- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Kuzumm aklina kotu seyler getirme acilde detayli bakamakislardir. Kendi doktoruna sor bugun gel derse git demezse baska doktora git. Dun benimde ultrasonda gozukmedi alttan bakti da gordu keseyi... gecmis olsun dikkat et kendine bizide haberdar et canimAcile gittik kızlar kese görünmedi ya niyeki
Annemle gittik doktora hatta sorduk bizim tanidik vardi oyle muayeneden sonra kanamasi olmustu. Ben kadin dogum uzmaniyim bebege hic bir zarari yok dedi. O bebek dusecegi varsa zaten duser oda sagliksizdir dedi bize guven verdi oyle baktirdim.Alttan bakmak tehlikeli değilmi ya
Canim hadi iyi haberlerini bekliyoruz korkma. Onlrar kac hastaya bakiyorlar oyle biliyorlarKendi Dr um randevu ayarlayamadi başka Dr a geldik
..bekliyoz bakalım hayirlisi
Kizlar doktora sormayi unuttum dün .. esinizle beraber oluyor musunuz. ..biz 10 gun oldu bebegi ogrendik yakinlasamiyoz birbirimize bisey olur diye..ilk bebegimiz tecrubemiz yok bi akil verin bana
Allahtan benimki anlayisli aksam ozledim diyo yanasiyo ama dikkat edelim bebise bisey olmasin dedi yapmadik. Bugunde ben kudurdum sanki ozledim heraldeCanım Hayırlı olsun,seninle biz aynı gidiyoruz,bzimde ilk bebeğimiz olcak allah kısmet ederse,bundan öncede bir düşüğüm var. Ben normal hayatıma devam ediyorum. Ağrım sızımda olmadı çok şükür,bende hamileyiz diye şimdiden adamlarıda boş bırakmamak lazım,buda önemli birşey yani,çoooooook anlayışlı biri olması lazım,ama özünde erkek yani. Ben eşimden vazgeçmem açıkcası,
canım valla çok sık olmamakla birlikte eşimi de ihmal etmemek için birlikte oluyorum. ama netten araştırdığım kadarıyla bi problem olmuyormuşKizlar doktora sormayi unuttum dün .. esinizle beraber oluyor musunuz. ..biz 10 gun oldu bebegi ogrendik yakinlasamiyoz birbirimize bisey olur diye..ilk bebegimiz tecrubemiz yok bi akil verin bana
Allahtan benimki anlayisli aksam ozledim diyo yanasiyo ama dikkat edelim bebise bisey olmasin dedi yapmadik. Bugunde ben kudurdum sanki ozledim heralde
Kizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
inşallah cuma günü görünür canm içini ferah tutKizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
Canm insallah cuma göruceksin keske kanına baksaydıKizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
Canim alttan mi bakti ultrasonda mi bakti kan istemedi mi.. insallah görünecek canim uzme kendini simdiden bi netlessin bakalimKizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
canını sıkma ya inş bi problem yokturKizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
Canim bende oluyor kasintili hatta mantar gibi degilde yanma oluyo bazenkızlar bende çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyor ya mahvoldum ağrıdan sızıdan. sizde var mı böyle bir problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?