- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Ben geçen hafta eşimle öyle yaptıkTürk lokantası yokmu orda? Türk restoranta gidip kendinize ziyafet cektirin
var ama hiç güzel yapamıyorlar hiç bir şeyi . o yüzden soğudum ondan. başka şehrdeki türk restaurantları daha güzel ama oralar da uzak malesefTürk lokantası yokmu orda? Türk restoranta gidip kendinize ziyafet cektirin
ay öyle bişey mi varmış :) benm tam yumurtlama günü oldu oğlan mı olcak şimdi
Ben de uyuyamiyorum gece yaaBen sabah 5 kadar ayaktayim artik:)) bakmayın hguldugime gece çok sinir bozucu oluyor herkez uyurkenseverim geceleri oturmayi ama şimdi gözlerim kapanirken uykum varken uyuyamamak çok kotu
inşallah kızımız olur Emineeee
Evet oğlun olucak senin
Yani oğlun olma şansı çok yüksek ozaman
Bir izin günü eşinizle beraber gidin bence..var ama hiç güzel yapamıyorlar hiç bir şeyi . o yüzden soğudum ondan. başka şehrdeki türk restaurantları daha güzel ama oralar da uzak malesef
inşallah kızımız olur Emineeee
bu gidişle öyle olucak sanırımBir izin günü eşinizle beraber gidin bence..
Bana sorsaydın kız tarifini verirdim sana
Kafana göre iş yapıyorsun
Bende kocaya gidip gelip kızıyorum niye yumurta günü kaza yapmadında iki gün öncesi yaptın diye
Ada'm elimde şaştı fırça yiyip duruyor
İnşallah bende hemen kaldım 2. Ye p.tesi gitcem bakalım Rabbim yardım etsinKızlar bende 5 haftaligim doktora daha gitmedim bebeği göremeyiz die önceki boş gebelikti etkisinde çok kaldım korkuyorum
Kızlar keseyi 5.hafta görenler varmı aranızda ama vajinal muayene dgl ultrasonla?
ay ne bileyim öyle diyorum daayeterki olsun da kızı erkeği farketmez aman
kızma adama daha bişe belli deil belki erkek gelir
Aaa öylemi oluyormuş ayy biz hic korunmadıgımız icin bize normal yolla bebeginiz olmaz dendigi icin süpriz oldu adetten gunumunden 3gun sonra kan tahlılınde 150cıktı acaba erkenmi oldu tam günundemi hic bilmiyorum kızım var oglumda olur insallah rabbim herkezin gönlünr göre versinYa kızlar bu yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur . Aynı gün ve ertesi günü olursa erkek olur teorisi doğrumu yaa.
Biri bana bunu söylesin.
Benim bu kaza oldu :)) yumurtlamadan 2 gün önce oldu , bide yumurta günü oldu sonra hiç olmadı o iş :)) yumurtlama günündeki gecede korunmuştuköyle hatırlıyorum
Bazen çok takılıyor kafama bu cinsiyet meselesi çok merak ediyorum
Bu durumu yaşayanlar cevap bekliyorum
Ben geçen hafta eşimle öyle yaptık
kaynanamgil taktı ben deil onlar kız istiyorSen niye kız diye taktın zaten anlamadım ilk
İkisindende yok sonuçta farketmezki sonuçta:))
Yookk benimki benden çeksinbırak cinsiyetti bütün acıyı çekecek olan benim sormadan kaza yapıyor salak
Senin 1 oğlun mu var cnm 2. Mi bu? Bunda bulantın 6. Hafta başlamış anladığım kadarıyla... Oğlunda kaçıncı hafta başlamıştı?ay öyle bişey mi varmış :) benm tam yumurtlama günü oldu oğlan mı olcak şimdi
Aaa öylemi oluyormuş ayy biz hic korunmadıgımız icin bize normal yolla bebeginiz olmaz dendigi icin süpriz oldu adetten gunumunden 3gun sonra kan tahlılınde 150cıktı acaba erkenmi oldu tam günundemi hic bilmiyorum kızım var oglumda olur insallah rabbim herkezin gönlünr göre versin
So lala. (Idare eder)Evet bendimBebişim alamamalı olan sendin dimi wie gehts ler gut mu ?
Neresinde kalıyorsun ?
Yok canm ya daha ilk benim :) bulantım 5. Haftada başladı ama kusmuyorm sadece bulanıyorSenin 1 oğlun mu var cnm 2. Mi bu? Bunda bulantın 6. Hafta başlamış anladığım kadarıyla... Oğlunda kaçıncı hafta başlamıştı?
kaynanamgil taktı ben deil onlar kız istiyorkaynanama erkek hissediyom ben dedim sus kız konuşma öyle dedi bana kız doğurana kadr peşimi bırakmıcak ondan bu tedirginlk yoksa ben erkek olsun istiyom paşamm diye seviceem
hadi eşin önlem alamamış sen önlem alsaydın ya yüklenme eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?