- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Son adetin ilk gününden itibaren hesaplaBenim tüp bebek aslinda tam kac haftaligim onu da bilmiyorum..adetten hesaplaniyormus ama bilmiyorum...benim degerin yuksekligi tüp bebek olmasindan sanirim benim tahminim bu..kesen görünür ins cnm bende merak içindeyim...
Yatmadan acıkıyrm ama yemıyrm asla hmn yatıyrm sabah olsunda yıyım dıyeGece atistirmasi yapanlar var mı
Tüp bebekte de ayni mi hesaplaniyor yani cnm.Son adetin ilk gününden itibaren hesapla
Hamilelik Takvimi adete göre zaten..5+1 im şu an..pazartesi hastaneye gittigimde 5+5 olacagim karindan ultrason da gözükür mü gectigimiz pazartesi degerim 1930 larda cikti...2000 lerin üstü gözüküyor filan yaziyor nettee...Son adetin ilk gününden itibaren hesapla
Ay ne güzel iradelisin.ben yemeden duramamYatmadan acıkıyrm ama yemıyrm asla hmn yatıyrm sabah olsunda yıyım dıye
Karından gözükür. .kalp dinlemek istersen 6 bitince gidebilirsinHamilelik Takvimi adete göre zaten..5+1 im şu an..pazartesi hastaneye gittigimde 5+5 olacagim karindan ultrason da gözükür mü gectigimiz pazartesi degerim 1930 larda cikti...2000 lerin üstü gözüküyor filan yaziyor nettee...
Evet..benim de tüp bebekTüp bebekte de ayni mi hesaplaniyor yani cnm.
Amin cok saol aynen rabbimin hediyesi bizeHayırlısı olsun ,Allah büyüktür bak olmaz denilmiş olmuş ne büyüksün yarabbim .maşallah tebrik ederim
BEN DE de akşamlari yeme fASLI oluyor .her geçen gün ekşiye daha çok düşkun oluyorum .sizde böyle bişey var mıAy aciktim ben
Bilmemki. .benim canim hep tuzlu istiyor.. eksi ve tatli midemi bulandiriyorBEN DE de akşamlari yeme fASLI oluyor .her geçen gün ekşiye daha çok düşkun oluyorum .sizde böyle bişey var mı
kzımda da hep ekşi yedimm.cinsiyetle bir alakası vasr mı kı yemenin
hayırlısı artık .Bilmemki. .benim canim hep tuzlu istiyor.. eksi ve tatli midemi bulandiriyor
çoğunluğun oyle sanırımEkşi kız. . tatlı erkek diyorlar..tuzlu ne oluyor bilemedim
Duyulur canım. .6 dan sonra duyuluyormushayırlısı artık .bakalım göreceğiz .yrın dr a gideceğim gecen cuma keseyi gördük .yrn inşallah kalp atişlarını duyarız
Tuzlu ne oluyor acaba?çoğunluğun oyle sanırımbenim kızımda tuttu .ekşi yedim hep .
Canim 5 haftaliktim karimdan goremiyorum alttan bakicam dedi bide gobek farki makine farki var belli olmaz insallah gorursun5+4 olucam ptesi gorebilirmiyim acaba bosa gıtmesem cunku alttan bakılmak ıstemıyrm korkuyrm
benim içime erkek doğdu hayırlısı olsun .gönlünden ne geciyor .Tuzlu ne oluyor acaba?
Midem dolu olunca kendimi iyi hissediyorum. .cok pisbogaz oldum ya..şu kuzucuklar bizi ne hale getirdiAklınız fikriniz yemekte)) bende meyveli yoğurt yedim ama migdem yine aç gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?