2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayh işten daraldım bi yazayım dedim

Ben de dr a bi soraym diyorm yani dogru soyluyosn bi eksiklik falan olabilirrr dikkat etmek lazmm

Evet ya ogleden sonrasi oyleee.. Alisir bunyemiz heralde bidigaa

Çabuk alışsın yaa, iş yerinde uyuyorum diye sicilim yanacak yakında

Teyzemde de vardı, ilaç alamadığında patates dilimlerini alnına koyardı, iyi geldiğini söylemişti ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum, çok geçmiş olsun sana hemen geçer inşallah

Kolay gelsin ya, çok zormuş senin mesai saatleri bizim de uzun oluyo genelde ama bu aralar makul bi saatte çıkmaya çalışıyorum. daha iş yerinde söylemedim hamile olduğumu, huzursuzluk olacak diye endişe ediyorum

Kızlar yaa ben hamile oldugmu ogrendgnden berı cok sınırlı ve gerginim herkese bagırıp sınırleniyrm ndnki frenleyemıyrm kendımı

Ben de aynen! tüm dünyaya gıcığım, verseler bi kibritle yakarım yavaş yavaş geçer diyolar, bekleyip görücez

kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz_?

elimden geldiğince etmeye çalışıyorum. sabahları haşlanmış yumurta, süt, peynir ceviz mutlaka yiyorum
öğlenleri artık yemekhanede ne çıkarsa ama pek pilava makarnaya girmiyorum
öğleden sonra 4 gibi bir muz bir elma yiyorum
akşama da Allah kerim, artık canım ne ister de pişirebilirsem, genelde çorba, etli sulu yemek fln oluyo
bir canım çok istediğinden boll limonlu havuç salatası ve turp
genelde öğlen ya da akşam bir porsiyon et yemeye gayret ediyorum
şekeri, çikolatayı, hamur işini fln kestim zaten canım tatlı istemiyo pek
suyu da pipetle içiyorum, o nedenle 2 litreye tamamlamak zor oluyo gün içerisinde, artık olduğu kadar diyorum
inşallah bebişe yarıyodur bunlar

peki kızlar siz göbeğinizi kremlemeye başladınız mı? ne kullanıyosunuz çatlak olmasın diye?

Kizlar bilmiorum biliyor musunuz ama bulanti bilekligi diye bisey varmis bende bulanti yok simdilik ama bulantisi olan arkadaslar arastirabilir belki diye soyluyorum bugun yeni dogum yapan bi arkadasim soyledi bana da
evet o bilekliği bende araştırdım . çindeki doğum yapmış bayanlara sordum çok kötü olmadıkca kulanma dediler mide bulantısı çocuğunun sağlıklı olduğunu gösteriyor azcık dayan dediler bende o yüzden almadım ama çok ilerlerse bulantım alıcam :)

inşallah canm hayırlısıyla sende kalp atışlarını duy da gel e mi

çok şükr olmasın aman

evet haklarımızı bilelim canım ezdirmeyelim anne adaylarımızı

maşallah siz ne güzel düzenli besleniyosunuz yaa maşallah gerçekten böyle devam edin inşallah .
bende sizin gibiydim ama son 5 gündür sabah yumurtalarımı yiyemiyorm tiksiniyorm süt içemiyorm midem bulanıyo muz da artk midemi bulandırıyo . bi çorba içebiliyorm o da tarhana olrsa ekşi ekşi bebişimi besleyemiyom hiç yaa

xiexie bu Çinlilerin bilmediği birsey yok
Ama bulantı konusunda haklılar bende öyle duymuştum

evet canm haklılar gerçekten işe yarıyormuş çoğu kişide kullanıyormuş. çinliler hiç ital ilaç kullanmaz varsa yoksa bitkisel ilaç kullandıkları için bu bilekliğe güvendm ben . zararı olsa çinliler kullanmaz

kızla rbunu hiç gordunuzmu bulabılırmıyız acaba :)

Eklentiler

• s-b698bff60175e43b601f30dba211d3752f278ee5.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 63
hayırlısı olsun canım

samyeli112233 bugün kalp atışı duymak için uğraştılar ama yok canm duyamadık ama çok şükr sağlıklı gebeliğim varmış bin şükür . sen duydun mu ki ?

Kızlar merhaba yazmak istedim beni çok korkutmuşlardı 20.haftaya kadar geçmeyecek bulantılar diye hiç bitmeyecekmiş gibi kabus gibi yaşadım öyle kendi hamilelikleri yüzünden konuşan sizi etkileyen insanlara inanmayın. 11. Haftada hayat normale dönmeye başladı şu an daha iyiyim. Haberiniz olsun beyaz leblebi yiyin çubuk kraker iyi geliyor. 4-5 ay diyenlerede inanmayın.... Sağlıklı hamilelikler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…