2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar günaydın,
Dün akşam 9 da uyumama rağmen,sanki hiç uyumamışım gibi halsizim,bugün iş günü nasıl geçicek kara kara düşünüyorum.

Benim mide bulantılarım iyice arttı,artık kasıklarımda sancı yok,göğüslerim bugün daha da bir hassas ve şişti.

Ben normalde aşırı iştahlı bir insanım,normal aşermeyi günlük hayatımda yaşayan biriyimdir. Ama bu mide bulantıları beni çok etkiledi. Hiç birşey canım istemiyor,sırf zorla yiyorum midem yanmasın diye. Böyle geçerse 9 ay bana faydası olur valla. Kilo almam gibi geliyor. Kusmuyorum ama kiloma baktım,57 ile hamile kalmıştım. şimdi 56 oldum,çok fazla hareketim var benim. O yüzden bu kadar yorgunluk oluyor herhalde.

Bu arafa tecrübeli annişler,size sormak isterim. cinsel ilişki durumunu neyapıyoruz.5. haftalık hamile olarak sormak istiyorum. :)

Canım face kullanmıyorum artık ben ya..

Bnde kızımda tursu yıyordum kız bebişmi geliyor acaba

Hayırlısı ile gelsin de kız gelsin oğluş gelsinn hiçç farketmez Rabbim göndersin yeterki..

Ayy limonlu çayıda çok severimm.. Bende mi söylesem acaba.. Günlerdir çay içmiyorum yaa.. Bu arada bulantıların var mı canım?? Benim niye yok ya.. Çok ağrım sızımda yok korkuyorum birşey mi oldu bebişe diye..

Günaydınlar ağustosun güzel anaları. Şuanda yatıyorum. Durumum berbat! Gücüm ve rezervlerim iyice tükendi. Halbuki dün hiç bir şeyciğim yoktu. Çok değişik..bi gün hastanelik oluyorum bi gün günlük güneşlik
Şekerli şeyler demeyin bana içim kalkıyor. Görmeye bile tahammül edemiyorum bir çoğunu. Tuzlu ekşi iyidir mode on
Evim karma karışık. Ütülükler dağ gibi! Her yer her yerde! Acil eve yardımcı almam lazım ben ne ara böyle nakavt oldum hiç anlamadım

Can'ım bende 2013 ağustos anaları grubunu takip ediyordum. Çok güzel muhabbetler ettik güldük eğlendik falan. Sonra senin dediğin fikir ortaya atıldı. Olaylar olayları kovaladı ve grubu kadınlar klübü kapattı! Bu olaylara karışanların üyeliklerinide iptal etti!

2013 nisan ve 2014 ekim annesiyim canım. orada arkadaşıma takıldım. kısmet olursa sizler gibi ağustos 2016 annesiyim inşallah :)
sağol canım.
Ben de diyorum nick tanıdık geliyor... Ben de 2013 nisan annesiydim canım senin ikinciye doğumunu da hatırlıyorum, demek 3. Yü bekliyorsun hayırlı olsunn baya hızlısınn isteyerek mi oldun 3.

Kızlar bnde nerdeyse hic belirti yok korkuyorum sadece gögüs uclarım cok acıyor dokunamıyprum bile korkuyorum birsey olucak dıye pazartesi olsada gitsem dr sabah 8.30aldim randevümu cok heyecanlıyım

kilo vermen ilk 5 ay için güzel gelişme emin ol :)
bizim iki ay oldu neredeyse dr ilişkiye girmeyin dedi..
hem girseniz bile canın acır ağrın olr dedi

Hosgeldin canim ben normal dogum icin 3 aydan itibaren sporunu yapiyorum
cinsel iliskinin bebebege hic zarari yok aksine dr faydali dedi birde ozellikle son aylarda dogumu kolaylasturuyor

Kızlar bnde nerdeyse hic belirti yok korkuyorum sadece gögüs uclarım cok acıyor dokunamıyprum bile korkuyorum birsey olucak dıye pazartesi olsada gitsem dr sabah 8.30aldim randevümu cok heyecanlıyım
Gogus uclari bile yeterli canim masallah diyelim benimde bu ara uyku sadece bende sen gibi arada kafama takiliyor

bendeee
ama en çok evde uzanmak istiyorum
ha bi de enerjiiiii
yemeğimi yapcak enerjim yok
kızıyorum kendime
düzensizleşmek istemiyorum!!!

Aynı haldeyim kızlar, bugün baş dönmemde çok sersemledim iyice. olduğum yere yığılıp kalıyorum. Düşük tansiyonum olduğunda böyle olurdum normalde.

canım bi iki gün oldu, sonra onlar da kayboldu, şu anda neredeyse hiç bir belirtim yok diyebilirim, çoğu zaman unutuyorum bile hamile olduğumu o kadar normalim yani ama hayır mıdır şer midir ben de bilemiyorum

çoğu zaman ben de endişe ediyorum, bi yoklasa da iyi olduğunu bilsem diye ama bi sonraki randevuya kadar beklicem artık başka yapacak bişey yok sanki Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım, boşver evin işi kalsın hiç önemli değil sen kendini yormamaya bak, hem iş bitiyo mu ki sanki? yarın tekrar var, al birisini senin de kafan rahat etsin

benim hiç tecrübem yok gerçi ama bizim doktorumuz hiç bir sakınca yok, son güne kadar serbest dedi
bizim de bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar çok şükür

Ben de diyorum nick tanıdık geliyor... Ben de 2013 nisan annesiydim canım senin ikinciye doğumunu da hatırlıyorum, demek 3. Yü bekliyorsun hayırlı olsunn baya hızlısınn isteyerek mi oldun 3.
Evet ben de hatırladım seni :)
aslında hepsi sürprizdi benim için. yeter diyordum ama kısmet. hayırla sağlıkla doğsunlar yeter ki :)

Hosgeldin canim ben normal dogum icin 3 aydan itibaren sporunu yapiyorum

cinsel iliskinin bebebege hic zarari yok aksine dr faydali dedi birde ozellikle son aylarda dogumu kolaylasturuyor

sen ciddi misin_?

şu an 6-7 haftada cinsel ilişki zarar vermio mu_?

ben dr uma bakarım :) önlemimi alırım :)

benim hiç tecrübem yok gerçi ama bizim doktorumuz hiç bir sakınca yok, son güne kadar serbest dedi
bizim de bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar çok şükür

Banada birşey söylemedi,benimde bir sıkıntım olmadı,ama devam etmeli miyiz bir zarar olur mu diye düşündüm.

Banada birşey söylemedi,benimde bir sıkıntım olmadı,ama devam etmeli miyiz bir zarar olur mu diye düşündüm.
yani kişiden kişiye, hamilelikten hamileliğe değişebilir tabii, sen yine de bir doktoruna danış
ama benim doktorumun ilk söylediği şeylerden biriydi, daha bizim sormamıza bile gerek kalmadan söyledi hatta, pek rahat oldu öyle insan doktor da olsa sormak zorunda kalmak istemiyo
öyle ya da böyle evlilikte önemli meseleler bunlar, yine de doktora danışmadan bişey yapmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…