2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin inşallah canim çok teşekkürler

sibelce0 hemen panik yapma canım. Yarın hemen bi Dr git. Bi baksın ne oldu ne bitti.. Kanama illaki Bebek'ten olmayabilir.

Niye kız bulantılar yüzündenmi ?he bide yerinde durmayan oğlun vardı demi
Bulantılar beni benden alıyor yahu. Şimdiden bezdim desem yeridir. Neyse az kaldı geçecek. O zaman deli gibi yiyip içecem
Oğlanın ultrason fotosuna baktım 6+3 yuvarlak kese bu işte bi işlik var

Bulantılar beni benden alıyor yahu. Şimdiden bezdim desem yeridir. Neyse az kaldı geçecek. O zaman deli gibi yiyip içecem
Oğlanın ultrason fotosuna baktım 6+3 yuvarlak kese bu işte bi işlik var

Hadi ya ozaman bu metoda fos çıktı desene :)))
Senin oğlandada bulantın varmıydı peki ?

M melekler-engelchen ben karnımdan baktırdım ama senin anlattığın gibidir illaki bir an hayal edince değişik oldum sadece ondan öyle dedim.
hayalimsin1 bak şimdi yaa! Belki bu seferki kız! Ama ben ekşi tuzlu yiyom hani ekşi yiyince Ayşe oluyordu?
Rabbim neyi uygun gördüyse onu istiyoruz tabi. Hayırlı sağlıklı olsun da..

Aşermenin cinsiyetle Alakası yok bence , ben herhaltı karıştırarak yedim yiyorum . Arası mı olucak pehh:))
İyi geceler sana

Kizlar benden leke geldi çok az ya korkuyorum...Bişey olurmuki
Bazen oluyor böyle şeyler. Geçen hafta bende de oldu doktor baktı hersey yolunda dedi. Istirahat et aglamya falan da kalkma hickirikla ziplatma ufacık bebeyi. Tabi tıptan da fayda almak lazım. Bi doktor görüşmesi falan yap yakında bi yerde.cok yol gitme istersen yipratma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…