Keseyi gormedim cnm daha görsem rahatlayacagim zaten...pazartesi bakildi enson hcg ye 1930larda cikti..doktor haftaya pazartesi gel dedi..sen gördün mü keseyi...Canım
Senle tarıhleeımız cok yakin keseyi gordunmu canım sen değerin kaçtı
Tüp bebek tedavisinde mutlaka verilmeli..Cünkü hormon yüklemesi oluyor. .bu da zamanla kanın aşırı pıhtılaşmasina ve damar tıkanıklığına neden oluyor
meraba hanımlarmide bulantısı yaşayanlar nasılsınız ? mide bulantısı yaşamayan şanslı hanımlar maşallah size sizler napıyosunuz
Sen daha 5 haftalik son canım benim 6 buçuk 7 haftalıkta başladı daha erken başlayan bunantiyi biliyorum hafif oluyo cok sonradan gelecek bulantıni yanında hiç birşey değil :)Kac gündür iyiydim takmiyordum..bi oac yede bulanti olmasi cocugun saglikli oldugunu gosteriyor filan demisler o etkiledi biraz.
Hamile iken yapabileceğiniz bir iş mi benim görüşüm direk söylemenizLÜTFEEEN YARDIM KIZLAAAR
Ben işsizim ve iş arıyordum. 2 yıldır da Bebek istiyorduk. Ve hamileyim. Yarın 2 tane iş görüşmem var. Ne yapmalıyım. Hamileyim desem hayatta işe almazlar. Saklasam sağlık raporunu Nasıl vereceğim. Hem de yalan söylemek istemiyorum. Ama çalışmam da gerek. Ne yapabilirim. Lütfen bilgisi ya da fikri olan varsa bildirir misiniz
Bugun hiç yemem dediğim birsey yedim sizin cin yemeklerinden haahahha çok kötü ya bulantı konuşmak bile istemiyorum benim asıl bulantı gece basliyo migde yanması ilr berabermeraba hanımlarmide bulantısı yaşayanlar nasılsınız ? mide bulantısı yaşamayan şanslı hanımlar maşallah size sizler napıyosunuz
Evet sekreterlik. Söylersem işe almazlar. Özel sektör ve burası İstanbul.Hamile iken yapabileceğiniz bir iş mi benim görüşüm direk söylemeniz
Bence açık açık söyle. Sonra hamilelikle bağdaşmayan işlerde çalışabilirsiniz. Zaten 3 ay sonra belirtilerin ortaya çıkacak işverene karşı mahçup olursun. İşe çok ihtiyacım var ama hamile olma ihtimalim de var şeklinde konuş[/QUOTE][QUOTEvidenizbebegim, post: 44149863, member: 648723"]LÜTFEEEN YARDIM KIZLAAAR
Ben işsizim ve iş arıyordum. 2 yıldır da Bebek istiyorduk. Ve hamileyim. Yarın 2 tane iş görüşmem var. Ne yapmalıyım. Hamileyim desem hayatta işe almazlar. Saklasam sağlık raporunu Nasıl vereceğim. Hem de yalan söylemek istemiyorum. Ama çalışmam da gerek. Ne yapabilirim. Lütfen bilgisi ya da fikri olan varsa bildirir misiniz
yok ben hiç çıkarmadım ama böyle de bi haftadır sürünüyorm canm hiç bişe yemek istemiyor zorla zeytin atıyorm ağzımaMerhabaaa
Vallahi benim bugün başladı gibi bulantı ama Nasıl desem okadarda rahatsız edecek şekilde değil yani ,sizlerde Nasıl ? Çok rahatsız edicimi ? Çıkaracak kadar ?
kız çin yemeklerinden mi yedin ıyy ben yiyemiyorm hiç bişeyleriniBugun hiç yemem dediğim birsey yedim sizin cin yemeklerinden haahahha çok kötü ya bulantı konuşmak bile istemiyorum benim asıl bulantı gece basliyo migde yanması ilr beraber
Börek di benim yediğim sebzeli yoksa diğer şeyleri bende yemem normalde canım istemez ama hamilelik işte başka tadlar istiyo:)yok ben hiç çıkarmadım ama böyle de bi haftadır sürünüyorm canm hiç bişe yemek istemiyor zorla zeytin atıyorm ağzıma
kız çin yemeklerinden mi yedin ıyy ben yiyemiyorm hiç bişeylerini
gece benm de başlıyo ama zorla zeytin ekmek yiyorm tok olunca geçiyor biraz dene sende :)
5+1 de gorduk biz karindan ultrason ileKızlar keseyi 5.hafta görenler varmı aranızda ama vajinal muayene dgl ultrasonla?
evet haklısın benim de canm türkiyede olan şeyleri istiyoBörek di benim yediğim sebzeli yoksa diğer şeyleri bende yemem normalde canım istemez ama hamilelik işte başka tadlar istiyo:)
ay öyle bişey mi varmış :) benm tam yumurtlama günü oldu oğlan mı olcak şimdiYa kızlar bu yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur . Aynı gün ve ertesi günü olursa erkek olur teorisi doğrumu yaa.
Biri bana bunu söylesin.
Benim bu kaza oldu :)) yumurtlamadan 2 gün önce oldu , bide yumurta günü oldu sonra hiç olmadı o iş :)) yumurtlama günündeki gecede korunmuştuköyle hatırlıyorum
Bazen çok takılıyor kafama bu cinsiyet meselesi çok merak ediyorum
Bu durumu yaşayanlar cevap bekliyorum
Türk lokantası yokmu orda? Türk restoranta gidip kendinize ziyafet cektirinevet haklısın benim de canm türkiyede olan şeyleri istiyohamilelik gurbet ellerde çok zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?