2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Çok güzel tavsiyeler vermissin. çok sağol canım.

yoğunluk devam ediyor diyorsun yani :)

spor konusunda ben de aktif olmak istiyorum...

pilates düşünüyorum ama 4.aydan sonra...hamile platesi kursu veren bi yer bulmam gerek...

benim bulantılarım azar azar oluyor ...

sorunum şu ki yemek yapcak dermanım kalmıooo küt uyuya kalıyorum..

napcam bilmiyorum

ben şahsen dr ne derse yapmayı düşünüyorum

çünkü dr um çok iyi ve gereksiz hiç bişi yaptırmaz

Anladm tamamdir tesekkur ederm cevaplar icin yani dogru diyorsun.. Dr dr cok farkediyor grcekten ins sadece gerekenleri yaparlar bu ise ticaret karisinca cok cirkin oluyor cidden

grill Kasım anneleri topic inden buraya... çok sevindim hayırlı olsun bebisin
2013 nisan ve 2014 ekim annesiyim canım. orada arkadaşıma takıldım. kısmet olursa sizler gibi ağustos 2016 annesiyim inşallah :)
sağol canım.

Günaydın kızlar . Herkez iyidir umarım Burda saat 08:21 ve düne kadar tatlı çikolata yiyen ben .
Bu sabah kalkar kalkmaz hala kahvaltı yapmadım ve şu an elimde bardağa turşu suyu koymuş içiyorum
Sanırım Nerde ne okusam , Ne duysam onu çekiyor Can'ım ..,ama turşu suyu ne alaka ben sevmezdimki çok hemde aç karnına

Bişey soracam bu turşu suyu zararlı değildir inşallah .içinde çok tuz var ödem şişlik yapar dimi

Abovv cosmus hatun.. Canin cektiyae ic tabi ama bence cok abartmadan ic canm baya tuzlu dedigin gibi vucudu hic fazla yormaya gerek yok bencee

Kızlar günaydın.. Benim bulantım yok ama aşeriyorum.. Mesela masanın üstünde greyfurt gördüm resmen vuruldummm.. Aldım bi dilim yedim ama kesmedi.. Bir dilim daha yedim.. Hala canım çekiyor.. Birde turşuya aşeriyorum.. Tuzlu ve ekşilere aşeriyorummmmm..

Kızlar birsey dicem facede grup kursak buradan cok guEl arkadaslar edındım 2014 nisan annelerinde buradan faceye transfer olduk simdi kursam gelen olutmu grup kapalı olucak yazdıklarımızı kımse görmz bide yaZdıklarımızı sonradan daha rahat takip edebiliriz tabi isterseniz

Bnde kızımda tursu yıyordum kız bebişmi geliyor acaba

Günaydınlaaar

Dün gece çok geç yattım gözümü açamıyorum bu sabah, bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Açık limonlu bi çay söyledim kendime, o kadarcık çaydan bişey olmaz diye düşünüyorum, yoksa hiç kendime gelemicem bu sabah

ayh çok işim var hiiiç yapasım yok, uzuuun bi gün beni bekliyo
siz yazın da azıcık günüm şenlensin kızlar

Canım çok geçmiş olsun, inşallah tekrarı olmaz, sağlıkla kucaklarsın bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…