canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Merhabalar...
Birkac gündür Agustos annesi olma ihtimaliyle sizleri ve sizlerin yasadiklarini takip ediyordum ki bugün itibariyle kan tahlili sonucuna göre hamile oldugumu ögrenmis bulunuyorum. insallah her sey hepimiz icin cok kolay, cok saglikli ve cok keyifli gecer. Pozitif düsünmeye ve pozitifi yasamaya odakli bir sürec yasamanizi da temenni ederim :) Malum bu sürecler kayginin tavan yaptigi, öncelikli ve agirlikli olarak kötünün düsünüldügü, düsüncelerimizi ve duygularimizi kontrol etmekte zorlandigimiz zamanlardir :) iyi düsünelim ki iyi olsun insallah!
Daha simdiden sezaryen diye de kendinizi sartlamayin bence. Sezaryen sonrasi da normal dogum mümkündür. Sahsen benim ilk dogumum tercihim disinda maalesef öyle gelisti ama ikincisi icin bütün sartlarimi zorlayacagim insallah normal olsun diye.
Her sey gönlünüzce olsun.
ah canm ben de sennle aynıyım tatlı şeyler benm de midemi kaldırıyor sadece tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum o da zorlaGünaydınlar ağustosun güzel anaları. Şuanda yatıyorum. Durumum berbat! Gücüm ve rezervlerim iyice tükendi. Halbuki dün hiç bir şeyciğim yoktu. Çok değişik..bi gün hastanelik oluyorum bi gün günlük güneşlik
Şekerli şeyler demeyin bana içim kalkıyor. Görmeye bile tahammül edemiyorum bir çoğunu. Tuzlu ekşi iyidir mode on
Evim karma karışık. Ütülükler dağ gibi! Her yer her yerde! Acil eve yardımcı almam lazımben ne ara böyle nakavt oldum hiç anlamadım
valla ben hamile olduğumu bilmeden ilşki yaşadım eşimle canm çok acımıştı iki damla da kan gelmişti. o günden bi kaç gn snra hamile olduğumu öğrendm . öğrendiğimden beri ilşki yaşamıyorm ilk üç ay ilşki yasanmasa daha iyi diye duymuştm :) özellkle kalp atışını duyana kadr ilşki yaşamayın deniyor diye biliyorm.sen ciddi misin_?
şu an 6-7 haftada cinsel ilişki zarar vermio mu_?
ben dr uma bakarım :) önlemimi alırım :)
canım benm iyi düşün iyi olcak inşallah . daha küçüktür üstten görmemesi normaldir içini ferah tut . Rabbim sevindirsin seni inşallah ..Kizlar bugun keseyi gorurum diye gittim doktora ultrasonda gozukmedi.tekrar kan istedi yeni oldugu icin gozukmeyebilir dedi.rahim gebelikle uyumlu kalinlasmis .. ama ben yinede korkuyorum dua edin bana da.iki saate kan sonucum cikacak..bisey olmaz dimi
Cok TeşekkürlerCok gecmis olsunn.. Herkesi tanimadigim icin bilemedm ben .. Umarm bir daha sorun yasamazsnn
Ha doğru diyorsun, peki nakil ne zaman oldu.Canim tüp bebekte gec döllenme olur mu ki ya
Cok TeşekkürlerGünaydınlaaar
Dün gece çok geç yattım gözümü açamıyorum bu sabah, bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Açık limonlu bi çay söyledim kendime, o kadarcık çaydan bişey olmaz diye düşünüyorum, yoksa hiç kendime gelemicem bu sabah
ayh çok işim var hiiiç yapasım yok, uzuuun bi gün beni bekliyo
siz yazın da azıcık günüm şenlensin kızlar
Canım çok geçmiş olsun, inşallah tekrarı olmaz, sağlıkla kucaklarsın bebişini
Cok Teşekkürler canım. .doktorun ihmalkarligi işte
Geçmiş olsunGünaydınlar ağustosun güzel anaları. Şuanda yatıyorum. Durumum berbat! Gücüm ve rezervlerim iyice tükendi. Halbuki dün hiç bir şeyciğim yoktu. Çok değişik..bi gün hastanelik oluyorum bi gün günlük güneşlik
Şekerli şeyler demeyin bana içim kalkıyor. Görmeye bile tahammül edemiyorum bir çoğunu. Tuzlu ekşi iyidir mode on
Evim karma karışık. Ütülükler dağ gibi! Her yer her yerde! Acil eve yardımcı almam lazımben ne ara böyle nakavt oldum hiç anlamadım
Cok Teşekkürler. Bazı dr. lar nedense böyle..illaki bir sorun çıkacak ki sonra ilaci veriyorlar..Ama baştan verseler bizi böyle perişan etmeseler olmaz sankiGecmis olsun cnm...benim doktorumda vermedi cok israr ettim..düşük oluyormuş pihti yuzunden diye...ilk hamileligin diye vermedi...sonra ohss oldum..bu sefer mecbur yaptilar sulandirici..
Canım çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar..kac gündür yokum..kimse sormuyor nerelerdeyim diye
Benim hamilelik tüp bebek yoluyla oldu..Haliyle çokça hormon ilaçları kullandim..Dr transferden sonra kan sulandırıcı vermeliymis ama vermedi. Bu yüzden bacak damarimda nohut büyüklüğünde tıkanıklık oldu..pzt tüp doktoruna gittim başından atti beni..Adi doktor..profesör diye hep ona gidiyordum..Ama tam bir Türk düsmaniymis. Bende ev doktoruna gittim hemen hastaneye kos dedi durum tehlikeli. .bizde apar topar hemen hastaneye kostuk..damar tıkanmış sulandırıcı igne dana neden verilmedi dedi..kac gündür orda yatiyordum..bugün ciktim. 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanmalisin dedi
canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
ah canm ben de sennle aynıyım tatlı şeyler benm de midemi kaldırıyor sadece tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum o da zorla
benm de ev aldı başını gidiyor Allahtan Çin'de çat kapı gelecek misafrim yok
valla ben hamile olduğumu bilmeden ilşki yaşadım eşimle canm çok acımıştı iki damla da kan gelmişti. o günden bi kaç gn snra hamile olduğumu öğrendm . öğrendiğimden beri ilşki yaşamıyorm ilk üç ay ilşki yasanmasa daha iyi diye duymuştm :) özellkle kalp atışını duyana kadr ilşki yaşamayın deniyor diye biliyorm.
canım benm iyi düşün iyi olcak inşallah . daha küçüktür üstten görmemesi normaldir içini ferah tut . Rabbim sevindirsin seni inşallah ..
Cok Teşekkürler. Bazı dr. lar nedense böyle..illaki bir sorun çıkacak ki sonra ilaci veriyorlar..Ama baştan verseler bizi böyle perişan etmeseler olmaz sanki
Cok Teşekkürler. .sabah kalkinca baktim bacagim cok ağrıyor. Yürürken sanki birşey engel oluyor yürüyemiyordum..sonra bir baktim bacakta nohut büyüklüğünde şişlik olmuş. .meger damarda tıkanıklık olmuşCanım çok geçmiş olsun görmemiştim yazdıklarını şimdi okudumm.. Bana da vermediler kan sulandırıcı dikkat edeyim bari.. Nasıl farkettinizz
Amin canım çok teşekkürlercanımcım çok geçmiş olsun ALLAH ım yardımcın olsun ..
bir daha sorun yaşamassın inşaallah .
Cok Teşekkürler. .sabah kalkinca baktim bacagim cok ağrıyor. Yürürken sanki birşey engel oluyor yürüyemiyordum..sonra bir baktim bacakta nohut büyüklüğünde şişlik olmuş. .meger damarda tıkanıklık olmuş
24 Kasım da oldu nakilHa doğru diyorsun, peki nakil ne zaman oldu.
Cok Teşekkürler. .dr un ihmalkarligi işte. .illa bir sorun çıkacak ki sonra ilaci veriyorlarcanım yaa... nasıl kötü oldum düşününce. Çok geçmiş olsun..
Ayy canım iyi ki bebeğe bişe olmamış ya nasıl dr bunlar ya allah korusun geçmiş olsunAmin canım çok teşekkürler
Amin.Çok teşekkürlerAyy canım iyi ki bebeğe bişe olmamış ya nasıl dr bunlar ya allah korusun geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?