2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aaa aman dikkatli kalk yerinden...
tutunarak yürü felan...

ah akşam eve gitsem yemek hazırolsaaa :)

Evet resmen tutuna tutuna ayakta duruyorum,daha iş yerindekilere bişi demedim,kalp atışını duymadan kimseyi heyecanladırmak istemiyorum. Onlarada belli etmicem diye çok çabalıyorum yığılıp kalmassam iyidir.

Offf yemek sorunu çok kötü oldu yaaa.halim yok yapmaya,canım bişide istemiyor. keşke hazır eden olsa yaaa. Artık kokularada gelemem bek,yemek yapmakta yalan artık.

ay ben söyledim rahatladım :) müdürüm biliodu zaten ...
odadaki iiki kişiye de söyledim ...
bazı işlerimiz ağır diye yapamıcam için..
onun dışında diğer birimdekiler bilmiyor :)

evde yemek yok şimdi dışarda yicem ev yemeği..

akşam ne yapacaaam yaa

aslında enerjim olsa gider yaparım ammaaaa ne biliiiim

Kizlar bugun keseyi gorurum diye gittim doktora ultrasonda gozukmedi.tekrar kan istedi yeni oldugu icin gozukmeyebilir dedi.rahim gebelikle uyumlu kalinlasmis .. ama ben yinede korkuyorum dua edin bana da.iki saate kan sonucum cikacak..bisey olmaz dimi

canım bi iki gün oldu, sonra onlar da kayboldu, şu anda neredeyse hiç bir belirtim yok diyebilirim, çoğu zaman unutuyorum bile hamile olduğumu o kadar normalim yani ama hayır mıdır şer midir ben de bilemiyorum

İnan bende senin gibiyim. 2 gün bulantım oldu sonra geçti.. Şimdi arada yanıyor midem ve birde göğüs hassasiyetim var hepsi bu.. bende çalışırken unutuyorum neredeyse inanki hamile olduğumu.. İnşallah hayırdır canım.. Daha aralık 29 a da çok var randevumuza.. Meraktan ölüyorum Rabbim yardım etsin..

Selam canım hemen korkutma kendini
dün ultrasonda bende göremedim gittiğim doktor görünmeliydi falan deyip canımı sıktı
bugün kendi doktoruma gittim alttan muayane etti çok şükür net ve sağlıklı bi şekilde gördük
keşke alttan baksaydı doktorun, yüreğini ferah tut

Kızlar bugün tan 6 . Haftaya girdim 6+0 yani daha dr a gittim kese 1.13 cm sizce Küçükmü haftaya göre keseye göre 4+6 gözüküyomus daha bu bi sknti olur mu ya bebisimide göremedik daha

canım içini ferah tut, her zaman günü gününe ilerlemiyo bebişler
kötü şeyler getirme aklına, Allah korusun
Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin evladını

bizim de 4 ocakta taa.. benim de azıcık göğüs hassasiyetim var o kadarcık Allah'ım sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin, daha minnacık ama evlatla sınamasın hiç birimizi

Kızlar bugün tan 6 . Haftaya girdim 6+0 yani daha dr a gittim kese 1.13 cm sizce Küçükmü haftaya göre keseye göre 4+6 gözüküyomus daha bu bi sknti olur mu ya bebisimide göremedik daha

Canım geç döllenme olabilir, kötü şeyler getirme aklına ileriki haftalarda gününe tamamlarmış zaten sen içini ferah tut
hem kötü bişey olsa doktorun söylerdi sana, kendi kendini hırpalama

Insallah canim sagol .alttan bakmadi simdi sonucla beraber giricem tekrar .benimde saglikli gorunur insallah

Slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim bugun doktora gittik kesemiz 20mm ama daha bebeği göremedik p.tesi tekrar gidicez doktora.

erken olduğu için görünmemiştir canım sıkma canını.Vajinal baktır kafana çok takıyorsan.

Daha çok küçük diye gorememistir canım birdaha gittiginde görürsün korkma:-*

Canim geç döllenmiş olamaz cunku tüp bebek ne bilim ins bi daha ki gittiğim de hersey yolunda olur hayırlısı

Canım sende geç döllenme var,2 hafta geriden geliyor,3 hafta sonra ancak bebeğin kalp atışını duyarsınız,o yüzden endişelenme,sadece bekle,doktor doktor gezipta sakın canını sıkmalarına fırsat verme,herpsi ayrı telden çalıyor.

Selam kızlar bende bugun 7. Haftama girdim ama daha kalp atışlarını duyamadık p.tesi tekrar gidicez doktora hayırlısı bakalım :)

Gecmis olsun cnm...benim doktorumda vermedi cok israr ettim..düşük oluyormuş pihti yuzunden diye...ilk hamileligin diye vermedi...sonra ohss oldum..bu sefer mecbur yaptilar sulandirici..

Merhabalar ben de ağustos annesi olacağım inşallah:) Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canim tüp bebekte gec döllenme olur mu ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…