daha çok minnak seninki sanırım =) kaç gün oldu öğreneli. Hayırlı olsun bu arada =)Ne güzel canım benim biraz ağustos sonuna geliyor eylülde de olabilir
Ben de dr a bi soraym diyorm yani dogru soyluyosn bi eksiklik falan olabilirrr dikkat etmek lazmm
Evet ya ogleden sonrasi oyleee.. Alisir bunyemiz heralde bidigaa
Günaydın kızlar, dün gece çok feci bir migren kriziyle uyandım, hala da başım ağrımaya devam ediyor. İlaç da alamayınca geçmiyor kör olasıca. Önereceğiniz şeylere açığım kızlar.
Canım benim de aynı senin gibi, yatakta üstüne yatamıyorum ve göğüslerim sıcak yanıyor sanki, bugün de bir kaşınma tuttu, bakalım nolacak.
Kızlar çalıştırılma olaylarına kafanızı çok takmayın.Yönetmelik öyle yazar ama her iş yeri kendine göre düzenleme yapar.Siz 8 saat çalışıyorsunuz yine dua edin.Ben 16 saat calışıyorum bu cumartesi 24 saat çalışacağım
Doktoruna sorup parol ya da minoset içebilirsin.Migren bende de var ve deli gibi mide bulantısı eşlik ediyor ben parol alıyorum.
Kızlar yaa ben hamile oldugmu ogrendgnden berı cok sınırlı ve gerginim herkese bagırıp sınırleniyrm ndnki frenleyemıyrm kendımı
kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz_?
evet o bilekliği bende araştırdım . çindeki doğum yapmış bayanlara sordum çok kötü olmadıkca kulanma dediler mide bulantısı çocuğunun sağlıklı olduğunu gösteriyor azcık dayan dediler bende o yüzden almadım ama çok ilerlerse bulantım alıcam :)Kizlar bilmiorum biliyor musunuz ama bulanti bilekligi diye bisey varmis bende bulanti yok simdilik ama bulantisi olan arkadaslar arastirabilir belki diye soyluyorum bugun yeni dogum yapan bi arkadasim soyledi bana da
Ay heyecanlanmaz mi insan kizzz ben de pazaresiyi iple cekiyorummm darisi basimizaa
Hehe yok herkeste olmuyoms ya ben de bi ara adet gunum oncesi aa keske azck kanama gelse diyodm ne alemiz ayoll
Ya aslinda mesela ben kamu bankasinda calisiyorm ama is kanununa tabiyim, yani asil ozeldekilere uygulanmasi lazm devlettekiler 657 devlet memurlari kanununa tabii.. Ama iste dedigin gibi cokl zor bunun uygulanmasi.. Yine de bilmek gerek en azndn cok kotu hissettimizde falan hakkimizi bilelem.. Eskisi kadr gerilmeyelm mola verirken falann..
gamze olayı tutarsa bn de yapım ya cok severım :) eşimde var gamze bnde yok[/QUOTE?
Bizde gamzeli yoktu ayva yerken komşum demişti yaptım oldu :)
daha çok minnak seninki sanırım =) kaç gün oldu öğreneli. Hayırlı olsun bu arada =)
canım dr gördü mü bebeği .ne dedi=?ilk resım 7 aralık- 4 haftalık -kese boyutu 3mm... ıkıncı 15 aralık-5.5 haftalık-kese 12 mm
kızlar bakın bakalım ben goremedım ama bebiş avr mı ıkıncı resımde oluşmuş mu acaba
evet canm haklılar gerçekten işe yarıyormuş çoğu kişide kullanıyormuş. çinliler hiç ital ilaç kullanmaz varsa yoksa bitkisel ilaç kullandıkları için bu bilekliğe güvendm ben . zararı olsa çinliler kullanmaz[/QUETE]
senLE DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI .bebeğin kalp atişlarını duydun mu ?
canım bana dırek 3 hafta sonra gel kalp atışını dınleyelım dedı bnde heycandan bebk varmı dıye bıle sormadım kahverengı lekelenmem için gtmiştim bı sorun yok deyınce bn uça uçaçıktım odadan sonra jeton düştü :)canım dr gördü mü bebeği .ne dedi=?
hayırlısı olsun canımBende buraya talip olayım bari.. :) Bizde daha korunmayı bırakmadık ama Kasım gibi çalışmalara başlarsak sanırım bu aya denk gelir dogum.. :) Tabi olup olmucagıda belli değill :) SAdece pembe hayallerde yüzüyorum işte.. :)
hemen ayva depoluorum eve
Sahihuban benchergun 1 tane ayva yiyorum :) arada yanağıma gamze işareti yapıyorum kızım da tutmustu belki bunda da olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?