2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doktorunuzdan mutlaka kan sulandırıcı isteyin

Can'ım o herkeze verilmez diye biliyorum ben.
Kanı çok katı olanlara verilir diye biliyorum. Çok çok sulu kanda iyi değilmiş diye duymuştum.
Ve bu problemi olan insanlar muhakkak kullanmalıdır çünkü özelikle 3-4 aylık gebelikten sonra bebeklerde gelişime olmuyor diye biliyorum. Doğrumu , böyle bir arkadaşım vardı eskiden.2 kaybı oldu bu yüzden .bana bunu o anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam böyleydi yani

24 Kasım da oldu nakil ay nakile güldüm kız bebisi bana nakil ettilerr
Canım yaaa o gün döllenmiş ,sonrada yerleşiyor diye düşünsek şuanda en fazla 24. gündesin. Bence görünmemiş olması çok normal. Bence kendini hiç sıkma.

Hahah doğru diyorsun,bir anda uygun kelimeyi bulamadım ağzımdan nakil çıktı :):)

Tüp bebek tedavisinde mutlaka verilmeli..Cünkü hormon yüklemesi oluyor. .bu da zamanla kanın aşırı pıhtılaşmasina ve damar tıkanıklığına neden oluyor

Kizlar ben geldimm.eve geldim ancak yazabiliyorum sabah ultrasonda gorunmemisti kesemiz.kan testi istedi beta_hcg 3921 cikti.doktor keseyi gormemiz lazim alttan bakalim dedi cok şükür keseyi gorduk hatta fotografini cekti verdi.15 gun sonra kalp atisi icin gidicez..cok mutluyum cok şükür Allahima insallah hep boyle gider.

Tebrikler canım bebisin resmini yolla bakalım dünya mj fasulyemi

Hehehhehe,bayağ küçükmüş,benimde salı günü göründüğünde aynısıydı.. Bende haftaya cuma kontrole gidicem,aynı zamanlardayız herhalde.

Hehehhehe,bayağ küçükmüş,benimde salı günü göründüğünde aynısıydı.. Bende haftaya cuma kontrole gidicem,aynı zamanlardayız herhalde.
Bilmiyorum ki canim buyuklugu ne kadar olmasi lazim doktor birsey demedi 15 gun sinra gel dedi sadece bide folik asit verdi bir kutu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…