- 7 Eylül 2012
- 90
- 32
- 38
Allah seniÖnlemi bizde hep o alırdı ama iyi şofördü yani niye böyle yaptı anlamadım
Ben doğum kontrol hapı kullanmak istemedim 30 dan sonra iyi değil diye
bende ilk başından beri gruptayım ama hatırlayamadım seni aslında kalabalıkta değildik ama Kevser ben bilmem hatırlar mısın :) tekrardan hayırlı olsun bebeğinbiz ilk önce face grubu açan gruptaydık ama ben doğum yaptığımda hiç bakamadığım için face i toptan kapattım şimdi kullanmıyorum ben pınar tanışıyormuyuz?
Canım ben dha ilk kez gtcem muayeneye o zmnda tahmini 5+4 olucam gorurmuyum acabaa yaa ilk kanda hcg 226.8 diKeseyi gormedim cnm daha görsem rahatlayacagim zaten...pazartesi bakildi enson hcg ye 1930larda cikti..doktor haftaya pazartesi gel dedi..sen gördün mü keseyi...
So lala. (Idare eder)Evet bendim
Ora nere kız hiç duymadımso lala
5+4 gorurmuyum acaba yaa stres oldumBiz 5+5 de gördük ultrasonla
Görünür rahat ol.5+4 gorurmuyum acaba yaa stres oldum
Allah seni
Hadi ya 30dan sonra zararlı mı bilmiyodm vallahi
Bilmiyordum teşekkür ederim . Sigara kullanmıyorum ama olsun zararlı ise aklımda bulunsun :)Evet 30 dan sonra ve sigara kullanan biriysen çok zararlı , kan pıhtılaşması oluyor
Ayyy inşallah yaa rahat bi nefes alırım artık bu dert yedi benı uyku tutmuyorGörünür rahat ol.
.Nasılsın diye sordun ya bende idare eder dedim. (München)
Vajinal ultrasonda 4 te bile gözükürAyyy inşallah yaa rahat bi nefes alırım artık bu dert yedi benı uyku tutmuyor
Evet cok türk ve türk restaurantları var.
He yok onu anladım . Ben şehrin ismini so lala sandım .
Heee München li kardeş ne güzel, orda Türk çoktur
Evet cok türk ve türk restaurantları var
Benim tüp bebek aslinda tam kac haftaligim onu da bilmiyorum..adetten hesaplaniyormus ama bilmiyorum...benim degerin yuksekligi tüp bebek olmasindan sanirim benim tahminim bu..kesen görünür ins cnm bende merak içindeyim...Canım ben dha ilk kez gtcem muayeneye o zmnda tahmini 5+4 olucam gorurmuyum acabaa yaa ilk kanda hcg 226.8 di
Oylemii sevindim vallahi inşallah benımkıde gozukurVajinal ultrasonda 4 te bile gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?