2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar bilmiorum biliyor musunuz ama bulanti bilekligi diye bisey varmis bende bulanti yok simdilik ama bulantisi olan arkadaslar arastirabilir belki diye soyluyorum bugun yeni dogum yapan bi arkadasim soyledi bana da

Son düzenleme:
yaa olmuo takvim bende

benm 5+5 im usg ye göree :)

adete göre ise 7 :)

senin durumlar nasıl gidiyor <:)
aynn canım 5 buçuk hafatlık dedı dun dokotrda bna 7 aralıkda kese grduk dunde kahverengı lekeden dolayı gttım kesemız buyumuş onu ogrendık bebişi daha goremedık sen gordunmu canım

Kızlar bendede göğüs acısı var ve gün geçtikçe daha da yükseliyor,sanırım bu hormonun yükselmesiyle bu kadar şiddetleniyor. Unutmaya çalışıyorum. şimdiden göğüste 1 beden büyüdüm. sığmıyorlar hiçbirşeye,halada kasık ağrılarım devam ediyor. midemde artık bulanıyor. herhalde ben bir kaç güne direk biterim.

kızlar bi okuyuverin :)

Dün gece yeni kitaba çalışırken hatırladım, çok güldüm kendi kendime. Size de anlatayım. Name’ye hamileyken bir alışveriş merkezine gittim. Ben ki, o an 8-9 aylık olan ikizlerin annesiyim, bütün bilgiler taze… Yenidoğana dair zehir gibiyim. Bilgi ve deneyim patlaması… Bir bebek mağazasına girdim bir arkadaşımla, bir şeyler alacağız… Başka bir hamile kadın, annesiyle birlikte alışveriş yapıyor. Bu zıbınlar mı iyi şu takımlar mı diye görevliye soruyor, görevli hımır hımır bir şeyler söylüyor, belli ki şişmiş hamilelerden ve yeni annelerden. Ordan usulca söyledim. ‘Şunların dikişleri ters de bebeğe zarar vermiyor da şundan alsanız daha iyi falan’… Neyse teşekkür ettiler, döndük işimize. Kadın tutturdu dönence de dönence… Sanki dönence olmasa büyütemeyecek çocuğu, 'çok önemli ama anne çok önemli' deyip duruyor. Annesi diyor ki, !şimdi daha önemli olanları alalım, onları sonra alırız'… Anneyle bir göz geze geldik, kadın dişlerini sıkıyor falan, ‘öyle değil mi’ dedi anne bana. Anaaaam, bir hamileyle annesi arasına girilir mi yav! Girdim. Gene usulca, ‘o tür şeyler hediye de geliyor aslına bakarsanız’ dedim, çekildim. En masum cevabı verdim kendimce. Kadın reyon görevlisine ‘sizde hamile giysisi var mı’ dedi, adam da yok dedi. Ne sorsalar yok diyor zaten! Sanki zorla koymuşlar reyon görevlisini oraya, o yok, bu yok! 'Bildiğiniz bir yer var mı?' dedi adama, adam da tabi ki 'yok dedi'. Gene duramadım ‘Hamile mağazaları şurda, şurda, şurda var. Oralara bakabilirsin, hoş kıyafetler bulursunuz’ dedim. ‘Ayyyy mide bulantılarımdan çıkabilirsem giderim oraya’ dedi. Şaaaakkk diye kolumu uzattım. ‘Bulantı bilekliği tak, bir şeyin kalmaz’ dedim. Kadın bi atarlı baktı bana anlatamam, hışımla döndü arkasını. Arkadaşım geldi, ‘tıraş bıçağı satan Şener Şen’e bağladın kendini, sana ne, ne anlatıp duruyosun, araştırsın bulsun kendi’ dedi. Hakkaten ha, ‘şu elimde gördüğünüz ürün... )) De ondan sonra oturdum Başlarım Şimdi Anneliğe kitabını yazdım. İçimde kalmasın, bütün öğrendiklerimi anlatayım hamilelere. Bak ayaküstü bir sürü tüyo verdim, ters dikişli zıbın alınacak, dönenceler falan hediye geliyor, bulantı bilekliği falan... Kaptınız dimiiii?

oyuncu anne

aynn canım 5 buçuk hafatlık dedı dun dokotrda bna 7 aralıkda kese grduk dunde kahverengı lekeden dolayı gttım kesemız buyumuş onu ogrendık bebişi daha goremedık sen gordunmu canım

canım gördük çokşükür dün :)

çok şükür kalbimizin atışını da gördük :)

elhamdülillah :)

maşallah canım alttan muaynedemı gordun bn dun gttıgımde keseynın genişledını gorduk sadece 12mm dedi bebişe daır bişe demdı 3 hafta sonra gel dedı

şöyle ki geçen hafta salı günü gittik alttan muayene etti
bi öncekindede öyleydi.
keseyi gördük büyüdüğünü de gördük

dün ise üstten baktık bebişi görüdk kalbinin atışını gördük çok şükür :)

çok şukur canım maşallah ultrason resmın varmı dun bebebı gordugun bakabılırmıyım bendede bellı belırsız bı nokta var ama doktor bebk fılan demedı dırek 3 haftaya gel dedı o yzuden emın olamadım kesen kaç mm onu soyledımı

ha yok bizimkine dün dedi..

ama bi öncekinde kese büyümüş sanki bebek oluşcak gibi dedi...

çok şükür oluşmuş yavrum :)

fotoğrafımızı biriktiriyoruz evde :)

Kese kaç mm sölemedi ama ultrasyon kağıdında yazıo sanırım :)

yükleyebılırmısın canım son ultrasonu bı baksam karşılaştrsak bizim minişinkiyle :)

Kızlar araya giricem ama,

Bende dün keseyi minnacık görebildik.bana 5+2 dedi. Sizin değerlere göre bana çok söyledi gibi geldi. Haftaya da 7 haftalık olursun dedi. kalp atışınıda görürüz dedi. çok şaşırdım.

Bir öncekinde boş gebelik olduğu için sat 8 hafta. olmasına rağmen keseyi gördükten sonra 3 hafta hep kese aynıydı. Yine aynı şey olacak diye endişeleniyorum.

şimdi senin bebiş göründü dı mı?

göründüyse boş gebelik değildir...

canını sıkan ne peki canım_?

:) tm canım sevınırım saol ben yukleyeyım bı baksanız bebiş fılan goremedım ama sız deneyımlısınız az daha diğer kızlarda bakarsa yorumlarsa sevınırım
ilk resım 7 aralık- 4 haftalık -kese boyutu 3mm... ıkıncı 15 aralık-5.5 haftalık-kese 12 mm
Sahihuban

Eklentiler

• 7 aralıkk.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 15 aralık.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…