oda bişe olmaz yerleşio canım dedı keseye baktı oda cok gzuel büyümüş problem yok dedı eve yolladı benı kırmızı olursa kanaaman acılen gel kahverengıde sıkıntı yok dedıinşallah olmaz ben her ne olrsa olsn korkarm tedrgn olrm yaa
ayyy sana gene iyi denk gelmş doktora gidince de sormuşsundr ne güzl :)
umarım canım kesenın buyumesıne bağlıorum ben ama doktorada her gttımde bişeyı sorsam dıgerını untuuorm :)Mrb canım bnde aynı yim kasık batmasi dışında bişe yok ins normaldir bu:))
çok şükür aman bişe olmasın Rabbim bebişlerimizi korusun inşallahişte sıkıntı orda soramadım amelıyata yetişmem lazım dedı bende keseı gorunce heycan yaptm kaldı ole bı hafta zor sabrettım dun bıda leke geldı eeh yettı be dedım doktora koştm sordum oda bişe olmaz yerleşio canım dedı keseye baktı oda cok gzuel büyümüş problem yok dedı eve yolladı benı kırmızı olursa kanaaman acılen gel kahverengıde sıkıntı yok dedı
umarım canım kesenın buyumesıne bağlıorum ben ama doktorada her gttımde bişeyı sorsam dıgerını untuuorm :)
yaptım ya :)) yıende heycan yapıom unutuom bıde her gttımde mubarek doktorun acelesı var hephafta boyunca not al soracaklarını gidince de listeden bak sor :)
Aferin sekeeımkız taşıma bırak eşin yapsın ben bıraz erken başladım naza nıyaza adam 9 ayda benı boşarsa şaşırmam 6 haftalık bebek ama 9 aylık gbı davranıom :)
Cok iyi Fıkırhafta boyunca not al soracaklarını gidince de listeden bak sor :)
inşallah olmaz ben her ne olrsa olsn korkarm tedrgn olrm yaa
bütün kadın doğumcular öyle desem abartmış olmamyaptım ya :)) yıende heycan yapıom unutuom bıde her gttımde mubarek doktorun acelesı var hep
snn kaç haftalık oldu canım bebiş hanı takvım fılan eklemmişsin ılk zamanlarımdan hatrlıorum senı sonra topıkler karıştı unuttuk :)bütün kadın doğumcular öyle desem abartmış olmam
pardon bütüün iyi kadın doğumcular çok yoğun :)
ee haliyleee beklemek gerekio acele ediliooo felan :)
unutuluyo ama not tutmak iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?