- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Amin inşallah canim çok teşekkürlerİyi geceler annişkolar
M melekler-engelchen canım çok bi geçmişler olsun. Kafası gözü kırılasıca doktor! Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..hepimizin inşallah!!
Kızlar geçmişi biraz okuyayım dedim..yazıları takip etmek midemi bulandırıyorarada bi ceee eee yapıyorum size
Hepinizi seviyorum. Fasülye ve nohutlarınıza iyi bakın
Birşey değil canımAyy teşekkür ederim cnm cevabin icin..rahatlattin beni..
Ya ben bana verilen kağıda baktım hiç bişe anlamadım. Yani şeklini çözemedim..değişikEki Görüntüle 1721430
Bu benim şu anda 2 yaşında olan kızımın
7+o haftalıkken
Uygulama doğru gibi yani yusyuvarlak kesesi :)))))
Ya ben bana verilen kağıda baktım hiç bişe anlamadım. Yani şeklini çözemedim..değişikoğlanın resmine bi bakem hele neymiş..
Daha iyi olacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Pisi de kedi de birbirine karıştıPisi kedi how are you ? Daha iyimisin şimdi ?
Ultrason aletini vajinadan iceri sokarak bakmakAlttan nsl bakılıyor aletmı kusura bakma inan cok tecrübesiz im
Daha iyi olacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Pisi de kedi de birbirine karıştı
Bulantılar beni benden alıyor yahu. Şimdiden bezdim desem yeridir. Neyse az kaldı geçecek. O zaman deli gibi yiyip içecemNiye kız bulantılar yüzündenmi ?he bide yerinde durmayan oğlun vardı demi
Bulantılar beni benden alıyor yahu. Şimdiden bezdim desem yeridir. Neyse az kaldı geçecek. O zaman deli gibi yiyip içecem
Oğlanın ultrason fotosuna baktım 6+3 yuvarlak kesebu işte bi işlik var
Kız öyle anlatınca bi değişik ürkünçlük bişi oldu oUltrason aletini vajinadan iceri sokarak bakmak
Ama gerçek bu canım. .öyle yapmıyor mu dr. larKız öyle anlatınca bi değişik ürkünçlük bişi oldu o
Oğlanda hastanelerde yattım. Bunda yine iyiyim. Az da olsa yiyorum. Gözlerimi açık tutup konuşuyorum(kızkardeşimin tespiti bu)
M melekler-engelchen ben karnımdan baktırdım ama senin anlattığın gibidir illakibir an hayal edince değişik oldum sadece ondan öyle dedim.
hayalimsin1 bak şimdi yaa! Belki bu seferki kız! Ama ben ekşi tuzlu yiyom hani ekşi yiyince Ayşe oluyordu?
Rabbim neyi uygun gördüyse onu istiyoruz tabi. Hayırlı sağlıklı olsun da..
Bazen oluyor böyle şeyler. Geçen hafta bende de oldu doktor baktı hersey yolunda dedi. Istirahat et aglamya falan da kalkma hickirikla ziplatma ufacık bebeyi. Tabi tıptan da fayda almak lazım. Bi doktor görüşmesi falan yap yakında bi yerde.cok yol gitme istersen yipratma kendini.Kizlar benden leke geldi çok az ya korkuyorum...Bişey olurmuki
Benden de gelmisti cnm cok az ise 2~3 damla birsey yokmusKizlar benden leke geldi çok az ya korkuyorum...Bişey olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?