- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Aleykumselam hadı hayırlısı umarım pozıtıf bı sonuç alırssın :)Selamlar hanımlar. Bugün kan testi yaptık yarın Alacağız sonucu.
Günaydın kızlar, dün gece çok feci bir migren kriziyle uyandım, hala da başım ağrımaya devam ediyor. İlaç da alamayınca geçmiyor kör olasıca. Önereceğiniz şeylere açığım kızlar.
Canım benim de aynı senin gibi, yatakta üstüne yatamıyorum ve göğüslerim sıcak yanıyor sanki, bugün de bir kaşınma tuttu, bakalım nolacak.[/QUO.) ..................................................................................................... Canım benden 9 gün öndesin. Bakalım ne zamana kadar göğüs acısı devam edecek ne Zaman geçecek ilk senden öğrenicez gibi.. Birde eylülüm vardı sanırım o daha görmedi... Neden herkeste değilde bazılarında yumurtlamadan beri göğüs acısı var merak ediyorum çoğu kişide yok çünkü. Protestan daha fazla mı salgılanıyor acaba
snn kaç haftalık oldu canım bebiş hanı takvım fılan eklemmişsin ılk zamanlarımdan hatrlıorum senı sonra topıkler karıştı unuttuk :)
aynn canım 5 buçuk hafatlık dedı dun dokotrda bna 7 aralıkda kese grduk dunde kahverengı lekeden dolayı gttım kesemız buyumuş onu ogrendık bebişi daha goremedık sen gordunmu canımyaa olmuo takvim bende
benm 5+5 im usg ye göree :)
adete göre ise 7 :)
senin durumlar nasıl gidiyor <:)
Kizlar bilmiorum biliyor musunuz ama bulanti bilekligi diye bisey varmis bende bulanti yok simdilik ama bulantisi olan arkadaslar arastirabilir belki diye soyluyorum bugun yeni dogum yapan bi arkadasim soyledi bana da
aynn canım 5 buçuk hafatlık dedı dun dokotrda bna 7 aralıkda kese grduk dunde kahverengı lekeden dolayı gttım kesemız buyumuş onu ogrendık bebişi daha goremedık sen gordunmu canım
maşallah canım alttan muaynedemı gordun bn dun gttıgımde keseynın genişledını gorduk sadece 12mm dedi bebişe daır bişe demdı 3 hafta sonra gel dedıcanım gördük çokşükür dün :)
çok şükür kalbimizin atışını da gördük :)
elhamdülillah :)
maşallah canım alttan muaynedemı gordun bn dun gttıgımde keseynın genişledını gorduk sadece 12mm dedi bebişe daır bişe demdı 3 hafta sonra gel dedı
çok şukur canım maşallah ultrason resmın varmı dun bebebı gordugun bakabılırmıyım bendede bellı belırsız bı nokta var ama doktor bebk fılan demedı dırek 3 haftaya gel dedı o yzuden emın olamadım kesen kaç mm onu soyledımışöyle ki geçen hafta salı günü gittik alttan muayene etti
bi öncekindede öyleydi.
keseyi gördük büyüdüğünü de gördük
dün ise üstten baktık bebişi görüdk kalbinin atışını gördük çok şükür :)
çok şukur canım maşallah ultrason resmın varmı dun bebebı gordugun bakabılırmıyım bendede bellı belırsız bı nokta var ama doktor bebk fılan demedı dırek 3 haftaya gel dedı o yzuden emın olamadım kesen kaç mm onu soyledımı
yükleyebılırmısın canım son ultrasonu bı baksam karşılaştrsak bizim minişinkiyle :)ha yok bizimkine dün dedi..
ama bi öncekinde kese büyümüş sanki bebek oluşcak gibi dedi...
çok şükür oluşmuş yavrum :)
fotoğrafımızı biriktiriyoruz evde :)
Kese kaç mm sölemedi ama ultrasyon kağıdında yazıo sanırım :)
yükleyebılırmısın canım son ultrasonu bı baksam karşılaştrsak bizim minişinkiyle :)
Kızlar araya giricem ama,çok şukur canım maşallah ultrason resmın varmı dun bebebı gordugun bakabılırmıyım bendede bellı belırsız bı nokta var ama doktor bebk fılan demedı dırek 3 haftaya gel dedı o yzuden emın olamadım kesen kaç mm onu soyledımı
Kızlar araya giricem ama,
Bende dün keseyi minnacık görebildik.bana 5+2 dedi. Sizin değerlere göre bana çok söyledi gibi geldi. Haftaya da 7 haftalık olursun dedi. kalp atışınıda görürüz dedi. çok şaşırdım.
Bir öncekinde boş gebelik olduğu için sat 8 hafta. olmasına rağmen keseyi gördükten sonra 3 hafta hep kese aynıydı. Yine aynı şey olacak diye endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?