2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Acile gittik kızlar kese görünmedi ya niyeki

Kız Nasıl görünmüyo ya bak banada dert olur şimdi bütün gece (
Ya ben düşünüyorumda senin sanki geç döllenme olmuş kesenin gözükmemeside lekelerin gelmeside buyüzden gibi ya
Yok yok kesin öyledir bence ,korkma inş bişey olmicak
Yerinde olsam sabah giderim doktora ,salıyı bekleyene kadar insanın içi içine yer ya

Yarın bi bakiym eger yine gelirse giderim başka Dr a...Bu Dr saliya gün vermişti kısmet artık ne diym

hayırlısı artık . bakalım göreceğiz .yrın dr a gideceğim gecen cuma keseyi gördük .yrn inşallah kalp atişlarını duyarız
ay canm sennle aynıyız inşallah duyarsın canm hem bana da umut olur :) :)

Cok acayip hic mide bulantim yok ama o kdr yorgunm bitkinim ki yerini aratmiyor
bol bol dinlen sende :)

Acile gittik kızlar kese görünmedi ya niyeki
canm benm de bi arkadaş devlete bi gideyim dedi gitti doktr keseyi göremedi direk dış gebelik dedi salak doktor . sonra akşamında artk sıkıntıdan mı üzüntüden mi bilmem ama kan geldi kızdan . hemen kendi doktorunu aradı, doktoru yarın gel dedi gitti çok şükr alttan keseyi gördüler . yani demem o ki acilde ne kadr bakarlar insana ? dert etme inşallah bişeyi yok bebişin..

Dis gebelik olsa canim kese gozukuyor yanliz bide dis gebeligi anliyamiyolar hemen benim hep keseyi gormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…