2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya böyle bulantı dan değilde bi uyku problemi var bende de. Zamansız uyku isteği hayatımı zorlaştırıyor. Okul çıkış saati gelmeye başlayınca bir öküz oturuyo üstüme ki sormayın bu seferkinde cok bulanti yok cok sukur ama asiri kilo alcam diye aklim gidiyore

Ben yatsam gayet uyurum suan ama oğlan astım nobetinde iki gündür cok yorgunum yaaa

Ayyy benim küçük kızdada var astım
Çok zor ya o hırıltısı nefes alamaması , çok şükür bu sene biraz azalmış gibi .inş kaybolur büyüdükçe

Yalnız değilsinnnn bak bizlerde varız
Diğer gebeliklerimde halsizlik olurdu ama bu derece uyku yoktu hiç bir belirtim yok uyku be göğüs Ağrı'sı dışında

Büyüdükçe azalacak inş diye teselli ediyoruz kendimizi doktorlar da aynı düşüncede. Kilo almadan hamilelik olur mu a dostlar. Gerim Gerim geriliyorum tiroid problemim de var. Ölen mi ben napem. Sağda solda karnında sade bi top olan analari görünce nasıl kiskaniyorum var mi yontemi aramizda bilen el kaldirsin

Kızlar kimler sezeryan olacak benim ilk kızım sezeryan buda öyle olacak (normal doğum hayatta yapamam) sezeryan olursak biz temmuz annesi mi olacağız çünkü doğumdan 1 2 hafta önce sezeryan aliyorlar

Evet yaa benimde öyle sezeryan olacak. Ama bu sefer genel anestezi istiyorum. Bu durumdatemmuz annesi oluyoruz biz. 10 gün önce gibi planlanıyor genelde bu durumlarda. Napsak buraları biraksak mi

Evet yaa benimde öyle sezeryan olacak. Ama bu sefer genel anestezi istiyorum. Bu durumdatemmuz annesi oluyoruz biz. 10 gün önce gibi planlanıyor genelde bu durumlarda. Napsak buraları biraksak mi
Hahaahaha hadi gel gidekkkkk :)) genel anestezi nasıl oluyor ben belden iğne vuruldum yani uyaniktim

Uyucam uyancam hersey bitmiş olacak. Belden ıgne konusu beni acmadi. Hoş hatiralarim kalmadı o konuda çocuğu hemen görmek dışında. Belki fikrim değişir doğuma doğru. Kesin konusmayayim

Uyucam uyancam hersey bitmiş olacak. Belden ıgne konusu beni acmadi. Hoş hatiralarim kalmadı o konuda çocuğu hemen görmek dışında. Belki fikrim değişir doğuma doğru. Kesin konusmayayim
Benim anastezi uzmanım çok iyiydi ameliyat bitene kadar elimi tuttu ama hemen bitecek korkma dedi yalan söyledi 3 kere denedi buldu çünkü belim yamukmus:)

Kızlar kimler sezeryan olacak benim ilk kızım sezeryan buda öyle olacak (normal doğum hayatta yapamam) sezeryan olursak biz temmuz annesi mi olacağız çünkü doğumdan 1 2 hafta önce sezeryan aliyorlar
Bende sezeryan olcam canim de simdiden ayin 30una cekti dogumu allah nasip ederse temmuzda olucak sanirim

Merhabalar...
Birkac gündür Agustos annesi olma ihtimaliyle sizleri ve sizlerin yasadiklarini takip ediyordum ki bugün itibariyle kan tahlili sonucuna göre hamile oldugumu ögrenmis bulunuyorum. insallah her sey hepimiz icin cok kolay, cok saglikli ve cok keyifli gecer. Pozitif düsünmeye ve pozitifi yasamaya odakli bir sürec yasamanizi da temenni ederim :) Malum bu sürecler kayginin tavan yaptigi, öncelikli ve agirlikli olarak kötünün düsünüldügü, düsüncelerimizi ve duygularimizi kontrol etmekte zorlandigimiz zamanlardir :) iyi düsünelim ki iyi olsun insallah!

Daha simdiden sezaryen diye de kendinizi sartlamayin bence. Sezaryen sonrasi da normal dogum mümkündür. Sahsen benim ilk dogumum tercihim disinda maalesef öyle gelisti ama ikincisi icin bütün sartlarimi zorlayacagim insallah normal olsun diye.

Her sey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
Cnm hosgeldin aramıza çoğumuz ikinci üçüncü kez anne olacağız ama halla ilk bebis heycani yaşıyoruz kese göründü mu kalp sesi duyuldu mu
Ben korkum olduğu için sancim gelmiyor 1 hafta altan sancı verdiler serum ile verdiler işlemedi o kadar şey korkudan geri gidiyormus düşününce bile bacaklarım kilitleniyor o işi ben yapamam :)

Cok gecmis olsunn.. Herkesi tanimadigim icin bilemedm ben .. Umarm bir daha sorun yasamazsnn

Aaaa hoc oyle sey olur muuu.. Hep guzel taraflarini gorr.. Ayrica cok tatli oluyo hamislerr yeterki asik suratli olmasinlarr...

Merhabalar aramiza hosgeldinn.. Insallah hep beraber saglikli ve pozitif gunler geciririzzz..

Herkeslere gunaydinnn...
Kizlar bi sey soracam size daha erken biliyorum ama hani bu tarama testleri olsun, seker yuklemeai olsun kimi dr tavsiye bile etmiyor kimisi de kesin yapmaliyiz.. Sizce ne derece dogru yaptirmak??? Ozellikle yasamis olanlar bilir sanirim, biz henuz acemi anneyiz

Günaydın canım...

Şeker yüklemesi yaptırmıştım ilk hamileliğimde bildiğim bütün hanile arkadaşlarım da yaptırmıştı... Zararlı diyenler de var olmassa olmaz diyenler de... Biz aslında ne denirse onu yapmak zorunda kalıyoruz malesef ülkemizde doktorları pek sorgulayamıyoruz
Mesela bu hamileliğimde ilk kontrole gittiğimde ilk doğumun sezeryan olduğunu söylediğimde aa bu da kesin sezeryan dedi doktor... Halbuki sezeryan sonrası normal doğum denen bişey var işlerine ne gelirse artık

Kızlar bende 5 haftaligim doktora daha gitmedim bebeği göremeyiz die önceki boş gebelikti etkisinde çok kaldım korkuyorum

canım benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. onun nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu bende çok iyi biliyorum. ama bak ben üstüne dünya güzeli bi evlat sahibi oldum üstüne de 2.ye hamile kaldım (biraz erken oldu benim ama neyse) sana korkma dememim bir anlamı yok biliyorum kendine engel olamazsın ama 2. de boş olacak diye birşey yok ben en yakın örneğim

Şimdi bn 5+6 yim 6.hafta sayilir hiç mide bulantısı falan hiç belirti yok normal mi bu korkuyom ya bişey hissetmiyorum

kız elmecı, ben ilk hamileliğimde 9 ay mide bulantısı ne bilmedim .hiç ona odaklanma :)

yok herkezde olmuyormuş o canım araştırdım daha bendede yok

bu lekelenme ile ilgili bir posttu galiba :) bende 2 hamileliğimde lekelenme hiç olmadı böyle şeylere takılmayın yavrular :)

canım sana özellikle cevap vermek istedim. çünkü bahsettiğin kan ve demir eksikliğini ben ilk hamileliğimde çektim 1 ay hastanede yattım (6. ayım hastanede geçti) bu konu çok önemli kendine çok dikkat et. soğuk press harnup pekmezi al sabah akşam birer kaşık at ağzına. karnıbaharda demir çok var yiyebiliyorsan ye. ciğer ye. daha sayacağım şeyler vardır aklıma geldikçe eklemeye çalışırım

ben epidural sezeryan olmuştum buseferde öyle istiyorum. çatı muayenesinde çatım çok dar çıkınca sezeryana karar verdik . gerçi ben çatı muayenesinde geberdim normal doğumu hayatta yapamazdım :)

böyle çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın. mümkün olduğunca merak ettiğiniz şeylere cevap vermeye çalıştım. aklınıza gelen varsa sorun sizde. hee bu arada sucuk yiyen arkadaş adını unuttum kusuruma bakma haftada 1 ye :) yeterki çiğ şeyler yemeyin önemli olan o. birde bol bol ceviz yeyin. en büyük tavsiyem karnınız büyümeye başladığında ihmal etmeyin , benim gibi tembellik etmeyin bol bol nemlendirici sürün benim gibi haritaya dönmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…