2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Türk lokantası yokmu orda? Türk restoranta gidip kendinize ziyafet cektirin
var ama hiç güzel yapamıyorlar hiç bir şeyi . o yüzden soğudum ondan. başka şehrdeki türk restaurantları daha güzel ama oralar da uzak malesef

Ben sabah 5 kadar ayaktayim artik:)) bakmayın hguldugime gece çok sinir bozucu oluyor herkez uyurken severim geceleri oturmayi ama şimdi gözlerim kapanirken uykum varken uyuyamamak çok kotu
Ben de uyuyamiyorum gece yaa birde sabah 6 da kalkip ise gitmek çok koyuyo.

inşallah kızımız olur Emineeee

Bana sorsaydın kız tarifini verirdim sana
Kafana göre iş yapıyorsun
Bende kocaya gidip gelip kızıyorum niye yumurta günü kaza yapmadında iki gün öncesi yaptın diye
Ada'm elimde şaştı fırça yiyip duruyor

ay ne bileyim öyle diyorum daa yeterki olsun da kızı erkeği farketmez aman
kızma adama daha bişe belli deil belki erkek gelir

ay ne bileyim öyle diyorum daa yeterki olsun da kızı erkeği farketmez aman
kızma adama daha bişe belli deil belki erkek gelir

Sen niye kız diye taktın zaten anlamadım ilk
İkisindende yok sonuçta farketmezki sonuçta:))
Yookk benimki benden çeksin bırak cinsiyetti bütün acıyı çekecek olan benim sormadan kaza yapıyor salak

Aaa öylemi oluyormuş ayy biz hic korunmadıgımız icin bize normal yolla bebeginiz olmaz dendigi icin süpriz oldu adetten gunumunden 3gun sonra kan tahlılınde 150cıktı acaba erkenmi oldu tam günundemi hic bilmiyorum kızım var oglumda olur insallah rabbim herkezin gönlünr göre versin

Sen niye kız diye taktın zaten anlamadım ilk
İkisindende yok sonuçta farketmezki sonuçta:))
Yookk benimki benden çeksin bırak cinsiyetti bütün acıyı çekecek olan benim sormadan kaza yapıyor salak
kaynanamgil taktı ben deil onlar kız istiyor kaynanama erkek hissediyom ben dedim sus kız konuşma öyle dedi bana kız doğurana kadr peşimi bırakmıcak ondan bu tedirginlk yoksa ben erkek olsun istiyom paşamm diye seviceem
hadi eşin önlem alamamış sen önlem alsaydın ya yüklenme eşine

Hayırlısı olsun ,Allah büyüktür bak olmaz denilmiş olmuş ne büyüksün yarabbim .maşallah tebrik ederim

Senin 1 oğlun mu var cnm 2. Mi bu? Bunda bulantın 6. Hafta başlamış anladığım kadarıyla... Oğlunda kaçıncı hafta başlamıştı?
Yok canm ya daha ilk benim :) bulantım 5. Haftada başladı ama kusmuyorm sadece bulanıyor

Önlemi bizde hep o alırdı ama iyi şofördü yani niye böyle yaptı anlamadım
Ben doğum kontrol hapı kullanmak istemedim 30 dan sonra iyi değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…