bebek kesenin solunda erkek geliyor sanki:)Fasulye heralde kizlar
İnş öyledir canım ya çok sağolCanım yaaa o gün döllenmiş ,sonrada yerleşiyor diye düşünsek şuanda en fazla 24. gündesin. Bence görünmemiş olması çok normal. Bence kendini hiç sıkma.
Hahah doğru diyorsun,bir anda uygun kelimeyi bulamadım ağzımdan nakil çıktı :):)
3.çocuk canımMrb cnm nerden kaçıncı çocuk
bende 2014 mart annesiyim hatta face grubumuzda var mısın acaba tanıyomuyum
Tüp bebekte nasıl oluyo bilmedim ben de şimdi canımCanim geç döllenmiş olamaz cunku tüp bebekne bilim ins bi daha ki gittiğim de hersey yolunda olur hayırlısı
Selam kizlar
Ben de dün dr a gittim.6+3 çikti.
Keseyi de gördük kalp atişini da duyduk Allah a şukur.yani ben duymadim ama dr um duydu.iki hafta sonra gel sana da dinleteyim dedi.crl 5.7 yaziyor.haftasina göre normaldir inşallah.
Dr tedbir amaçli progestan verdi.aslinda ben progeston u istemiyordum ama dr ben ilk 12 hafta herkese öneriyorum dedi.folic asite de devam dedi.
Şimdilik benden bu kadar
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Selam kizlar
Ben de dün dr a gittim.6+3 çikti.
Keseyi de gördük kalp atişini da duyduk Allah a şukur.yani ben duymadim ama dr um duydu.iki hafta sonra gel sana da dinleteyim dedi.crl 5.7 yaziyor.haftasina göre normaldir inşallah.
Dr tedbir amaçli progestan verdi.aslinda ben progeston u istemiyordum ama dr ben ilk 12 hafta herkese öneriyorum dedi.folic asite de devam dedi.
Şimdilik benden bu kadar
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Vajinal kanama durumlarinda veriliyormus.benim oyle bir durumun yok ama ben dr a her gun metro otobüs deyince dr ben yogun calişanlara günlük yolculuk yapanlara öneriyorum dedi.Hayirli ugurlu olsnnprogestonu ne icin veriyolar kii..
Geçmis olsun canim ben 6+3 teyim hiç mide bulantisi yaşamadim.erken mi acaba.çok ac kalmamaya calis ve tuzlu bir şeyler atiştir.Kzlar bulantilariniz bas donmeleriniz ne zaman başladı bu gün artik dayanamadım eve geldim.baya kotu oldumsanki erken basladi benimki
kaç haftalık___?Kzlar bulantilariniz bas donmeleriniz ne zaman başladı bu gün artik dayanamadım eve geldim.baya kotu oldumsanki erken basladi benimki
Aminn insallah canim ya insallahTüp bebekte nasıl oluyo bilmedim ben de şimdi canımama sen içini ferah tut, kötü şeyler aklına getirme, iyilik iste iyilik olsun, Rabbim büyük, bebişini hayırlısıyla sana göstermeyi nasip etsin inşallah
Enemmm gönlümden erkek geciyor hayirlisi artik.ama kizda geciyor ilk cocugumuz hepsi basimin taci saglikli olsun dabebek kesenin solunda erkek geliyor sanki:)
Masallah canim baya net cikmis.günümüz ayni seninle benimki o kadar net degil. Kilom var o yuzden ultrasonda goremedi alttan bakti. Ne dedi canim doktorun hcg bakti mi tekrar.Daha 4+2 deyim ama bu gün yorgunluktan mahvoldum. Sabah hic bir sey yiyemedim eve gelince de öğürmekten mahvoldum ama hic istifra edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?