- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
evet canm bana doktor iki şişe su içirdi ultrason sırasında az daha donuma edecektmSelam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?
Merhaba arkadaslar aranizda tub bebek yontemiyle hamile kalan var mi ? Yada Crinone vajinal jel kullanan ?
Yok ben de sıkışık girmedim..Selam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?
Kizlar selamlar.. Gece hastaneye gittik esimle...Mide agrilarim yuzunden, cok kotu oldum, serum verdiler biraz sakinlestim neyse ki.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun gercekten butun vucut nasil da degisiyor Midem bulansa keske su an dedim gece, cunku kussam rahatlicaktim ama ben de kusamiyorumm
Aaa cok şaşırdım. .bana dr öyle birşey demedievet canm bana doktor iki şişe su içirdi ultrason sırasında az daha donuma edecektm
dün bi ablaya sordm nedn 2 şişe su içirdiklerini , abla bana bebeğin üste çıktığını daha rahat görünüdüğünü söyledi. :)
canm geçmiş olsun ya naslsın şimdiKizlar selamlar.. Gece hastaneye gittik esimle...Mide agrilarim yuzunden, cok kotu oldum, serum verdiler biraz sakinlestim neyse ki.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun gercekten butun vucut nasil da degisiyor Midem bulansa keske su an dedim gece, cunku kussam rahatlicaktim ama ben de kusamiyorumm
benm doktor çinli canmAaa cok şaşırdım. .bana dr öyle birşey demedi
Cok gecmiş olsun kelebek iyi bak kendıne yorma ,dinlen..Kizlar selamlar.. Gece hastaneye gittik esimle...Mide agrilarim yuzunden, cok kotu oldum, serum verdiler biraz sakinlestim neyse ki.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun gercekten butun vucut nasil da degisiyor Midem bulansa keske su an dedim gece, cunku kussam rahatlicaktim ama ben de kusamiyorumm
Evet di mi? ben de annemle konuştum, onun da aynı benim gibiymiş, normal halimden hiç farkım yoktu hiç anlamadım hamile olduğumu dedi
inşallah bizim de öyle sakin sağlıklı geçer
Ay igneler kabusum oldu artik..Bende varım canım ama ben jel kullanmıyorum.. Progestan iğne oluyorum..
Ay igneler kabusum oldu artik..
geçmiş olsun canım bende sen gibiyim ilk öğrendiğimde çok ağrımıştı midem iki gün bişey yiyemedim o yüzden şimdilerde ise yanıyor çok fena su bile içemiyorum kusma desen onu da beceremiyorum ciğerim çıkacak gibi öğürsemde çıkaramıyorum beceremiyorum Allah yardımcımız olsunKizlar selamlar.. Gece hastaneye gittik esimle...Mide agrilarim yuzunden, cok kotu oldum, serum verdiler biraz sakinlestim neyse ki.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun gercekten butun vucut nasil da degisiyor Midem bulansa keske su an dedim gece, cunku kussam rahatlicaktim ama ben de kusamiyorumm
Kolay degil ya bilirim..Ana bebiş ler için mecbur katlaniyoruzbaşından beri iğne kullanıyorum bende canım.. Heryer mosmor.. Allahtan pansuman yapıyorum toparlıyor.. Acısına dayanırım sorun değil ama artık ilaç geri çıkıyor ona üzülüyorum..
Ben özellikle balık ve cevize gömülmüş durumdayım. folik asitte devam. genel bir vitaminde alıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yeter herhalde :):)Kizlar bu gunlerde bebeklerimizin beyin gelisimi hizli ilerliyor bol bol balik yada ceviz tuketmeye calisalim
Geçmiş olsun canım.. Daha iyimisinn..
canm geçmiş olsun ya naslsın şimdi
Cok gecmiş olsun kelebek iyi bak kendıne yorma ,dinlen..
geçmiş olsun canım bende sen gibiyim ilk öğrendiğimde çok ağrımıştı midem iki gün bişey yiyemedim o yüzden şimdilerde ise yanıyor çok fena su bile içemiyorum kusma desen onu da beceremiyorum ciğerim çıkacak gibi öğürsemde çıkaramıyorum beceremiyorum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?