2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hahaha supersin ))

hiç öyle düşünme, bebiş zaten minnacık şimdi, vücunda olanlar ona yetiyo da artıyo bile, o seni minik minik kemiriyo içeriden hem Rabbim her şeyi oluruna göre vermiş, zaten bu dönemde çok yememiz gerekseydi mide bulantılarımız olmazdı, nasıl ki bebişin ihtiyaçları artmaya başlıyo 3. aydan itibaren o zaman mis gibi iştahımız geri yerine geliyo işte, ohh bi oturuşta dünyaları yeriz artık

hayırdır hemşire, neye canın sıkıldı?

Kızlar sac boyabılırmıyız bilen varmı zararları nlr

doktorum bana kesinlikle yasak dedi ama sen kendininkine de bir danış. bir de kına gibi bişey yapabilir misin onu sor istersen, kınanın da renk seçenekleri çok

Ayy haklisin kiz nerde uyuyosun sen benm hic uyuklama sansm bile yok isyerinde yaaa
bildiğin ofis koltuğunda azıcık kaykılıp 15-20 dakika sızıyorum geçen öyle bi içim geçmiş ki kendi horlama sesime kalktım, Allah'tan kimsecikler yoktu ortalarda

@kayacans canım midem su içince bulanıyo o yüzden pipetle içiyorum ben, ufak ufak içince daha rahat ediyorum

ben şimdilik hindistancevizi yağı sürüyorum her yerime ama zaten uzun süredir kullanıyodum, vücudumda çok fazla kaşıntı ve kabarıklık oluyo, onlara iyi geliyo diye başlamıştım memnun kaldım ama çatlak olmasını engeller mi bilmiyorum, o yüzden sordum ne sürüyosunuz diye

piyasada bi sürü krem var ama içerisinde çok fazla kimyasal var hepsinin, cesaret edip alamadım

Pazartesi gitmistim hastaneye degerim 1930 du...doktor haftaya gel dedi..karindan gorebilmek icin öyle cagirdi demekki cnm.
Evt canim benim bat bir gun sonra degerim 2791 dii benim hamileligim sorunlu diye o gun alttan bakildi. 3 gun sonra 6068 oldu o zaman ustten usgg de goruldu

Hahaha ay çok güldümm ona soran yok hıh ben anneyim ne dersem o

Amanmm dikkat et sen o zaman uykucu ama haklısın kimse yoksa odada bazen bana da basıyor da zor dayanıyorummm

Aynenn bende öyleyim..anneme bagirdim..esime bagirdimmm..2~3 gündür iyiyim.
Ben 2 gundur küsüp duruyorum Adams aksama gelme dıye bagırdım otele gtcem dedı dusun tabi geldi o ayrıda off aynen annemede agresıfım ne dese ses yukselyıtrn

Iyi akşamlar hamiş arkadaşlarım. Ben hamile olduğumu ögrenmeden 2 gün önce hem sacımı boyatmistim hem de lazer yaptırmıştım. Ihlal vermiyordum. Cünkü kist dolayısı ile ilaç kullanıyordum ve doktorum operasyon gecirmen gerekebilir dediği için hiç ihtimal vermedim. Inşallah bir sorun teşkil etmez

Yılbaşı yaklaşıyor ya dıplerım cok cıkmış beyazlarım var napicammmmm poffff

Can'ım ben ikinci kızımda saçlarımın dipleri çıkmıştı beyazlar hep ortadaydı bu duruma Can'ımı çok sıkmıştım
Doktordayken sordum boyıyamıyorum Bebek için dedim
Doktorum mutsuz bir anne olmaktansa Mutlu bir anne ol demişti bir seferden bişey olmaz demişti bende boyadım yani ben Zaman . 4 aylık hamileydim

Iyi akşamlar bulantilardan bunalmis yoldaşlar bikaç gündür bakamadım buraya. Lekelenme ve karın ağrısı çeken arkadaşlar ultrason ile kontrolle hersey yolunda goruluyorsa panik yok dedi doktor. Sadece ıstirahat verdi bana. Çocuğu okula getir götür ödev yaptır yemek yap ev ile ilgilen derken vakit bulursan yatiyorsun. Saç boyama konusunda bende berbat hissediyorum. Hergün asansorun aynasında kendimi olağanüstü tipsiz buluyorum. folik asidi aldığınız süre beslenmeye de takmayaliM. uÇocuk gerçekten annenin depolariyla üç ay idare edebiliyormus. ilk çocuğum da ikinci ve üçüncü ayda kocam baş ucuma bi şişe şu bi de kraker bırakıp giderdi. Beni yine bıraktığı gibi iş dönüşü bulurdu. Şimdi oğlan taş gibi maasallah. Kilo konusunda çok fazla buluyorum kendimi bi de gebelik hemen spor salonuna gittim ilk ogrendigimde. Ilk 3 ay sadece yuruyebilirsin dedi hoca. Çünkü riskli imiş pilates falan çok yipratici olabilirmiş ilk zamanlar. Çok uzattım lafı sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…