Ben yatsam gayet uyurum suan ama oğlan astım nobetinde iki gündürcok yorgunum yaaa
Ya böyle bulantı dan değilde bi uyku problemi var bende de. Zamansız uyku isteği hayatımı zorlaştırıyor. Okul çıkış saati gelmeye başlayınca bir öküz oturuyo üstüme ki sormayınbu seferkinde cok bulanti yok cok sukur ama asiri kilo alcam diye aklim gidiyore
Hahaahaha hadi gel gidekkkkk :)) genel anestezi nasıl oluyor ben belden iğne vuruldum yani uyaniktimEvet yaa benimde öyle sezeryan olacak. Ama bu sefer genel anestezi istiyorum. Bu durumdatemmuz annesi oluyoruz biz. 10 gün önce gibi planlanıyor genelde bu durumlarda. Napsak buraları biraksak mi
Benim anastezi uzmanım çok iyiydi ameliyat bitene kadar elimi tuttu ama hemen bitecek korkma dedi yalan söyledi 3 kere denedi buldu çünkü belim yamukmus:)Uyucam uyancam hersey bitmiş olacak.Belden ıgne konusu beni acmadi. Hoş hatiralarim kalmadı o konuda çocuğu hemen görmek dışında. Belki fikrim değişir doğuma doğru. Kesin konusmayayim
Bende sezeryan olcam canim de simdiden ayin 30una cekti dogumu allah nasip ederse temmuzda olucak sanirimKızlar kimler sezeryan olacak benim ilk kızım sezeryan buda öyle olacak (normal doğum hayatta yapamam) sezeryan olursak biz temmuz annesi mi olacağız çünkü doğumdan 1 2 hafta önce sezeryan aliyorlar
30 temmuz dimi benim çarşamba belli olur sonra hastane seçicem çünkü yer dolmadan hastaneye yazılmam lazım :)Bende sezeryan olcam canim de simdiden ayin 30una cekti dogumu allah nasip ederse temmuzda olucak sanirim
Cnm hosgeldin aramıza çoğumuz ikinci üçüncü kez anne olacağız ama halla ilk bebis heycani yaşıyoruz kese göründü mu kalp sesi duyuldu muMerhabalar...
Birkac gündür Agustos annesi olma ihtimaliyle sizleri ve sizlerin yasadiklarini takip ediyordum ki bugün itibariyle kan tahlili sonucuna göre hamile oldugumu ögrenmis bulunuyorum. insallah her sey hepimizin icin cok kolay, cok saglikli ve cok keyifli gecer. Pozitif düsünmeye ve pozitifi yasamaya odakli bir sürec yasamanizi da temenni ederim :) Malum bu sürecler kayginin tavan yaptigi, öncelikli ve agirlikli olarak kötünün düsünüldügü, düsüncelerimizi ve duygularimizi kontrol etmekte zorlandigimiz zamanlardir :) iyi düsünelim ki iyi olsun insallah!
Daha simdiden sezaryan diye de kendinizi sartlamayin bence. Sezaryan sonrasi da normal dogum mümkündür. Sahsen benim ilk dogumum tercihim disinda maalesef öyle gelisti ama ikincisi icin bütün sartlarimi zorlayacagim insallah normal olsun diye.
Her sey gönlünüzce olsun.
Cok gecmis olsunn.. Herkesi tanimadigim icin bilemedm ben .. Umarm bir daha sorun yasamazsnnMerhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Benim hamilelik tüp bebek yoluyla oldu..Haliyle çokça hormon ilaçları kullandim..Dr transferden sonra kan sulandırıcı vermeliymis ama vermedi. Bu yüzden bacak damarimda nohut büyüklüğünde tıkanıklık oldu..pzt tüp doktoruna gittim başından atti beni..Adi doktor..profesör diye hep ona gidiyordum..Ama tam bir Türk düsmaniymis. Bende ev doktoruna gittim hemen hastaneye kos dedi durum tehlikeli. .bizde apar topar hemen hastaneye kostuk..damar tıkanmış sulandırıcı igne dana neden verilmedi dedi..kac gündür orda yatiyordum..bugün ciktim. 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanmalisin dedi
Aaaa hoc oyle sey olur muuu.. Hep guzel taraflarini gorr.. Ayrica cok tatli oluyo hamislerrDimiiii yaaa.. ama bişey dıcem ben sanki bi cırkın oldum kendımı begenmıyrm aynaya bakınca gozlerımin beyazı sarılamış yaw ndn böyle oldumkii bilmiyrmmm simdiden boyle hissediyorum kilo vucut bozulması fln olunca depresyona grmesem bari
Merhabalar...
Birkac gündür Agustos annesi olma ihtimaliyle sizleri ve sizlerin yasadiklarini takip ediyordum ki bugün itibariyle kan tahlili sonucuna göre hamile oldugumu ögrenmis bulunuyorum. insallah her sey hepimiz icin cok kolay, cok saglikli ve cok keyifli gecer. Pozitif düsünmeye ve pozitifi yasamaya odakli bir sürec yasamanizi da temenni ederim :) Malum bu sürecler kayginin tavan yaptigi, öncelikli ve agirlikli olarak kötünün düsünüldügü, düsüncelerimizi ve duygularimizi kontrol etmekte zorlandigimiz zamanlardir :) iyi düsünelim ki iyi olsun insallah!
Daha simdiden sezaryen diye de kendinizi sartlamayin bence. Sezaryen sonrasi da normal dogum mümkündür. Sahsen benim ilk dogumum tercihim disinda maalesef öyle gelisti ama ikincisi icin bütün sartlarimi zorlayacagim insallah normal olsun diye.
Her sey gönlünüzce olsun.
Günaydın canım...Herkeslere gunaydinnn...
Kizlar bi sey soracam size daha erken biliyorum ama hani bu tarama testleri olsun, seker yuklemeai olsun kimi dr tavsiye bile etmiyor kimisi de kesin yapmaliyiz.. Sizce ne derece dogru yaptirmak??? Ozellikle yasamis olanlar bilir sanirim, biz henuz acemi anneyiz
Kızlar bende 5 haftaligim doktora daha gitmedim bebeği göremeyiz die önceki boş gebelikti etkisinde çok kaldım korkuyorum
Şimdi bn 5+6 yim 6.hafta sayilir hiç mide bulantısı falan hiç belirti yok normal mi bu korkuyom ya bişey hissetmiyorum
yok herkezde olmuyormuş o canım araştırdım daha bendede yok
Selam kızlar yoğunluktan anca girebiliyorum...
Sabah kan tahlili sonuçlarını almaya ordan kadın doğuma muayeneye derkenn yoruldum yaa... Kan sonuçları pek iyi değil demir ve kan eksikliğim varmış ilaç verdi... Zaten tahmin ediyordum aşırı saç döküşmesi ve yorgunluk vardı...
Kadın doğumcumda bebişi gördü şükür kalp atışını da o duymuş ama ben duyamadım daha çok küçük olduğu için dedi
Azcık geçmişi okuyumm bari
Kızlar kimler sezeryan olacak benim ilk kızım sezeryan buda öyle olacak (normal doğum hayatta yapamam) sezeryan olursak biz temmuz annesi mi olacağız çünkü doğumdan 1 2 hafta önce sezeryan aliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?