- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
şimdi senin bebiş göründü dı mı?
göründüyse boş gebelik değildir...
canını sıkan ne peki canım_?
Yok canım daha kese göründü sadece,bebeği görmeye haftaya cumaya randevu verdi,o zaman görürüz dedi. Benim geç döllenme olduğu için normal değerin gerisinde gidiyor,haftaya pek görünmicek gibi geliyor. Bana değerimi keseye göre söylemedi de sata göre söyledi gibi geldi ondan endişelendim. Sonra da gidince 2 hafta olacak. Sonra da dicek ki emin misin kese 2 hafta önce görünmüşmüydü. görüşmüştü diyorsun.yok yok olamaz. kesende bişi yokki diyor. Benim vucudum böyle yapıyor diye düşünüyorumm..
bebebğim bebeiş için erken benceee :)ilk resım 7 aralık- 4 haftalık -kese boyutu 3mm... ıkıncı 15 aralık-5.5 haftalık-kese 12 mm
kızlar bakın bakalım ben goremedım ama bebiş avr mı ıkıncı resımde oluşmuş mu acaba
çok sağol canm inşallahhhh :)
ay amin inşallahhçok mutluyum görünce çok mutlu oldm evdeki idrar testimden sonra ilk defa gidince baya heycanlı oldum hala geçmedi heycanm ayy Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguları
yerleşme kanaması bende de olmadıbende herkeste mutlaka yerleşme kanaması oluyo sanıp kendmi hamile gibi hissetmiyodum taa ki mide bulantılarıma kadar
acaba bu madde devlet işinde çalışanlar için mi geçerli , çnkü özellerde kmse gözünün yaşına bakmaz atar kapı önüne . menfaat dünyası . adamlar ne anlar hamile halinden ancak patron merhametli olcak ki acıyacak haline
ben doktora gitmedin sandım canım Rabbim sabır versin benim kuzenin eşininde başına geldi keseyi aldırdılar böylesi sana zarar değil mi?dr dusecek kanamayla dedı cuma gunku degerım 347 dı pazartesı 178 e dustu saglıksız gebelık kımyasal dedıler bunu bılerek nasıl umutlanım canım kendımı kandırmıs olurum hala camur gıbı kahverengı lekelenmelerım devam edıyr
ben de gittiğimde 4 haftalıktı ama kese göründü benim canım kafam karıştı ya daha mı büyüktük acaba benimki4+1 deyiz daha cok yeniyiz :)
Cnm geçmiş olsun 9 ay boyunca kusanlar var en önemlisi su içmek çok önemli benim görümce sudan tiksindigi için ilk iç ay serum yedi her gunBiz bu aksami hastanede serum yiyerek gecirdik.2 haftadir araliksiz mide bulantim vardi. Son gunlerde iyice artti artik hicbirsey yiyemiyordum, yesem de cikariyordum. 2 kilo verdim simdiden. Neyse serum sayesinde biraz kendime geldim hatta hastaneden cikar cikmaz disarda birseyler yedik. O kadar ozlemisim ki yemek yiyebilmeyi, resmen midem bayram etti bunun gecici bir duygu oldugunu bilsem bile yine de guzel bir his
hergun sut yummurta cevız fındık folıc asıt 1.5-2 lt su muhakak ama bunu dışında bişe yok :)kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz_?
hergun sut yummurta cevız fındık folıc asıt 1.5-2 lt su muhakak ama bunu dışında bişe yok :)
sende muhteşemsin onlar sayesınde cok cok kılo alacaız ama bn zaten hem tombiş bi gelın hem tombik bı anneyım o yuzden sıkıntı yok :)) kuru uzumu bende deneyeyım ama meyve yıemıorum tek sıkıntım o almıo midemoo süper :)
maşallah sanaaaaa
bebiş güçlü olsun sağlıklı olsun inşaallah
bak ben de sabahları portakal suyu ile haşlanmış yumurta yiyorum :)
ara öğünlerde bol mandalina badem ceviz fındık kuru üzüm :)
ve de sen gibi 2-2,5 lt su içiyorum :)
folik asitimde var tabiii
sende muhteşemsin onlar sayesınde cok cok kılo alacaız ama bn zaten hem tombiş bi gelın hem tombik bı anneyım o yuzden sıkıntı yok :)) kuru uzumu bende deneyeyım ama meyve yıemıorum tek sıkıntım o almıo midem
hemen ayva depoluorum eveayva yemek bebekleri güzellşetirip zeka veriomuş :)
o yüzden yemelsiin az da olsaaa :))
özellikle c vitamini mandalina portakal ye ki hasta olma riskin azalsın :)
gamze olayı tutarsa bn de yapım ya cok severım :) eşimde var gamze bnde yokSahihuban benchergun 1 tane ayva yiyorum :) arada yanağıma gamze işareti yapıyorum kızım da tutmustu belki bunda da olur :)
heyben de Ağustos annesi olacağım =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?