çok kötü oluyorum ya dün gece çok rahatsızdım. bol su içmeye başladım bide idrarı tutmamak gerekiyormuşCanim bende oluyor kasintili hatta mantar gibi degilde yanma oluyo bazen
Ya kızlar bu yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur . Aynı gün ve ertesi günü olursa erkek olur teorisi doğrumu yaa.
Biri bana bunu söylesin.
Benim bu kaza oldu :)) yumurtlamadan 2 gün önce oldu , bide yumurta günü oldu sonra hiç olmadı o iş :)) yumurtlama günündeki gecede korunmuştuköyle hatırlıyorum
Bazen çok takılıyor kafama bu cinsiyet meselesi çok merak ediyorum
Bu durumu yaşayanlar cevap bekliyorum
Eşim bu gidişle 100 kilo olursun diyor
Ayy içim gıttı zor bişeye benziyor. .
Kizlar doktora sormayi unuttum dün .. esinizle beraber oluyor musunuz. ..biz 10 gun oldu bebegi ogrendik yakinlasamiyoz birbirimize bisey olur diye..ilk bebegimiz tecrubemiz yok bi akil verin bana
Kizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
Kizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
Değilmiş. Dr sakıncası yok demiştiAlttan bakmak tehlikeli değilmi ya
Kizlar doktora sormayi unuttum dün .. esinizle beraber oluyor musunuz. ..biz 10 gun oldu bebegi ogrendik yakinlasamiyoz birbirimize bisey olur diye..ilk bebegimiz tecrubemiz yok bi akil verin bana
Günaydın kızlar
Ben de okudum onu bi yerde, bilimsel bi açıklaması da vardı hatta, güçlü spermler döllerse yumurtayı erkek, zayıflar döllerse kız oluyomuş, yumurtlama gününden önce olunca da içeride bekleyen minikler zayıfladıklarından kız olma ihitmali artıyomuş.
bizim işler pek karışık o tarafta, ne baştan tutuyo günü ne sondan, hiç bilemiyorum hangisi olacak
Canım ben zayıf güçlü değilde , erkek spermler hızlı yüzüyor kızlar yavaş tantini tantini :)))
Erkekler Oray'a hızlı yetişiyor haliyle ama erken ölüyorlar kızlar geç yetişiyor erkeklere göre ama uzun yaşıyabiliyorlar. Bu yüzden yumurtlamadan 2-3 gün önce girilen ilişkide kız olma ihtimali çok .çünkü 2-3 günden sonra kadın yumurtladığında ,orda bekleyen kızlar olmuş oluyor .erkekler ise çoktan ölmüş oluyor .
Erkek Bebek için tam yumurtlama günü yada yumurtlamanın ertesi günü diye bu yüzden öneriliyor . Yumurta çatlamış hazırda, erkek hızlı yüzüyor ve büyük şans erkeklerin oluyor .
Bu benim iki kızımdada doğru çıktı
Etrafımdakilerdede doğru çıktı hep
Tabi %100 delik diye bişey yok ama o seçtiğiniz cinsiyetin şansı çok yüksek oluyor
geç döllenmeyse gözükmeyebilir canım sıkıntı yapma cumaya inşaAllah görürsünKizlar kese görünmedi muhtemelen ya bebek yok ya geç döllenme dedi. Haftaya cuma tekrar bakicaz. .
günaydın canım bende mide yanması çok var yaa açlık hissetmiyorum nedense biri yerse yada hatırlatırsa yiyorumGünaydın kızlar!
Nasıl durumlar, mideler?
Bende bol miktar açlık ve peynir düşkünlüğü var son 2 gündür, yarım kalıbı oturup akşam yemeği diye yedim dünAllah sonumu hayır etsin
mide yanmasına ne iyi gelir acaba? çok da aç kalmaman lazım aslında canım, mide öyle daha kötü oluyo. ben sana bi alarm kurayım iki saatte bir ufacık bişeyler yegünaydın canım bende mide yanması çok var yaa açlık hissetmiyorum nedense biri yerse yada hatırlatırsa yiyorum
canım şimdi benim bu hamilelik uygulamasına bakıyodum, orda diyo ki artık yavaş yavaş plasenta gelişmeye ve bebeğin yükünü çekmeye başlıyor bu nedenle hormonlardan kaynaklanan sıkıntılarınız azalmaya başlayabilir
belki bize de böyle oluyodur, Allah'ım inşallah öyle oluyodur
bana da süt ii geliyor diye onu içiyorum şekersiz soğuk olarak geçen biraz abarttım sanırım karnım bi şişti mahvoldum akşama kadar ya su içiyorum o da yakıyor midemi nedense anlamadım muz getirdim yanımda yemekten sonra yerim olmadı canım çok sağolmide yanmasına ne iyi gelir acaba? çok da aç kalmaman lazım aslında canım, mide öyle daha kötü oluyo. ben sana bi alarm kurayım iki saatte bir ufacık bişeyler yebenim midem kötüyken muz yemek iyi geliyodu mesela, sen de öyle sindirimi rahat şeyler yiyebilirsin, bir de şehiye çorbası çok rahatlatıyodu beni bi dene istersen
Evet di mi? ben de annemle konuştum, onun da aynı benim gibiymiş, normal halimden hiç farkım yoktu hiç anlamadım hamile olduğumu dediCanım ben bir yazı okudum.. Diyorki yazıda mide bulantısı, ağrı şişkinlik gibi yakınmalar sağlıklı gebelikleri olduğu halde %20 lik kısımda gözlenir.. Ne kadar doğru bilemedim ama öyle okudum.. Yani olmayabilir.. Anneme söylüyorum kızıyor bana.. Herkeste olmaz diyor.. Bebğin kalbi atıyor iyi düşün artık diyor.. Hakikatende öyle galiba.. Bebişlerimizin kalbi atıyor ya şükürler olsun canım.. Endişelenmeyelim.. Ayrıca göğüs ağrım hala devam ediyor senin gibi benimde.. O bile yeterli..
Mrb canım bn varm :)Merhaba arkadaslar aranizda tub bebek yontemiyle hamile kalan var mi ? Yada Crinone vajinal jel kullanan ?
Benimki tüp bebek. .ben jel kullanmıyorum sadece Progestan fitil kullanıyorumMerhaba arkadaslar aranizda tub bebek yontemiyle hamile kalan var mi ? Yada Crinone vajinal jel kullanan ?
yok canım sıkışık değil direk giriyorsun yani benimki öule oldu diğer arkadaşları bilmiyorumSelam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?
Hayır.Selam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?
Selam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?