Kötü bi davranış ama kendimizde olmadan yapiyoz..ben öyle aciklama yaptim umarim anlamışlardır...Ben 2 gundur küsüp duruyorum Adams aksama gelme dıye bagırdım otele gtcem dedı dusun tabi geldi o ayrıda off aynen annemede agresıfım ne dese ses yukselyıtrn
Napalım elimizde dgl yanı hormonlara baglıyIP Cirkeflige basladik valla ohhhKötü bi davranış ama kendimizde olmadan yapiyoz..ben öyle aciklama yaptim umarim anlamışlardır...
Aynen ya bende bakımıma cok duskunumdur minicik bile cıkınca boyarım hep bmde sorayım ptesi gtcem doktoruma izin verirse boyatırımCan'ım ben ikinci kızımda saçlarımın dipleri çıkmıştı beyazlar hep ortadaydı bu duruma Can'ımı çok sıkmıştım
Doktordayken sordum boyıyamıyorum Bebek için dedim
Doktorum mutsuz bir anne olmaktansa Mutlu bir anne ol demişti bir seferden bişey olmaz demişti bende boyadım yani ben Zaman . 4 aylık hamileydim
Aynen ya bende bakımıma cok duskunumdur minicik bile cıkınca boyarım hep bmde sorayım ptesi gtcem doktoruma izin verirse boyatırım
Slm kızlar bnimde süprız yumurtam bana süprız yaptı hic aklımıDa yokken süpriz yaptı bize ayın 9da olmam gerekiyordu ayın 11de kan tahlili yaptım 150cıktı tekrar 2gun sonra kan tahlili yaptık 388cıktı sükür yükseliyor pazartesi kontrolim var 1bucyk yasında kızım var tüp bebekti bu minigim süpriz yaptı bize
Ayyyy kızlar bu Uyku beni mahvetti basım catlıyor dustum dusucem oldugum yerde uyukluyrm direniyorum uykuya alışmak istemıyrm boyle olan varmı
Amannn baya sürpriz olmuş kizSlm kızlar bnimde süprız yumurtam bana süprız yaptı hic aklımıDa yokken süpriz yaptı bize ayın 9da olmam gerekiyordu ayın 11de kan tahlili yaptım 150cıktı tekrar 2gun sonra kan tahlili yaptık 388cıktı sükür yükseliyor pazartesi kontrolim var 1bucyk yasında kızım var tüp bebekti bu minigim süpriz yaptı bize
Benimde çok uykum geliyo..Dr dan en yakın saliya randevu aldım. .kalp atışını duyarız inş. ..
inşallah olmaz ben her ne olrsa olsn korkarm tedrgn olrm yaa
Benim ilk gebeliğimde olmamıştı ,ikincide de 3 haftalıkken oldu kızlar herkezde olmuyor
ayyy sana gene iyi denk gelmş doktora gidince de sormuşsundr ne güzl :)
Aynen nerdesiniz huuu ben musait olunca olmuyo kimsePisi kedi pisi pisi
Heloykityy
Nerde bu kedicikler bugün
Bende heyecanlıyım. Ya sanki ilk bebisimBenimde randevum salı günü SİBELllll
Bu salı bi gelse kız şimdiden bana 1 yıl beklicem gibi geliyor
Mrb cnm nerden kaçıncı çocukMerhaba bende 2016 Ağustos annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?