Cok Teşekkürler.aynen öyle. Bebek iyi dedi hastane doktoru..7 oldum hayırlısıyla inşallahCok cok gecmiş olsun canım yaa doktorum dıye gezınenler var mlsf. . Suan nsl umarım bebegin iyidır canım yaa kac haftaydın sen dikkat etttt
Merhaba canim gecmis olsun insallah saglicakla kavusursun bebegine sende mi skar gebelik gecirdinnBenim bi önceki gebelik yanlış yere yerleşmişti. Mecburen tedavi ile dusurdum. Onda çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Şimdi de onun korkusu gerginliği ile tadını cikaramiyorum. Bi de yeni ameliyat oldum dünyanın ilacını kullandım. Çocukta bi problem olmaz inş. O yüzden korkularını anlayabiliyorum. Esinle vakit oldukça yürüyüş yapın. Yanında olduğunu hissetmek çok destek verir inan ki nilada13
Iyi olur. Cok tesekkürker. Aslında sistem ayni ama acemi birini görünce bazen böyle yapıyorlar..özellikle türklere düşman olanlar böyle umursamazlik yapiyorOrdaki sistem farkli kafam karıştı. Dikkat et kendine dikkat etmen gerekenler ile ilgili Türk bir doktorun kitabını falan bulursan onu temin et internetten.ben kagan kocatepe diye bi doktor var onun kitabını okumuştum ilk cocukta mesela çok işime yaramisti. Bende bakicam bişeyler bulursam yazarım buraya
Benimki rahimde ama sezeryan dikisimin yaninda yerlesti. Kese buyuyemedi seninki dis gebelik dedikleri durum sanirimmTıpta adını tam bilemiyorum. Teknik olarak Tüpte dollenen yumurta Rahime yerlesip büyür ya. Benimki Tüpte yaşamayı denedi olmadı tabii. Seninki de böyle bi durum muydu?
Ewt benimde 2. Bebisim bir kizim var 3.5 yasinda 2 tane sorunlu gebelik gecirdimm herseyin hayirlisi tabi bundada vardir bir hikmetHer işte bi Hayır vardır deyip çok üstünde durmuyorum artik. Yaşarken perişan oluyor insan tabi. Ikinci galiba seninde. Benim bir numara beş yaşına gelmek üzere. Çok sabirsizlaniyo bize göre
Canım benim ya geçmiş olsun benim de gecem gündüzüme karşıtı fark etmedim hiç allahtan erkenden fark edildi ne sorumsuz doktorlar var yaMerhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Benim hamilelik tüp bebek yoluyla oldu..Haliyle çokça hormon ilaçları kullandim..Dr transferden sonra kan sulandırıcı vermeliymis ama vermedi. Bu yüzden bacak damarimda nohut büyüklüğünde tıkanıklık oldu..pzt tüp doktoruna gittim başından atti beni..Adi doktor..profesör diye hep ona gidiyordum..Ama tam bir Türk düsmaniymis. Bende ev doktoruna gittim hemen hastaneye kos dedi durum tehlikeli. .bizde apar topar hemen hastaneye kostuk..damar tıkanmış sulandırıcı igne dana neden verilmedi dedi..kac gündür orda yatiyordum..bugün ciktim. 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanmalisin dedi
Sagol canim ben de ondan korkuyorum tek tesellim 3.aydan sonra gecme ihtimali. Ama ben de bic su icmiyorum
Bende de var Sezeryan inşallah yakinlarina yerlesmemistirBenimki rahimde ama sezeryan dikisimin yaninda yerlesti. Kese buyuyemedi seninki dis gebelik dedikleri durum sanirimm
grill Kasım anneleri topic inden buraya... çok sevindim hayırlı olsun bebisin5+1 günlükmüşüz. kese göründü çok şükür. şimdi gün sayma zamanı 3. kez.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar ve kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :)
Gece 5 kadar burdayım ben canım :) gece gündüz karşıtı bakalım ne zaman düzene girecek bu bulantı çok kötü ya belki kusanlar daha mı rahatliyorBende Candy1907 nerde diye düşünüyordum.evrene olumlu mesajlar gonderiyoruz lutfen. Iyi yeri bulmustur da buyuyor bak
Bende heyecanlıyım. Ya sanki ilk bebisim
Gece 5 kadar burdayım ben canım :) gece gündüz karşıtı bakalım ne zaman düzene girecek bu bulantı çok kötü ya belki kusanlar daha mı rahatliyor
saat farkı 1 saat sadece benim bulantılar sabaha doğru gidiyor ancak öyle uyuyabiliyorum vücut bu şekilde akışında yandım :)Olabilir onun da sonu yok kusunca halsiz oluyon çok yoruluyorsun. Saat farkı var aramızda sanki uykusuzluk mu yapıyo Bebe sana
Hahaha valla ya öğlen 2 gibi de kalkarimBenim bulantım yok ama uyku düzenim tarumar oldu ahanda gün boyu uyursan böyle hortlarsın işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?