2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

ah canm ben de sennle aynıyım tatlı şeyler benm de midemi kaldırıyor sadece tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum o da zorla
benm de ev aldı başını gidiyor Allahtan Çin'de çat kapı gelecek misafrim yok

sen ciddi misin_?

şu an 6-7 haftada cinsel ilişki zarar vermio mu_?

ben dr uma bakarım :) önlemimi alırım :)
valla ben hamile olduğumu bilmeden ilşki yaşadım eşimle canm çok acımıştı iki damla da kan gelmişti. o günden bi kaç gn snra hamile olduğumu öğrendm . öğrendiğimden beri ilşki yaşamıyorm ilk üç ay ilşki yasanmasa daha iyi diye duymuştm :) özellkle kalp atışını duyana kadr ilşki yaşamayın deniyor diye biliyorm.

canım benm iyi düşün iyi olcak inşallah . daha küçüktür üstten görmemesi normaldir içini ferah tut . Rabbim sevindirsin seni inşallah ..

Cok Teşekkürler

Geçmiş olsun

Gecmis olsun cnm...benim doktorumda vermedi cok israr ettim..düşük oluyormuş pihti yuzunden diye...ilk hamileligin diye vermedi...sonra ohss oldum..bu sefer mecbur yaptilar sulandirici..
Cok Teşekkürler. Bazı dr. lar nedense böyle..illaki bir sorun çıkacak ki sonra ilaci veriyorlar..Ama baştan verseler bizi böyle perişan etmeseler olmaz sanki

Canım çok geçmiş olsun görmemiştim yazdıklarını şimdi okudumm.. Bana da vermediler kan sulandırıcı dikkat edeyim bari.. Nasıl farkettinizz

o yüzden dikkatli olmak gerek :)

biz de düşünmüyoruz açıkcası :)

eşimde o yönde düşünüyor :)

Cok Teşekkürler. Bazı dr. lar nedense böyle..illaki bir sorun çıkacak ki sonra ilaci veriyorlar..Ama baştan verseler bizi böyle perişan etmeseler olmaz sanki

canımcım çok geçmiş olsun ALLAH ım yardımcın olsun ..

bir daha sorun yaşamassın inşaallah .

Canım çok geçmiş olsun görmemiştim yazdıklarını şimdi okudumm.. Bana da vermediler kan sulandırıcı dikkat edeyim bari.. Nasıl farkettinizz
Cok Teşekkürler. .sabah kalkinca baktim bacagim cok ağrıyor. Yürürken sanki birşey engel oluyor yürüyemiyordum..sonra bir baktim bacakta nohut büyüklüğünde şişlik olmuş. .meger damarda tıkanıklık olmuş

canım yaa... nasıl kötü oldum düşününce. Çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…