- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Cok Teşekkürler. .dr un ihmalkarligi işte. .illa bir sorun çıkacak ki sonra ilaci veriyorlar
Doktorunuzdan mutlaka kan sulandırıcı isteyin
Doktorunuzdan mutlaka kan sulandırıcı isteyin
Canım yaaa o gün döllenmiş ,sonrada yerleşiyor diye düşünsek şuanda en fazla 24. gündesin. Bence görünmemiş olması çok normal. Bence kendini hiç sıkma.24 Kasım da oldu nakilay nakile güldüm kız bebisi bana nakil ettilerr
Tüp bebek tedavisinde mutlaka verilmeli..Cünkü hormon yüklemesi oluyor. .bu da zamanla kanın aşırı pıhtılaşmasina ve damar tıkanıklığına neden oluyorCan'ım o herkeze verilmez diye biliyorum ben.
Kanı çok katı olanlara verilir diye biliyorum. Çok çok sulu kanda iyi değilmiş diye duymuştum.
Ve bu problemi olan insanlar muhakkak kullanmalıdır çünkü özelikle 3-4 aylık gebelikten sonra bebeklerde gelişime olmuyor diye biliyorum. Doğrumu , böyle bir arkadaşım vardı eskiden.2 kaybı oldu bu yüzden .bana bunu o anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam böyleydi yani
Günaydınlar olsun,bizde nerdeyse uyucaz :):)Kızlar gece kuşu geldi :))) geçmişi okudum şimdi tost yiyip geliyorum tost dan da bıktım artikkkkk:)
Günaydınlar olsun,bizde nerdeyse uyucaz :):)
bende 2014 mart annesiyim hatta face grubumuzda var mısın acaba tanıyomuyumbende 2014 mart annesiyim buarada :)
Günaydınlar olsun,bizde nerdeyse uyucaz :):)
Tebrikler canım bebisin resmini yolla bakalım dünya mj fasulyemiKizlar ben geldimm.eve geldim ancak yazabiliyorum sabah ultrasonda gorunmemisti kesemiz.kan testi istedi beta_hcg 3921 cikti.doktor keseyi gormemiz lazim alttan bakalim dedi cok şükür keseyi gorduk hatta fotografini cekti verdi.15 gun sonra kalp atisi icin gidicez..cok mutluyum cok şükür Allahima insallah hep boyle gider.
Tebrikler canım bebisin resmini yolla bakalım dünya mj fasulyemi
Ay ne yapiyosun enerji yemegi cok bitigim benbendeee
ama en çok evde uzanmak istiyorum
ha bi de enerjiiiii
yemeğimi yapcak enerjim yok
kızıyorum kendime
düzensizleşmek istemiyorum!!!
Bilmiyorum ki canim buyuklugu ne kadar olmasi lazim doktor birsey demedi 15 gun sinra gel dedi sadece bide folik asit verdi bir kutu.Hehehhehe,bayağ küçükmüş,benimde salı günü göründüğünde aynısıydı.. Bende haftaya cuma kontrole gidicem,aynı zamanlardayız herhalde.
Ay ne yapiyosun enerji yemegi cok bitigim ben
Bilmiyorum ki canim buyuklugu ne kadar olmasi lazim doktor birsey demedi 15 gun sinra gel dedi sadece bide folik asit verdi bir kutu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?