2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar!
Nasıl durumlar, mideler?
Bende bol miktar açlık ve peynir düşkünlüğü var son 2 gündür, yarım kalıbı oturup akşam yemeği diye yedim dünAllah sonumu hayır etsin

Ben de okudum onu bi yerde, bilimsel bi açıklaması da vardı hatta, güçlü spermler döllerse yumurtayı erkek, zayıflar döllerse kız oluyomuş, yumurtlama gününden önce olunca da içeride bekleyen minikler zayıfladıklarından kız olma ihitmali artıyomuş.

bizim işler pek karışık o tarafta, ne baştan tutuyo günü ne sondan, hiç bilemiyorum hangisi olacak

Eşim bu gidişle 100 kilo olursun diyor

Boşver sen bebişine bak, hem emzirince veriliyomuş hepsi sıkma kendini

Ayy içim gıttı zor bişeye benziyor. .

Yok aslında hiç zor değil, hiç bir zararı, ağrısı sızısı yok, zaten ufacık ucundan bakıyolar gibi, doktorlar da nazik oluyolar zaten, hiç endişe verici bir şey değil. ben her sene rutin kontrol için muayeneye giderim, her defasında en net görüntü için alttan bakar doktor hiç sorunum olmadı ki son 4 senede 4 ayrı doktor gezdim 7 ayrı milletten

içini ferah tut, kendini ürkütme hiç

Kizlar doktora sormayi unuttum dün .. esinizle beraber oluyor musunuz. ..biz 10 gun oldu bebegi ogrendik yakinlasamiyoz birbirimize bisey olur diye.. ilk bebegimiz tecrubemiz yok bi akil verin bana

bizim de ilk bebeğimiz, doktor bize sorun yok dedi, bizim de bir sorunumuz olmadı çok şükür

aynı tas aynı hamam devam

Kizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .

canım içini ferah tut, geç döllenme olabilir, haftaya hayırlısıyla görürsün bebişini inşallah

Kizlar doktora sormayi unuttum dün .. esinizle beraber oluyor musunuz. ..biz 10 gun oldu bebegi ogrendik yakinlasamiyoz birbirimize bisey olur diye.. ilk bebegimiz tecrubemiz yok bi akil verin bana

Oluyoruz Can'ım bi problem yok olamazda
Hatta bebiş için çok iyi

Kizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
geç döllenmeyse gözükmeyebilir canım sıkıntı yapma cumaya inşaAllah görürsün

Günaydın kızlar!
Nasıl durumlar, mideler?
Bende bol miktar açlık ve peynir düşkünlüğü var son 2 gündür, yarım kalıbı oturup akşam yemeği diye yedim dünAllah sonumu hayır etsin
günaydın canım bende mide yanması çok var yaa açlık hissetmiyorum nedense biri yerse yada hatırlatırsa yiyorum

ha o öyle miymiş? ben yarım anlamışım o zaman du bakalım bizde hızlı koşan mı yavaş koşan mı kazanacak

günaydın canım bende mide yanması çok var yaa açlık hissetmiyorum nedense biri yerse yada hatırlatırsa yiyorum
mide yanmasına ne iyi gelir acaba? çok da aç kalmaman lazım aslında canım, mide öyle daha kötü oluyo. ben sana bi alarm kurayım iki saatte bir ufacık bişeyler ye benim midem kötüyken muz yemek iyi geliyodu mesela, sen de öyle sindirimi rahat şeyler yiyebilirsin, bir de şehiye çorbası çok rahatlatıyodu beni bi dene istersen

Canım ben bir yazı okudum.. Diyorki yazıda mide bulantısı, ağrı şişkinlik gibi yakınmalar sağlıklı gebelikleri olduğu halde %20 lik kısımda gözlenir.. Ne kadar doğru bilemedim ama öyle okudum.. Yani olmayabilir.. Anneme söylüyorum kızıyor bana.. Herkeste olmaz diyor.. Bebğin kalbi atıyor iyi düşün artık diyor.. Hakikatende öyle galiba.. Bebişlerimizin kalbi atıyor ya şükürler olsun canım.. Endişelenmeyelim.. Ayrıca göğüs ağrım hala devam ediyor senin gibi benimde.. O bile yeterli..

bana da süt ii geliyor diye onu içiyorum şekersiz soğuk olarak geçen biraz abarttım sanırım karnım bi şişti mahvoldum akşama kadar ya su içiyorum o da yakıyor midemi nedense anlamadım muz getirdim yanımda yemekten sonra yerim olmadı canım çok sağol

Merhaba arkadaslar aranizda tub bebek yontemiyle hamile kalan var mi ? Yada Crinone vajinal jel kullanan ?

Evet di mi? ben de annemle konuştum, onun da aynı benim gibiymiş, normal halimden hiç farkım yoktu hiç anlamadım hamile olduğumu dedi
inşallah bizim de öyle sakin sağlıklı geçer

Selam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…