Acile gittik kızlar kese görünmedi ya niyeki
Bilmiyorum cnm leke gelmedi bidaha progestan aldım hemen
Olabilir yani inş oyledirİçini ferah tut kesinlikle geç döllenme olmuştur yeni 5 haftalık oluyordur
Olabilir yani inş oyledir
Saol cnm benim...Öyledir öyledir
Dualarım seninle Can'ım
Ben yatayim dinleneyim yarın da bi iş yapmam yatarım artik
ay canm sennle aynıyız inşallah duyarsın canm hem bana da umut olur :) :)hayırlısı artık .bakalım göreceğiz .yrın dr a gideceğim gecen cuma keseyi gördük .yrn inşallah kalp atişlarını duyarız
bol bol dinlen sende :)Cok acayip hic mide bulantim yok ama o kdr yorgunm bitkinim ki yerini aratmiyor
canm benm de bi arkadaş devlete bi gideyim dedi gitti doktr keseyi göremedi direk dış gebelik dedi salak doktor . sonra akşamında artk sıkıntıdan mı üzüntüden mi bilmem ama kan geldi kızdan . hemen kendi doktorunu aradı, doktoru yarın gel dedi gitti çok şükr alttan keseyi gördüler . yani demem o ki acilde ne kadr bakarlar insana ? dert etme inşallah bişeyi yok bebişin..Acile gittik kızlar kese görünmedi ya niyeki
Altta ki bilgi ben yapamadim canim neyse bakalim hangimiz once dogurcazÖyleyse benimki gibi ayarla
Dis gebelik olsa canim kese gozukuyor yanliz bide dis gebeligi anliyamiyolar hemen benim hep keseyi gormustumay canm sennle aynıyız inşallah duyarsın canm hem bana da umut olur :) :)
bol bol dinlen sende :)
canm benm de bi arkadaş devlete bi gideyim dedi gitti doktr keseyi göremedi direk dış gebelik dedi salak doktor . sonra akşamında artk sıkıntıdan mı üzüntüden mi bilmem ama kan geldi kızdan . hemen kendi doktorunu aradı, doktoru yarın gel dedi gitti çok şükr alttan keseyi gördüler . yani demem o ki acilde ne kadr bakarlar insana ? dert etme inşallah bişeyi yok bebişin..
Ulturasyôn karinla alttan yapilan ciaz farkli canim daha ince idi bana yaptigiAma gerçek bu canım. .öyle yapmıyor mu dr. lar
Acile gittik kızlar kese görünmedi ya niyeki[/QUOTEkan testi yaptirdin mi sen kac cikmisti bide yalanci gebelik olabiliyor vucut pskolejik olarak kendini hamile hissetiriyor
Ayy içim gıttı zor bişeye benziyor. .Ultrason aletini vajinadan iceri sokarak bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?