2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
biz ilk önce face grubu açan gruptaydık ama ben doğum yaptığımda hiç bakamadığım için face i toptan kapattım şimdi kullanmıyorum ben pınar tanışıyormuyuz?
bende ilk başından beri gruptayım ama hatırlayamadım seni aslında kalabalıkta değildik ama Kevser ben bilmem hatırlar mısın :) tekrardan hayırlı olsun bebeğin

Keseyi gormedim cnm daha görsem rahatlayacagim zaten...pazartesi bakildi enson hcg ye 1930larda cikti..doktor haftaya pazartesi gel dedi..sen gördün mü keseyi...
Canım ben dha ilk kez gtcem muayeneye o zmnda tahmini 5+4 olucam gorurmuyum acabaa yaa ilk kanda hcg 226.8 di

Canım ben dha ilk kez gtcem muayeneye o zmnda tahmini 5+4 olucam gorurmuyum acabaa yaa ilk kanda hcg 226.8 di
Benim tüp bebek aslinda tam kac haftaligim onu da bilmiyorum..adetten hesaplaniyormus ama bilmiyorum...benim degerin yuksekligi tüp bebek olmasindan sanirim benim tahminim bu..kesen görünür ins cnm bende merak içindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…