Hahaha supersingamzeli bir insan olarak burdan tüm anne adaylarına sesleniyorum :) . Hiç memnun değilim gamzelerimden . gözümün altında hafif sırıtsam bile hemen çıkarlar. Küçükken sempatik de büyüyünce o bölgenin daha fazla kırışmasına neden oluyor. altında doku yok çünkü. o yüzden ayva yerken bir kere daha düşününüz. belki çocuk hiç memnun olmayacak bu durumdan :)
aha haaa :)
gamze işaretini naısl yapıosun peki :)
oh oh afiyet olsuuun :)
kızla rbunu hiç gordunuzmu bulabılırmıyız acaba :)
maşallah siz ne güzel düzenli besleniyosunuz yaa maşallah gerçekten böyle devam edin inşallah .
bende sizin gibiydim ama son 5 gündür sabah yumurtalarımı yiyemiyorm tiksiniyorm süt içemiyorm midem bulanıyo muz da artk midemi bulandırıyo . bi çorba içebiliyorm o da tarhana olrsa ekşi ekşibebişimi besleyemiyom hiç yaa
Üfffffffff
Kızlar sac boyabılırmıyız bilen varmı zararları nlr
bildiğin ofis koltuğunda azıcık kaykılıp 15-20 dakika sızıyorumAyy haklisin kiz nerde uyuyosun sen benm hic uyuklama sansm bile yok isyerinde yaaa
Hoş buldum cnmmm..taze kanda olurum herşey olurum..mutluyum çünkü...Taze kan geldiiidiyesim geldi sen oyle yaZinca hosgeldn canm
Pazartesi gitmistim hastaneye degerim 1930 du...doktor haftaya gel dedi..karindan gorebilmek icin öyle cagirdi demekki cnm.canim kan degerlerin 2000 ustundeyse usg gorunuyorrr kese
Evt canim benim bat bir gun sonra degerim 2791 dii benim hamileligim sorunlu diye o gun alttan bakildi. 3 gun sonra 6068 oldu o zaman ustten usgg de gorulduPazartesi gitmistim hastaneye degerim 1930 du...doktor haftaya gel dedi..karindan gorebilmek icin öyle cagirdi demekki cnm.
Aynenn bende öyleyim..anneme bagirdim..esime bagirdimmm..2~3 gündür iyiyim.Kızlar yaa ben hamile oldugmu ogrendgnden berı cok sınırlı ve gerginim herkese bagırıp sınırleniyrm ndnki frenleyemıyrm kendımı
Evt canim benim bat bir gun sonra degerim 2791 dii benim hamileligim sorunlu diye o gun alttan bakildi. 3 gun sonra 6068 oldu o zaman ustten usgg de goruldu
Yılbaşı yaklaşıyor ya dıplerım cok cıkmış beyazlarım var napicammmmm poffff
gamzeli bir insan olarak burdan tüm anne adaylarına sesleniyorum :) . Hiç memnun değilim gamzelerimden . gözümün altında hafif sırıtsam bile hemen çıkarlar. Küçükken sempatik de büyüyünce o bölgenin daha fazla kırışmasına neden oluyor. altında doku yok çünkü. o yüzden ayva yerken bir kere daha düşününüz. belki çocuk hiç memnun olmayacak bu durumdan :)
Amanmm dikkat et sen o zaman uykucu ama haklısın kimse yoksa odada bazen bana da basıyor da zor dayanıyorummmhiç öyle düşünme, bebiş zaten minnacık şimdi, vücunda olanlar ona yetiyo da artıyo bile, o seni minik minik kemiriyo içeridenhem Rabbim her şeyi oluruna göre vermiş, zaten bu dönemde çok yememiz gerekseydi mide bulantılarımız olmazdı, nasıl ki bebişin ihtiyaçları artmaya başlıyo 3. aydan itibaren o zaman mis gibi iştahımız geri yerine geliyo işte, ohh bi oturuşta dünyaları yeriz artık
hayırdır hemşire, neye canın sıkıldı?
doktorum bana kesinlikle yasak dedi ama sen kendininkine de bir danış. bir de kına gibi bişey yapabilir misin onu sor istersen, kınanın da renk seçenekleri çok
bildiğin ofis koltuğunda azıcık kaykılıp 15-20 dakika sızıyorumgeçen öyle bi içim geçmiş ki kendi horlama sesime kalktım, Allah'tan kimsecikler yoktu ortalarda
@kayacans canım midem su içince bulanıyo o yüzden pipetle içiyorum ben, ufak ufak içince daha rahat ediyorum
ben şimdilik hindistancevizi yağı sürüyorum her yerime ama zaten uzun süredir kullanıyodum, vücudumda çok fazla kaşıntı ve kabarıklık oluyo, onlara iyi geliyo diye başlamıştım memnun kaldım ama çatlak olmasını engeller mi bilmiyorum, o yüzden sordum ne sürüyosunuz diye
piyasada bi sürü krem var ama içerisinde çok fazla kimyasal var hepsinin, cesaret edip alamadım
Hihih mutlu olunmaz mı heççç.. Aşama aşama heyecan ve mutlulukkHoş buldum cnmmm..taze kanda olurum herşey olurum..mutluyum çünkü...
Yok csnım bunu dıyduktan snra en cırkın ben olıyımmm bu senede cırkın gezelımm deger bunaHmm valla sen bilin canm ama önermiyoruzz boşverr yılbaşı dediğin her sene oluyor
Ben 2 gundur küsüp duruyorum Adams aksama gelme dıye bagırdım otele gtcem dedı dusun tabi geldi o ayrıda off aynen annemede agresıfım ne dese ses yukselyıtrnAynenn bende öyleyim..anneme bagirdim..esime bagirdimmm..2~3 gündür iyiyim.
,evet iki kese gördü 10 gün sonra belli olacak ikiz olup olmadığı:)) amin cumlemize nasip etsin insallahMERABA
NASIL ANLADI İKİZ OLDUĞUNU CANIMİKİ KESEMİ GÖRÜNDÜ
ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN
Yılbaşı yaklaşıyor ya dıplerım cok cıkmış beyazlarım var napicammmmm poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?