Ayyy burda saat daha 20:00 şimdiden uykum geldiii , öğlen tuttum kendimi uyumamak için direndim . Şimdi bu saate geliyor . Şimdi uyursam yine kalkarımki benn. Ne çok uykucu oldum ben yaa
Merhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Benim hamilelik tüp bebek yoluyla oldu..Haliyle çokça hormon ilaçları kullandim..Dr transferden sonra kan sulandırıcı vermeliymis ama vermedi. Bu yüzden bacak damarimda nohut büyüklüğünde tıkanıklık oldu..pzt tüp doktoruna gittim başından atti beni..Adi doktor..profesör diye hep ona gidiyordum..Ama tam bir Türk düsmaniymis. Bende ev doktoruna gittim hemen hastaneye kos dedi durum tehlikeli. .bizde apar topar hemen hastaneye kostuk..damar tıkanmış sulandırıcı igne dana neden verilmedi dedi..kac gündür orda yatiyordum..bugün ciktim. 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanmalisin dedi
Cok TeşekkürlerAyy cok gecmis olsun canim benimde tüp bebek. Suan oyle bi durum yok demekki bunye ile alakali. Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Benim hamilelik tüp bebek yoluyla oldu..Haliyle çokça hormon ilaçları kullandim..Dr transferden sonra kan sulandırıcı vermeliymis ama vermedi. Bu yüzden bacak damarimda nohut büyüklüğünde tıkanıklık oldu..pzt tüp doktoruna gittim başından atti beni..Adi doktor..profesör diye hep ona gidiyordum..Ama tam bir Türk düsmaniymis. Bende ev doktoruna gittim hemen hastaneye kos dedi durum tehlikeli. .bizde apar topar hemen hastaneye kostuk..damar tıkanmış sulandırıcı igne dana neden verilmedi dedi..kac gündür orda yatiyordum..bugün ciktim. 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanmalisin dedi
Heh iste buu hem neden cirkin olasinn annelik guzelligi var bi keremmYok csnım bunu dıyduktan snra en cırkın ben olıyımmm bu senede cırkın gezelımm deger buna
Cok gecmiş olsn bnde 3aya kadar kullandım kızımdaMerhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Cok TeşekkürlerÇok geçmiş olsun...
Cok Teşekkürler. .ben doguruncaya kadar kullanmaliyimCok gecmiş olsn bnde 3aya kadar kullandım kızımda
Ordaki sistem farkli kafam karıştı. Dikkat et kendine dikkat etmen gerekenler ile ilgili Türk bir doktorun kitabını falan bulursan onu temin et internetten.ben kagan kocatepe diye bi doktor var onun kitabını okumuştum ilk cocukta mesela çok işime yaramisti. Bende bakicam bişeyler bulursam yazarım burayabebisipost: 44131630 .!.:Ev doktorum türk
Sagol canim ben de ondan korkuyorum tek tesellim 3.aydan sonra gecme ihtimali. Ama ben de bic su icmiyorumCnm geçmiş olsun 9 ay boyunca kusanlar var en önemlisi su içmek çok önemli benim görümce sudan tiksindigi için ilk iç ay serum yedi her gun
Cok cok gecmiş olsun canım yaa doktorum dıye gezınenler var mlsf. . Suan nsl umarım bebegin iyidır canım yaa kac haftaydın sen dikkat ettttMerhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Dimiiii yaaa.. ama bişey dıcem ben sanki bi cırkın oldum kendımı begenmıyrm aynaya bakınca gozlerımin beyazı sarılamış yaw ndn böyle oldumkii bilmiyrmmm simdiden boyle hissediyorum kilo vucut bozulması fln olunca depresyona grmesem bariHeh iste buu hem neden cirkin olasinn annelik guzelligi var bi keremm
Tuğba bnde cok heyecanlı dglim bi mutlu bi mutsuzumYa ben çok fazla heyecanlı olmadığım için kendimi suçluyorum sibel. Bu duygu da mı hormonal ki sence??
Dimiiii yaaa.. ama bişey dıcem ben sanki bi cırkın oldum kendımı begenmıyrm aynaya bakınca gozlerımin beyazı sarılamış yaw ndn böyle oldumkii bilmiyrmmm simdiden boyle hissediyorum kilo vucut bozulması fln olunca depresyona grmesem bari
Ayy deme öyle deme :) bak bu süreçte sen den değilsin artık bir anne adayısın. Dünyaya bir can getireceksin. Şimdi senin vucudunun değil ruhunun güzel olması lazım. Bebiş doğsun yinr şıkır şıkır giyinio güzel güzel gezeceksin. Şimdiki 9 ay kendine öyle bir bakacksın ki her şey bebeğin için olacak. Kendini süper kahraman gibi hissetmelisin. BİRİNİN ANNESİ olmak nasıl güzel bir şeydir kim bilir. Sakin sakin o güzel günü bekleyelim bence hep beraberTuğba bnde cok heyecanlı dglim bi mutlu bi mutsuzumndn bilmıyrm sanırım beni gelecek korkusu sardı ha bide karnımın buyumesinden doğumdan korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?