2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

ya çok güzel bi konuya değindin :) çatlak olmaması için ne kullanmalıyı zaraştıralım..ben de henüz başlamadım napsak acep..

buarada neden pipetle içiosun suyu _? merak ettim..

yediklerin süper ..

tatlı canını istemiosa cidden güzel :)

zaten şu ilk 3 ay en fazla 2 kg alınabilirmiş fazlası zarar hatta hiç laınmaması gerekirmiş :)

Ayy haklisin kiz nerde uyuyosun sen benm hic uyuklama sansm bile yok isyerinde yaaa

Aynen yani bence deee hic kimseyi ezdirtmem ulenn

Ayyy insallah hayirlisiylaa ben de bi gorim duyuyim bidigimiii

Kızlar sac boyabılırmıyız bilen varmı zararları nlr

Sac boyasi yasaklardann cunku cok fazla kimyasal iceriyorrr benim kuaforum bile dedi yani bitkisel falan diyolar ama bitkisel icerikli
boya olsa da tamamen bitkisel diye bi boya yok dedi.. Eger mecburi bindurum yoksa bizde boyamayi tavsiye etmiyorz dedi acik acik

ah mide bulantın geçsin deee yeeerain inşaallah :)

bulantıların geçince beslersin merak etmeee..

Selam kızlar yoğunluktan anca girebiliyorum...
Sabah kan tahlili sonuçlarını almaya ordan kadın doğuma muayeneye derkenn yoruldum yaa... Kan sonuçları pek iyi değil demir ve kan eksikliğim varmış ilaç verdi... Zaten tahmin ediyordum aşırı saç döküşmesi ve yorgunluk vardı...
Kadın doğumcumda bebişi gördü şükür kalp atışını da o duymuş ama ben duyamadım daha çok küçük olduğu için dedi

Azcık geçmişi okuyumm bari

OYLE Oluyor heyecandan soramıyor ınsAN .BEN DE GEÇEN cuma lekelenmeden dolayı gitmiştim .pregesterona baktılar ,iyi cıktı degerim.kulanmıyorum ilaç .

Kizlar gecen hafta percembe ayin 10unda 257ydi degerim ..yarin bir tafta olcak dandevum var keseyi ultrasonda gorebilir mi doktor alttan muayene pek istemiyorum da..

çok teşekkür ederiz vallahi içimi rahatlattın Allah razı olsun :)

Yılbaşı yaklaşıyor ya dıplerım cok cıkmış beyazlarım var napicammmmm poffff

gamzeli bir insan olarak burdan tüm anne adaylarına sesleniyorum :) . Hiç memnun değilim gamzelerimden . gözümün altında hafif sırıtsam bile hemen çıkarlar. Küçükken sempatik de büyüyünce o bölgenin daha fazla kırışmasına neden oluyor. altında doku yok çünkü. o yüzden ayva yerken bir kere daha düşününüz. belki çocuk hiç memnun olmayacak bu durumdan :)

Bilmiyorum ki bu gün kan verdim 255 olmuş değerim. İki gün önce 68di. İkiz olabilir ama heveslenme haftaya çarsamba bakalım dedi. Ya kızlar biz tee ne zaman uçak bileti almştk gezmeye gitmek için. Doktor gidebilirsin dedi ama benim içim rahat değil sizce gideyim mi

Bende yumurta tiksindim ama Kaşarlı tost ye cnm hem bulantıni önler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…