2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım

Senle tarıhleeımız cok yakin keseyi gordunmu canım sen değerin kaçtı
Keseyi gormedim cnm daha görsem rahatlayacagim zaten...pazartesi bakildi enson hcg ye 1930larda cikti..doktor haftaya pazartesi gel dedi..sen gördün mü keseyi...

meraba hanımlar mide bulantısı yaşayanlar nasılsınız ? mide bulantısı yaşamayan şanslı hanımlar maşallah size sizler napıyosunuz

meraba hanımlar mide bulantısı yaşayanlar nasılsınız ? mide bulantısı yaşamayan şanslı hanımlar maşallah size sizler napıyosunuz

Merhabaaa
Vallahi benim bugün başladı gibi bulantı ama Nasıl desem okadarda rahatsız edecek şekilde değil yani ,sizlerde Nasıl ? Çok rahatsız edicimi ? Çıkaracak kadar ?

LÜTFEEEN YARDIM KIZLAAAR
Ben işsizim ve iş arıyordum. 2 yıldır da Bebek istiyorduk. Ve hamileyim. Yarın 2 tane iş görüşmem var. Ne yapmalıyım. Hamileyim desem hayatta işe almazlar. Saklasam sağlık raporunu Nasıl vereceğim. Hem de yalan söylemek istemiyorum. Ama çalışmam da gerek. Ne yapabilirim. Lütfen bilgisi ya da fikri olan varsa bildirir misiniz

Kac gündür iyiydim takmiyordum..bi oac yede bulanti olmasi cocugun saglikli oldugunu gosteriyor filan demisler o etkiledi biraz.
Sen daha 5 haftalik son canım benim 6 buçuk 7 haftalıkta başladı daha erken başlayan bunantiyi biliyorum hafif oluyo cok sonradan gelecek bulantıni yanında hiç birşey değil :)

Hamile iken yapabileceğiniz bir iş mi benim görüşüm direk söylemeniz

Bugun hiç yemem dediğim birsey yedim sizin cin yemeklerinden haahahha çok kötü ya bulantı konuşmak bile istemiyorum benim asıl bulantı gece basliyo migde yanması ilr beraber

[QUOTEvidenizbebegim, post: 44149863, member: 648723"]LÜTFEEEN YARDIM KIZLAAAR
Ben işsizim ve iş arıyordum. 2 yıldır da Bebek istiyorduk. Ve hamileyim. Yarın 2 tane iş görüşmem var. Ne yapmalıyım. Hamileyim desem hayatta işe almazlar. Saklasam sağlık raporunu Nasıl vereceğim. Hem de yalan söylemek istemiyorum. Ama çalışmam da gerek. Ne yapabilirim. Lütfen bilgisi ya da fikri olan varsa bildirir misiniz[/QUOTE]
Bence açık açık söyle. Sonra hamilelikle bağdaşmayan işlerde çalışabilirsiniz. Zaten 3 ay sonra belirtilerin ortaya çıkacak işverene karşı mahçup olursun. İşe çok ihtiyacım var ama hamile olma ihtimalim de var şeklinde konuş

Bence açık açık söyle. Sonra hamilelikle bağdaşmayan işlerde çalışabilirsiniz. Zaten 3 ay sonra belirtilerin ortaya çıkacak işverene karşı mahçup olursun. İşe çok ihtiyacım var ama hamile olma ihtimalim de var şeklinde konuş[/QUOTE]
Doğru diyosun. Öyle sonradan işler de çıkıyor. Ama benim iş belli sekreterlik. Haftasonu da 2 gün tatil bi tanesi. Bitanesi de cumartesi 3 e kadar. Pazar tatil. O kadar başvuru yaptım Bebek haberiyle armaya başladılar. Vardır bi hayır. Kısmetiyle gelir dedikleri bu olsa gerek.

Merhabaaa
Vallahi benim bugün başladı gibi bulantı ama Nasıl desem okadarda rahatsız edecek şekilde değil yani ,sizlerde Nasıl ? Çok rahatsız edicimi ? Çıkaracak kadar ?
yok ben hiç çıkarmadım ama böyle de bi haftadır sürünüyorm canm hiç bişe yemek istemiyor zorla zeytin atıyorm ağzıma

Bugun hiç yemem dediğim birsey yedim sizin cin yemeklerinden haahahha çok kötü ya bulantı konuşmak bile istemiyorum benim asıl bulantı gece basliyo migde yanması ilr beraber
kız çin yemeklerinden mi yedin ıyy ben yiyemiyorm hiç bişeylerini
gece benm de başlıyo ama zorla zeytin ekmek yiyorm tok olunca geçiyor biraz dene sende :)

Bir de ben bugün kan testinin sonucunu aldım beta Hcg 1178. SAT 14-15-16 kasım. Çok yeniymiş. 18-20 günlük oluyor sanırım değil mi.

Börek di benim yediğim sebzeli yoksa diğer şeyleri bende yemem normalde canım istemez ama hamilelik işte başka tadlar istiyo:)

Ya kızlar bu yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur . Aynı gün ve ertesi günü olursa erkek olur teorisi doğrumu yaa.
Biri bana bunu söylesin.
Benim bu kaza oldu :)) yumurtlamadan 2 gün önce oldu , bide yumurta günü oldu sonra hiç olmadı o iş :)) yumurtlama günündeki gecede korunmuştuk öyle hatırlıyorum
Bazen çok takılıyor kafama bu cinsiyet meselesi çok merak ediyorum
Bu durumu yaşayanlar cevap bekliyorum

Börek di benim yediğim sebzeli yoksa diğer şeyleri bende yemem normalde canım istemez ama hamilelik işte başka tadlar istiyo:)
evet haklısın benim de canm türkiyede olan şeyleri istiyo hamilelik gurbet ellerde çok zor iş

ay öyle bişey mi varmış :) benm tam yumurtlama günü oldu oğlan mı olcak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…