evet oyle olmuş .Yine ayni oldu benim 10 gun adt 5 gun 15 gun beraber olduk bizde
oh iyi olmuş uyu dinlen bebek de büyüsün rahatla göbüşte .ben de çok yoruluyorum evde olmama rağmen .hep yatsam uyusam ...İşten geldim ve yeni uyandımm bu uyku öldürecek
Alttan nsl bakılıyor aletmı kusura bakma inan cok tecrübesiz imCanim 5 haftaliktim karimdan goremiyorum alttan bakicam dedi bide gobek farki makine farki var belli olmaz insallah gorursun
Evet canim ilk bebegim kiz olsun diye cok dua ettim sukurler olsun nasip oldu 2 ci 3 dusuktzn sonra geldi artik kiz oglan farketmiyodu 3 tane nasip olursa niyetimiz bunuda erkek istiyorm hayirlisi artik senin birinci mi?evet oyle olmuş .iki kızın mı var .Allah bağışlasın
Evet canim onemli degil uzun cubuk kamera icine isaret parmagi uzunlugu kdr yerlestiriyor acima olmuyor cok ve cok net gozukuyorAlttan nsl bakılıyor aletmı kusura bakma inan cok tecrübesiz im
maşaLLAH .Allah gonlüne gore versin .benim ikinci olacak inşallah .bir kızım var .Evet canim ilk bebegim kiz olsun diye cok dua ettim sukurler olsun nasip oldu 2 ci 3 dusuktzn sonra geldi artik kiz oglan farketmiyodu 3 tane nasip olursa niyetimiz bunuda erkek istiyorm hayirlisi artik senin birinci mi?
Amin hepimizin kalbinden gecen olur insallah Allah uzun omur versin evlatlarimizamaşaLLAH .Allah gonlüne gore versin .benim ikinci olacak inşallah .bir kızım var .
Bilgi için cok tesekkur ederim :) napalım olmadı bebişim için katlanıcammmEvet canim onemli degil uzun cubuk kamera icine isaret parmagi uzunlugu kdr yerlestiriyor acima olmuyor cok ve cok net gozukuyor
Oyy masallah kuzucuga.. ben gec yumurtlamistim takip ediyordum ovulasyon testiyle... senin daha ileri gidiyor canim demekki hayirlisiyla Allah tamamina erdirsin.. bende 4 ocakta gidicem tekrar kalp atisini duyariz insallahYok canm bakmadı çok net dedi zaten pıt pıt kalbide atıyo kuzucumun çok şükür
Iki kizim var acikcasi uyguladim ben bakalim tutcak mi yumurtladiktan sonra beraber olduk hayirli nasibimde varsa olsun insallah yoksada canlarim yeter
Kizlar benden leke geldi çok az ya korkuyorum...Bişey olurmuki
Öyleyse benimki gibi ayarlaE="bebisimgel, post: 44153424, member: 705794"]28 ekim[/QUOTE bende 28 ekim
Yok ağır bi iş yapmadim diğerlerinde olmadı. .Dr a gitmedim daha
Ayy teşekkür ederim cnm cevabin icin..rahatlattin beni..Karından gözükür. .kalp dinlemek istersen 6 bitince gidebilirsin
Yani haftam dogru..Evet..benim de tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?