- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
Masallah canim baya net cikmis.günümüz ayni seninle benimki o kadar net degil. Kilom var o yuzden ultrasonda goremedi alttan bakti. Ne dedi canim doktorun hcg bakti mi tekrar.Kızlar benim bebiş kendini gösterdi
Ama biz daha göremedik ki :)Masallah canim baya net cikmis.günümüz ayni seninle benimki o kadar net degil. Kilom var o yuzden ultrasonda goremedi alttan bakti. Ne dedi canim doktorun hcg bakti mi tekrar.
Cok geçmiş olsun canım[/QUOTE]OTE="bebisimgel, post: 44142496, member: 705794"]Cok Teşekkürler. .sabah kalkinca baktim bacagim cok ağrıyor. Yürürken sanki birşey engel oluyor yürüyemiyordum..sonra bir baktim bacakta nohut büyüklüğünde şişlik olmuş. .meger damarda tıkanıklık olmuş
canım şimdi benim bu hamilelik uygulamasına bakıyodum, orda diyo ki artık yavaş yavaş plasenta gelişmeye ve bebeğin yükünü çekmeye başlıyor bu nedenle hormonlardan kaynaklanan sıkıntılarınız azalmaya başlayabilirİnan bende senin gibiyim. 2 gün bulantım oldu sonra geçti.. Şimdi arada yanıyor midem ve birde göğüs hassasiyetim var hepsi bu.. bende çalışırken unutuyorum neredeyse inanki hamile olduğumu.. İnşallah hayırdır canım.. Daha aralık 29 a da çok var randevumuza.. Meraktan ölüyorum Rabbim yardım etsin..
Hala icimde tedirginlik var...kan pihtilasmasi olur mu diye..benim tüp bebek tedavisi ile oldu cogu arkadasima hep kan sulandirici vermisler..borsey olur diye cok korkuyom..Rabbime emanet yavrularimiz..Cok Teşekkürler. Bazı dr. lar nedense böyle..illaki bir sorun çıkacak ki sonra ilaci veriyorlar..Ama baştan verseler bizi böyle perişan etmeseler olmaz sanki
Kan testi yaptir.kandaki pıhtılaşmayi belirleyen degeri ölctür..Eğer pıhtılaşma gözüküyorsa ozaman dr kan sulandırıcı verirHala icimde tedirginlik var...kan pihtilasmasi olur mu diye..benim tüp bebek tedavisi ile oldu cogu arkadasima hep kan sulandirici vermisler..borsey olur diye cok korkuyom..Rabbime emanet yavrularimiz..
Onu da söyledim..hemşire herkese yapmiyoruz o testleri pahali filan dedi...sonra arastirdim tip arastirmalar bedava yapiyormus..pazartesi godecegim o zaman tekrar soracagim doktora..olmadi zaten doktorum hamilelik takibi yapmiyor degisecek zaten..yeni doktorumla konusurum artık..Kan testi yaptir.kandaki pıhtılaşmayi belirleyen degeri ölctür..Eğer pıhtılaşma gözüküyorsa ozaman dr kan sulandırıcı verir
Ah canim nerde evde 3 yasinda cadi var sut istiyorum yok wc geldi derken 10 kere kalkiyorum bide ev triplex dusun merdivenler anami aglatiyorbende bitiyorum işte zor dayanıyorum akşam küt uyu uzan :) gün bitti hafta bitti ay bitti yıllaar böyle mi gideceeeeek
Benimde aynı canım bzn hamile oldugumu unutuyrm ama bnce masallah diyelimKizlarr bi de bende hic belirti yok yaa aslinda iyi diye seviniyordum ama kötü mü diye tereddüte düştüm şimdi..goguslerimde hic bi belirti yok..bulanti zaten yok..uyku normalde de cok uyurum..sadece ara ara adet agrisi var o kadar..
Yalnız değilsin al benden de o kadarKizlarr bi de bende hic belirti yok yaa aslinda iyi diye seviniyordum ama kötü mü diye tereddüte düştüm şimdi..goguslerimde hic bi belirti yok..bulanti zaten yok..uyku normalde de cok uyurum..sadece ara ara adet agrisi var o kadar..
Edin cnm ya perişan oldum bu gün benYalnız değilsin al benden de o kadargözlerde değişiklik yok mu
ama şükredelim bu halimize bence
CanımKizlarr bi de bende hic belirti yok yaa aslinda iyi diye seviniyordum ama kötü mü diye tereddüte düştüm şimdi..goguslerimde hic bi belirti yok..bulanti zaten yok..uyku normalde de cok uyurum..sadece ara ara adet agrisi var o kadar..
Senle tarıhleeımız cok yakin keseyi gordunmu canım sen değerin kaçtıKizlarr bi de bende hic belirti yok yaa aslinda iyi diye seviniyordum ama kötü mü diye tereddüte düştüm şimdi..goguslerimde hic bi belirti yok..bulanti zaten yok..uyku normalde de cok uyurum..sadece ara ara adet agrisi var o kadar..
Kızlar keseyi 5.hafta görenler varmı aranızda ama vajinal muayene dgl ultrasonla?[/QUO. Daha onceki gebeligimde gorulmustu ama vajin usturasyonun dan
5+4 olucam ptesi gorebilirmiyim acaba bosa gıtmesem cunku alttan bakılmak ıstemıyrm korkuyrm
4+1de göremedik bizKızlar keseyi 5.hafta görenler varmı aranızda ama vajinal muayene dgl ultrasonla?
Kac gündür iyiydim takmiyordum..bi oac yede bulanti olmasi cocugun saglikli oldugunu gosteriyor filan demisler o etkiledi biraz.Benimde aynı canım bzn hamile oldugumu unutuyrm ama bnce masallah diyelim
Gözlerde ne oluyormuş hic bakmadim o gözle gözümeYalnız değilsin al benden de o kadargözlerde değişiklik yok mu
ama şükredelim bu halimize bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?