2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
şimdi senin bebiş göründü dı mı?

göründüyse boş gebelik değildir...

canını sıkan ne peki canım_?

Yok canım daha kese göründü sadece,bebeği görmeye haftaya cumaya randevu verdi,o zaman görürüz dedi. Benim geç döllenme olduğu için normal değerin gerisinde gidiyor,haftaya pek görünmicek gibi geliyor. Bana değerimi keseye göre söylemedi de sata göre söyledi gibi geldi ondan endişelendim. Sonra da gidince 2 hafta olacak. Sonra da dicek ki emin misin kese 2 hafta önce görünmüşmüydü. görüşmüştü diyorsun.yok yok olamaz. kesende bişi yokki diyor. Benim vucudum böyle yapıyor diye düşünüyorumm..

ilk resım 7 aralık- 4 haftalık -kese boyutu 3mm... ıkıncı 15 aralık-5.5 haftalık-kese 12 mm
kızlar bakın bakalım ben goremedım ama bebiş avr mı ıkıncı resımde oluşmuş mu acaba

Eklentiler

• 7 aralıkk.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 15 aralık.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 91

dur bakalım inşaallah güzelce bebiş olur

kötü düşünme

hep dua et

elini rahminin civarına kasıklarının civarına koy ve sürekli YA ŞAFİ VE EL MUSAVVİR zikirlerini çek...

iyi düşün iyi olsun :)

benim de geç döllenme normale göre 1 hafta geride ama zaman içinde inşaallah yakalıomuş sat gününüüü

ilk resım 7 aralık- 4 haftalık -kese boyutu 3mm... ıkıncı 15 aralık-5.5 haftalık-kese 12 mm
kızlar bakın bakalım ben goremedım ama bebiş avr mı ıkıncı resımde oluşmuş mu acaba
bebebğim bebeiş için erken benceee :)

bi hafta 10 güne göürünür inşaallah

dr ne derse o oluyor geneeellikle

Ay heyecanlanmaz mi insan kizzz ben de pazaresiyi iple cekiyorummm darisi basimizaa

Hehe yok herkeste olmuyoms ya ben de bi ara adet gunum oncesi aa keske azck kanama gelse diyodm ne alemiz ayoll

Ya aslinda mesela ben kamu bankasinda calisiyorm ama is kanununa tabiyim, yani asil ozeldekilere uygulanmasi lazm devlettekiler 657 devlet memurlari kanununa tabii.. Ama iste dedigin gibi cokl zor bunun uygulanmasi.. Yine de bilmek gerek en azndn cok kotu hissettimizde falan hakkimizi bilelem.. Eskisi kadr gerilmeyelm mola verirken falann..

ben doktora gitmedin sandım canım Rabbim sabır versin benim kuzenin eşininde başına geldi keseyi aldırdılar böylesi sana zarar değil mi?

4+1 deyiz daha cok yeniyiz :)
ben de gittiğimde 4 haftalıktı ama kese göründü benim canım kafam karıştı ya daha mı büyüktük acaba benimki

Cnm geçmiş olsun 9 ay boyunca kusanlar var en önemlisi su içmek çok önemli benim görümce sudan tiksindigi için ilk iç ay serum yedi her gun

hergun sut yummurta cevız fındık folıc asıt 1.5-2 lt su muhakak ama bunu dışında bişe yok :)

oo süper :)
maşallah sanaaaaa
bebiş güçlü olsun sağlıklı olsun inşaallah

bak ben de sabahları portakal suyu ile haşlanmış yumurta yiyorum :)

ara öğünlerde bol mandalina badem ceviz fındık kuru üzüm :)

ve de sen gibi 2-2,5 lt su içiyorum :)

folik asitimde var tabiii

sende muhteşemsin onlar sayesınde cok cok kılo alacaız ama bn zaten hem tombiş bi gelın hem tombik bı anneyım o yuzden sıkıntı yok :)) kuru uzumu bende deneyeyım ama meyve yıemıorum tek sıkıntım o almıo midem

ayva yemek bebekleri güzellşetirip zeka veriomuş :)

o yüzden yemelsiin az da olsaaa :))

özellikle c vitamini mandalina portakal ye ki hasta olma riskin azalsın :)

Kızlar benim gecem gündüzüme karşıtı saat 2 de kalktim ya öf ne olcak böyle sabah 4-5 gibi migde bulantım geciyir o zaman uyuyabiliyorum sonuç bu saat 14.00 kalıyorum sonuç kahvalti şimdi yaptım
İki tost yedim :) sonra bulantı başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…