Ayh işten daraldım bi yazayım dedim
Çabuk alışsın yaa, iş yerinde uyuyorum diye sicilim yanacak yakında
Teyzemde de vardı, ilaç alamadığında patates dilimlerini alnına koyardı, iyi geldiğini söylemişti ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum, çok geçmiş olsun sana hemen geçer inşallah
Kolay gelsin ya, çok zormuş senin mesai saatleribizim de uzun oluyo genelde ama bu aralar makul bi saatte çıkmaya çalışıyorum. daha iş yerinde söylemedim hamile olduğumu, huzursuzluk olacak diye endişe ediyorum
Ben de aynen! tüm dünyaya gıcığım, verseler bi kibritle yakarımyavaş yavaş geçer diyolar, bekleyip görücez
elimden geldiğince etmeye çalışıyorum. sabahları haşlanmış yumurta, süt, peynir ceviz mutlaka yiyorum
öğlenleri artık yemekhanede ne çıkarsa ama pek pilava makarnaya girmiyorum
öğleden sonra 4 gibi bir muz bir elma yiyorum
akşama da Allah kerim, artık canım ne ister de pişirebilirsem, genelde çorba, etli sulu yemek fln oluyo
bir canım çok istediğinden boll limonlu havuç salatası ve turp
genelde öğlen ya da akşam bir porsiyon et yemeye gayret ediyorum
şekeri, çikolatayı, hamur işini fln kestim zaten canım tatlı istemiyo pek
suyu da pipetle içiyorum, o nedenle 2 litreye tamamlamak zor oluyo gün içerisinde, artık olduğu kadar diyorum
inşallah bebişe yarıyodur bunlar
peki kızlar siz göbeğinizi kremlemeye başladınız mı? ne kullanıyosunuz çatlak olmasın diye?
bence sürekli bakmak ulturasyona tabi tutmak zararlı olabilir gibi gelioo banaaaaaaakızla rbunu hiç gordunuzmu bulabılırmıyız acaba :)
Ayh işten daraldım bi yazayım dedim
Çabuk alışsın yaa, iş yerinde uyuyorum diye sicilim yanacak yakında
Teyzemde de vardı, ilaç alamadığında patates dilimlerini alnına koyardı, iyi geldiğini söylemişti ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum, çok geçmiş olsun sana hemen geçer inşallah
Kolay gelsin ya, çok zormuş senin mesai saatleribizim de uzun oluyo genelde ama bu aralar makul bi saatte çıkmaya çalışıyorum. daha iş yerinde söylemedim hamile olduğumu, huzursuzluk olacak diye endişe ediyorum
Ben de aynen! tüm dünyaya gıcığım, verseler bi kibritle yakarımyavaş yavaş geçer diyolar, bekleyip görücez
elimden geldiğince etmeye çalışıyorum. sabahları haşlanmış yumurta, süt, peynir ceviz mutlaka yiyorum
öğlenleri artık yemekhanede ne çıkarsa ama pek pilava makarnaya girmiyorum
öğleden sonra 4 gibi bir muz bir elma yiyorum
akşama da Allah kerim, artık canım ne ister de pişirebilirsem, genelde çorba, etli sulu yemek fln oluyo
bir canım çok istediğinden boll limonlu havuç salatası ve turp
genelde öğlen ya da akşam bir porsiyon et yemeye gayret ediyorum
şekeri, çikolatayı, hamur işini fln kestim zaten canım tatlı istemiyo pek
suyu da pipetle içiyorum, o nedenle 2 litreye tamamlamak zor oluyo gün içerisinde, artık olduğu kadar diyorum
inşallah bebişe yarıyodur bunlar
peki kızlar siz göbeğinizi kremlemeye başladınız mı? ne kullanıyosunuz çatlak olmasın diye?
evet o bilekliği bende araştırdım . çindeki doğum yapmış bayanlara sordum çok kötü olmadıkca kulanma dediler mide bulantısı çocuğunun sağlıklı olduğunu gösteriyor azcık dayan dediler bende o yüzden almadım ama çok ilerlerse bulantım alıcam :)
inşallah canm hayırlısıyla sende kalp atışlarını duy da gel e mi
çok şükr olmasın aman
evet haklarımızı bilelim canım ezdirmeyelim anne adaylarımızı
ne olduuuuu_?Üfffffffff
Kızlar sac boyabılırmıyız bilen varmı zararları nlr
maşallah siz ne güzel düzenli besleniyosunuz yaa maşallah gerçekten böyle devam edin inşallah .
bende sizin gibiydim ama son 5 gündür sabah yumurtalarımı yiyemiyorm tiksiniyorm süt içemiyorm midem bulanıyo muz da artk midemi bulandırıyo . bi çorba içebiliyorm o da tarhana olrsa ekşi ekşibebişimi besleyemiyom hiç yaa
maşallah siz ne güzel düzenli besleniyosunuz yaa maşallah gerçekten böyle devam edin inşallah .
bende sizin gibiydim ama son 5 gündür sabah yumurtalarımı yiyemiyorm tiksiniyorm süt içemiyorm midem bulanıyo muz da artk midemi bulandırıyo . bi çorba içebiliyorm o da tarhana olrsa ekşi ekşibebişimi besleyemiyom hiç yaa
OYLE Oluyor heyecandan soramıyor ınsAN .BEN DE GEÇEN cuma lekelenmeden dolayı gitmiştim .pregesterona baktılar ,iyi cıktı degerim.kulanmıyorum ilaç .canım bana dırek 3 hafta sonra gel kalp atışını dınleyelım dedı bnde heycandan bebk varmı dıye bıle sormadım kahverengı lekelenmem için gtmiştim bı sorun yok deyınce bn uça uçaçıktım odadan sonra jeton düştü :)
ay inşallah canm ya :)ah mide bulantın geçsin deee yeeerain inşaallah :)
hayırlısıyla inşallah geçer de beslenrim :)bulantıların geçince beslersin merak etmeee..
görme ihtimalin var :)Kizlar gecen hafta percembe ayin 10unda 257ydi degerim ..yarin bir tafta olcak dandevum var keseyi ultrasonda gorebilir mi doktor alttan muayene pek istemiyorum da..
ay inşallah canm ya :)
hayırlısıyla inşallah geçer de beslenrim :)
çok teşekkür ederiz vallahi içimi rahatlattın Allah razı olsun :)Kızlar merhaba yazmak istedim beni çok korkutmuşlardı 20.haftaya kadar geçmeyecek bulantılar diye hiç bitmeyecekmiş gibi kabus gibi yaşadım öyle kendi hamilelikleri yüzünden konuşan sizi etkileyen insanlara inanmayın. 11. Haftada hayat normale dönmeye başladı şu an daha iyiyim. Haberiniz olsun beyaz leblebi yiyin çubuk kraker iyi geliyor. 4-5 ay diyenlerede inanmayın.... Sağlıklı hamilelikler :))
Yılbaşı yaklaşıyor ya dıplerım cok cıkmış beyazlarım var napicammmmm poffffSac boyasi yasaklardann cunku cok fazla kimyasal iceriyorrrbenim kuaforum bile dedi yani bitkisel falan diyolar ama bitkisel icerikli
boya olsa da tamamen bitkisel diye bi boya yok dedi.. Eger mecburi bindurum yoksa bizde boyamayi tavsiye etmiyorz dedi acik acik
Bilmiyorum ki bu gün kan verdim 255 olmuş değerim. İki gün önce 68di. İkiz olabilir ama heveslenme haftaya çarsamba bakalım dedi. Ya kızlar biz tee ne zaman uçak bileti almştk gezmeye gitmek için. Doktor gidebilirsin dedi ama benim içim rahat değil sizce gideyim miben doktora gitmedin sandım canım Rabbim sabır versin benim kuzenin eşininde başına geldi keseyi aldırdılar böylesi sana zarar değil mi?
ben de gittiğimde 4 haftalıktı ama kese göründü benim canım kafam karıştı ya daha mı büyüktük acaba benimki
Bende yumurta tiksindim ama Kaşarlı tost ye cnm hem bulantıni önlermaşallah siz ne güzel düzenli besleniyosunuz yaa maşallah gerçekten böyle devam edin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?