2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben 2 gundur küsüp duruyorum Adams aksama gelme dıye bagırdım otele gtcem dedı dusun tabi geldi o ayrıda off aynen annemede agresıfım ne dese ses yukselyıtrn
Kötü bi davranış ama kendimizde olmadan yapiyoz..ben öyle aciklama yaptim umarim anlamışlardır...

Aynen ya bende bakımıma cok duskunumdur minicik bile cıkınca boyarım hep bmde sorayım ptesi gtcem doktoruma izin verirse boyatırım

Slm kızlar bnimde süprız yumurtam bana süprız yaptı hic aklımıDa yokken süpriz yaptı bize ayın 9da olmam gerekiyordu ayın 11de kan tahlili yaptım 150cıktı tekrar 2gun sonra kan tahlili yaptık 388cıktı sükür yükseliyor pazartesi kontrolim var 1bucyk yasında kızım var tüp bebekti bu minigim süpriz yaptı bize

Ayyy burda saat daha 20:00 şimdiden uykum geldiii , öğlen tuttum kendimi uyumamak için direndim . Şimdi bu saate geliyor . Şimdi uyursam yine kalkarımki benn. Ne çok uykucu oldum ben yaa

Gözünüz aydın Can'ım tebrik ederim
Allah devamına erdirsin

Amannn baya sürpriz olmuş kiz

selam kızlar ne var ne yok.

Uyku bastırmış bitap bir halde oturuyorum. Akşam yemeğimide fazla kaçırdım midem gırık gırık.

Değişen hormonlarla beraber atarli giderli ve yorgun halsiz oluyoruz. Yatıp dinlenmek kernimizdaki mercimeklere yapabileceğimiz en iyi şey. O yüzden hadi uyuyalim. Doğumdan sonra ki uykusuz gecelerin şerefine hadi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…