- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Benim icin farketmez..ilk cocugum olucak..Sağlıklı ve hayirli evlat olsunbenim içime erkek doğdu hayırlısı olsun .gönlünden ne geciyor .
kız canımıoz çektıı .bire haftadır yoğurt yewmedimm .aklıma geliyor .yrın sütçüyu yakalıcazz inşallahAklınız fikriniz yemekte)) bende meyveli yoğurt yedim ama migdem yine aç gibi :)))
Cok acayip hic mide bulantim yok ama o kdr yorgunm bitkinim ki yerini aratmiyormeraba hanımlarmide bulantısı yaşayanlar nasılsınız ? mide bulantısı yaşamayan şanslı hanımlar maşallah size sizler napıyosunuz
Ay şu an canim öyle yemekler istiyorki oooooo. Cok fena cokkız canımıoz çektıı .bire haftadır yoğurt yewmedimm .aklıma geliyor .yrın sütçüyu yakalıcazz inşallah
aynen en önemlisi o akıllı sağlıklı olsunlar .insan merak etmeden de duramıyor işte .bebeğin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini yapıyorlar .ona baktınız mi .bakalım yarın bebişi gorebilirsek merak ediyorum doğrusuBenim icin farketmez..ilk cocugum olucak..Sağlıklı ve hayirli evlat olsun
Canim en son adetin gunu ne idi benim otamatigimde dogum senle ayni ama ben 5 haftaligim diye hesapliyorumKizkardesiminde içine erkek dogmus..Sma farketmez. .Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun
aynen en önemlisi o akıllı sağlıklı olsunlar .insan merak etmeden de duramıyor işte .bebeğin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini yapıyorlar .ona baktınız mi .bakalım yarın bebişi gorebilirsek merak ediyorum doğrusu
aman soyleme anacımm . yoksa kocaları kaldırcaz yataktan..yeni kakltım sofradan hala yerim var bişeyler yerimm dahaAy şu an canim öyle yemekler istiyorki oooooo. Cok fena cok
28 ekimCanim en son adetin gunu ne idi benim otamatigimde dogum senle ayni ama ben 5 haftaligim diye hesapliyorum
aman soyleme anacımm . yoksa kocaları kaldırcaz yataktan..yeni kakltım sofradan hala yerim var bişeyler yerimm daha
Yok canm bakmadı çok net dedi zaten pıt pıt kalbide atıyo kuzucumun çok şükürMasallah canim baya net cikmis.günümüz ayni seninle benimki o kadar net degil. Kilom var o yuzden ultrasonda goremedi alttan bakti. Ne dedi canim doktorun hcg bakti mi tekrar.
Yanlis alinti yapmisim duzeltiyorum kizlar.
Iki kizim var acikcasi uyguladim ben bakalim tutcak mi yumurtladiktan sonra beraber olduk hayirli nasibimde varsa olsun insallah yoksada canlarim yeterYa kızlar bu yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur . Aynı gün ve ertesi günü olursa erkek olur teorisi doğrumu yaa.
Biri bana bunu söylesin.
Benim bu kaza oldu :)) yumurtlamadan 2 gün önce oldu , bide yumurta günü oldu sonra hiç olmadı o iş :)) yumurtlama günündeki gecede korunmuştuköyle hatırlıyorum
Bazen çok takılıyor kafama bu cinsiyet meselesi çok merak ediyorum
Bu durumu yaşayanlar cevap bekliyorum
Cok guzel bir duyguYok canm bakmadı çok net dedi zaten pıt pıt kalbide atıyo kuzucumun çok şükür
Yemek güzelde sonra kilolari vermek sorun olucakEşim bu gidişle 100 kilo olursun diyor
ben de bir kitapta okumuştum .adet ten sonra ilk beş gün erkek .sonrası kız diye yazıyordu .dini bir k,taptı .Iki kizim var acikcasi uyguladim ben bakalim tutcak mi yumurtladiktan sonra beraber olduk hayirli nasibimde varsa olsun insallah yoksada canlarim yeter
ne zaman gittin dr canım .ben de yrn gidicem duyarım inşallahYok canm bakmadı çok net dedi zaten pıt pıt kalbide atıyo kuzucumun çok şükür
Yine ayni oldu benim 10 gun adt 5 gun 15 gun beraber olduk bizdeben de bir kitapta okumuştum .adet ten sonra ilk beş gün erkek .sonrası kız diye yazıyordu .dini bir k,taptı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?