2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?
evet canm bana doktor iki şişe su içirdi ultrason sırasında az daha donuma edecektm
dün bi ablaya sordm nedn 2 şişe su içirdiklerini , abla bana bebeğin üste çıktığını daha rahat görünüdüğünü söyledi. :)

Kizlar selamlar.. Gece hastaneye gittik esimle... Mide agrilarim yuzunden, cok kotu oldum, serum verdiler biraz sakinlestim neyse ki.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun gercekten butun vucut nasil da degisiyor Midem bulansa keske su an dedim gece, cunku kussam rahatlicaktim ama ben de kusamiyorumm

Geçmiş olsun canım.. Daha iyimisinn..

Aaa cok şaşırdım. .bana dr öyle birşey demedi

canm geçmiş olsun ya naslsın şimdi

Cok gecmiş olsun kelebek iyi bak kendıne yorma ,dinlen..

Evet di mi? ben de annemle konuştum, onun da aynı benim gibiymiş, normal halimden hiç farkım yoktu hiç anlamadım hamile olduğumu dedi
inşallah bizim de öyle sakin sağlıklı geçer

benim annem de teyzemde çok kötü atlatıyorlarmış ama baba faktörü burada devreye girdi sanırım.. Arada ani ataklarım oluyor benim aniden kusabiliyorum.. Sadece o kadar.. Başkada bişi yok :) göğüs ağrısı hissetmem dışında bir belirti yok..

Ay igneler kabusum oldu artik..

başından beri iğne kullanıyorum bende canım.. Heryer mosmor.. Allahtan pansuman yapıyorum toparlıyor.. Acısına dayanırım sorun değil ama artık ilaç geri çıkıyor ona üzülüyorum..

geçmiş olsun canım bende sen gibiyim ilk öğrendiğimde çok ağrımıştı midem iki gün bişey yiyemedim o yüzden şimdilerde ise yanıyor çok fena su bile içemiyorum kusma desen onu da beceremiyorum ciğerim çıkacak gibi öğürsemde çıkaramıyorum beceremiyorum Allah yardımcımız olsun

Kizlar bu gunlerde bebeklerimizin beyin gelisimi hizli ilerliyor bol bol balik yada ceviz tuketmeye calisalim
Ben özellikle balık ve cevize gömülmüş durumdayım. folik asitte devam. genel bir vitaminde alıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yeter herhalde :):)

Günaydın kızlar nailsiniz geçmişi okumak migdem bulandırıyo :))) o zaman ne yapcak geçmişe değil geleceğe bakcaz :) bugün beni m kızın konseri var Okulda
Yoğun bir gün olcak

Geçmiş olsun canım.. Daha iyimisinn..

Cok tesekkurler iyiym simdi baya dinlendm sicacik durdum evde sukur iyiymm..

canm geçmiş olsun ya naslsın şimdi

Cok tesekkurlerr daha iyiym cidden dinlenmek iyi geldi..

Cok gecmiş olsun kelebek iyi bak kendıne yorma ,dinlen..

Aynen oyle yaptimm.. Cok tesekkur edermm..hepimiz kendimize cok iyi bakmaliyiz

Aynen ya ciksa rahatlicam gibi hissediyordm ama beceremedm ben deee... Amin cok sagol.. Ins bi daha olmaz ya bi de insan panikliyo neden oldu noldu Allah muhafaza bebecige bi sey olmasin daa

8. haftaya geçen arkadaşlar,
Gebelik.org de şöyle bir şey okudum.
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim içi tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazıanne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması)." benim sanırım böyle bir kanamam oldu. benzer bir şey deneyimleyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…