canım benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. onun nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu bende çok iyi biliyorum. ama bak ben üstüne dünya güzeli bi evlat sahibi oldum üstüne de 2.ye hamile kaldım (biraz erken oldu benim ama neyse) sana korkma dememim bir anlamı yok biliyorum kendine engel olamazsın ama 2. de boş olacak diye birşey yok ben en yakın örneğim
kız elmecı, ben ilk hamileliğimde 9 ay mide bulantısı ne bilmedim .hiç ona odaklanma :)
bu lekelenme ile ilgili bir posttu galiba :) bende 2 hamileliğimde lekelenme hiç olmadı böyle şeylere takılmayın yavrular :)
canım sana özellikle cevap vermek istedim. çünkü bahsettiğin kan ve demir eksikliğini ben ilk hamileliğimde çektim 1 ay hastanede yattım (6. ayım hastanede geçti) bu konu çok önemli kendine çok dikkat et. soğuk press harnup pekmezi al sabah akşam birer kaşık at ağzına. karnıbaharda demir çok var yiyebiliyorsan ye. ciğer ye. daha sayacağım şeyler vardır aklıma geldikçe eklemeye çalışırım
ben epidural sezeryan olmuştum buseferde öyle istiyorum. çatı muayenesinde çatım çok dar çıkınca sezeryana karar verdik . gerçi ben çatı muayenesinde geberdim normal doğumu hayatta yapamazdım :)
böyle çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın. mümkün olduğunca merak ettiğiniz şeylere cevap vermeye çalıştım. aklınıza gelen varsa sorun sizde. hee bu arada sucuk yiyen arkadaş adını unuttum kusuruma bakma haftada 1 ye :) yeterki çiğ şeyler yemeyin önemli olan o. birde bol bol ceviz yeyin. en büyük tavsiyem karnınız büyümeye başladığında ihmal etmeyin , benim gibi tembellik etmeyin bol bol nemlendirici sürün benim gibi haritaya dönmeyin :)
Iyi akşamlar bulantilardan bunalmis yoldaşlar bikaç gündür bakamadım buraya. Lekelenme ve karın ağrısı çeken arkadaşlar ultrason ile kontrolle hersey yolunda goruluyorsa panik yok dedi doktor. Sadece ıstirahat verdi bana. Çocuğu okula getir götür ödev yaptır yemek yap ev ile ilgilen derken vakit bulursan yatiyorsun. Saç boyama konusunda bende berbat hissediyorum. Hergün asansorun aynasında kendimi olağanüstü tipsiz buluyorum. folik asidi aldığınız süre beslenmeye de takmayaliM. uÇocuk gerçekten annenin depolariyla üç ay idare edebiliyormus. ilk çocuğum da ikinci ve üçüncü ayda kocam baş ucuma bi şişe şu bi de kraker bırakıp giderdi. Beni yine bıraktığı gibi iş dönüşü bulurdu. Şimdi oğlan taş gibi maasallah. Kilo konusunda çok fazla buluyorum kendimi bi de gebelik hemen spor salonuna gittim ilk ogrendigimde. Ilk 3 ay sadece yuruyebilirsin dedi hoca. Çünkü riskli imiş pilates falan çok yipratici olabilirmiş ilk zamanlar. Çok uzattım lafı sanirsam
Herkeslere gunaydinnn...
Kizlar bi sey soracam size daha erken biliyorum ama hani bu tarama testleri olsun, seker yuklemeai olsun kimi dr tavsiye bile etmiyor kimisi de kesin yapmaliyiz.. Sizce ne derece dogru yaptirmak??? Ozellikle yasamis olanlar bilir sanirim, biz henuz acemi anneyiz
Günaydın canım...
Şeker yüklemesi yaptırmıştım ilk hamileliğimde bildiğim bütün hanile arkadaşlarım da yaptırmıştı... Zararlı diyenler de var olmassa olmaz diyenler de... Biz aslında ne denirse onu yapmak zorunda kalıyoruz malesef ülkemizde doktorları pek sorgulayamıyoruz
Mesela bu hamileliğimde ilk kontrole gittiğimde ilk doğumun sezeryan olduğunu söylediğimde aa bu da kesin sezeryan dedi doktor... Halbuki sezeryan sonrası normal doğum denen bişey var işlerine ne gelirse artık
Anladm canm bu denli guveniyorsan ne guzel.. Ne bilim ben drumu seviyorm ama gene de merak ettm yani yapicak mi onu da bilmiyorm daben şahsen dr ne derse yapmayı düşünüyorum
çünkü dr um çok iyi ve gereksiz hiç bişi yaptırmaz
Anladm canm bu denli guveniyorsan ne guzel.. Ne bilim ben drumu seviyorm ama gene de merak ettm yani yapicak mi onu da bilmiyorm da
2013 nisan ve 2014 ekim annesiyim canım. orada arkadaşıma takıldım. kısmet olursa sizler gibi ağustos 2016 annesiyim inşallah :)grill Kasım anneleri topic inden buraya... çok sevindim hayırlı olsun bebisin
Bişey soracam bu turşu suyu zararlı değildir inşallah .içinde çok tuz var ödem şişlik yapar dimi
itimat ediyourm :)
Yaradan ıma güveniyorum :)
her şey hayırlısıyla olacak inşaallah :)
o zamanlara var daha çok :)
Günaydın kızlar . Herkez iyidir umarımBurda saat 08:21 ve düne kadar tatlı çikolata yiyen ben .
Bu sabah kalkar kalkmaz hala kahvaltı yapmadım ve şu an elimde bardağa turşu suyu koymuş içiyorum
Sanırım Nerde ne okusam , Ne duysam onu çekiyor Can'ım ..,ama turşu suyu ne alaka ben sevmezdimki çok hemde aç karnına
Abovv cosmus hatun.. Canin cektiyae ic tabi ama bence cok abartmadan ic canm baya tuzlu dedigin gibi vucudu hic fazla yormaya gerek yok bencee
Sen yinede az içde bebek suanda senin besinlerinden almıyor rahim sütünden besleniyor
Bnde kızımda tursu yıyordum kız bebişmi geliyor acabaKızlar günaydın.. Benim bulantım yok ama aşeriyorum.. Mesela masanın üstünde greyfurt gördüm resmen vuruldummm.. Aldım bi dilim yedim ama kesmedi.. Bir dilim daha yedim.. Hala canım çekiyor.. Birde turşuya aşeriyorum.. Tuzlu ve ekşilere aşeriyorummmmm..
Merhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Benim hamilelik tüp bebek yoluyla oldu..Haliyle çokça hormon ilaçları kullandim..Dr transferden sonra kan sulandırıcı vermeliymis ama vermedi. Bu yüzden bacak damarimda nohut büyüklüğünde tıkanıklık oldu..pzt tüp doktoruna gittim başından atti beni..Adi doktor..profesör diye hep ona gidiyordum..Ama tam bir Türk düsmaniymis. Bende ev doktoruna gittim hemen hastaneye kos dedi durum tehlikeli. .bizde apar topar hemen hastaneye kostuk..damar tıkanmış sulandırıcı igne dana neden verilmedi dedi..kac gündür orda yatiyordum..bugün ciktim. 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanmalisin dedi
Yani dimi
Doğru söylüyorsun zararı direk bana kalıcak . Zaten ödüm patlıyor kilolardan pfff
Ne oldu bana yaf ben kızlarımda hiç ekşi yemedim tatlıda pek yemedim . Her telden çalıyorum busefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?