Canım benim ilk hamileliğim de yerleşme kanaması veya herni bir kanama olmadı hic şimdi ki gebeliğim de hiç kanamam olmadı yazman iyi oldu çünkü hemen kan falan lekelenmeler olunca panikliyoruz8. haftaya geçen arkadaşlar,
Gebelik.org de şöyle bir şey okudum.
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim içi tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazıanne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması)." benim sanırım böyle bir kanamam oldu. benzer bir şey deneyimleyen var mı?
yok benden öyle bir şey istemediler, bilmiyodum da zaten ama bi sorun olmadıSelam kızlar. Bende birsey sormak istiyorum ilk ultrasona girdiğinizde idrara sıkışık mı giriyorsunuz ?
ben yaptırdım, 6. haftada yaptırdım, çok uzun bi listeydi şimdi tam hatırlamıyorum ama genel kan sayımı, kızamıkçık geçirmiş miyim diye yapılan test, hepatit A, B, HIV, toksoplasma var mı diye baktıkları test kalmış aklımdaArkadaşlar genel kan tahlili yaotirdinizmi? Kacinci haftada? Hangi kontroller yapildi?
Kizlar selamlar.. Gece hastaneye gittik esimle...Mide agrilarim yuzunden, cok kotu oldum, serum verdiler biraz sakinlestim neyse ki.. Allah hepimizin yardimcimiz olsun gercekten butun vucut nasil da degisiyor Midem bulansa keske su an dedim gece, cunku kussam rahatlicaktim ama ben de kusamiyorumm
kelebek.hill geçmiş olsun canım
yok benden öyle bir şey istemediler, bilmiyodum da zaten ama bi sorun olmadı
ben yaptırdım, 6. haftada yaptırdım, çok uzun bi listeydi şimdi tam hatırlamıyorum ama genel kan sayımı, kızamıkçık geçirmiş miyim diye yapılan test, hepatit A, B, HIV, toksoplasma var mı diye baktıkları test kalmış aklımda
bir de idrar testi yaptılar ama onda tam nelere bakıldı bilemiyorum canım galiba protein, kan, şeker vs. var mı idrrada diye baktılar
çok geçmiş olsun, daha iyisindir umarım şimdi, Allah yardımcın olsun canım
Selamlar güzellikler.
sibelce0 canım aklına kötü şeyler hiç getirme,geç döllenme olduysa demekki..Dr alttan bakmaya üşenmiştir ondan şimdi git yarın gel oyunu oynamıştır.
siyahmiyah mide yanmasına 2-3 yudum süt içmek iyi gelir. Adnan Saraçoğlu önerisi. Bende kesin sonuç veriyor( reflüm var) yine olursa tekrarla. Hem bu sayede süt içmiş olursun.
Hamilelikte süt ve süt ürünleri tüketmek düzenli sağlıklı beslenmek çok çok önemli. Doğum sonrası sıkıntılar çıkabiliyor.
A advcte benim doktorumun kapısında bekarlar idrara sıkışık gebeler sıkışık olmadan girmeli gibi bir şey yazıyordu. Nedenini bilmiyorum
kelebek.hill canım geçmişler olsun. Hamilelikte mide her türlü başa bela!
hayalimsin1 o can sıkıntısı bende de oluyor. Bence sendeki sen şimdi izindesin ya avare kaldın biraz ondan..
xiexie kız Çinli nasılsın? Sahi sen niye çindesin? Hikayeni merak ettim şimdi.
Hastanedeki doktor sonuçları henüz görmedi ben şimdi internetten bakıp öğrendim sonuçları.sailorv canım diğer sonucunla karşılaştırtsaydın keşke. Doktor hiç bir şey söylemedi mi?
Super fazla bile gunde bir tane ceviz yiyorum bugun tonlu salata yedim ceviz yemiyorum balik yiyince bende folik asit neye faydasi var peki bana hic vermedilerBen özellikle balık ve cevize gömülmüş durumdayım. folik asitte devam. genel bir vitaminde alıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yeter herhalde :):)
Hahaaa ben dun manti icin agladimMantı yemek istiyorum!
Evet hayirlisiyla bi yerlesse benim de sorunum bu yerlesmiyor insallah ayni seyleri yasamam8. haftaya geçen arkadaşlar,
Gebelik.org de şöyle bir şey okudum.
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim içi tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazıanne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması)." benim sanırım böyle bir kanamam oldu. benzer bir şey deneyimleyen var mı?
yok canım sıkışık değil direk giriyorsun yani benimki öule oldu diğer arkadaşları bilmiyorum
yok canım sıkışık değil direk giriyorsun yani benimki öule oldu diğer arkadaşları bilmiyorum
Hayır.
Hayır sıkışık değildim ,neden sordun sen sıkışıkmıydın ?
evet canm bana doktor iki şişe su içirdi ultrason sırasında az daha donuma edecektm
dün bi ablaya sordm nedn 2 şişe su içirdiklerini , abla bana bebeğin üste çıktığını daha rahat görünüdüğünü söyledi. :)
Yok ben de sıkışık girmedim..
yok benden öyle bir şey istemediler, bilmiyodum da zaten ama bi sorun olmadı
ben yaptırdım, 6. haftada yaptırdım, çok uzun bi listeydi şimdi tam hatırlamıyorum ama genel kan sayımı, kızamıkçık geçirmiş miyim diye yapılan test, hepatit A, B, HIV, toksoplasma var mı diye baktıkları test kalmış aklımda
bir de idrar testi yaptılar ama onda tam nelere bakıldı bilemiyorum canım galiba protein, kan, şeker vs. var mı idrrada diye baktılar
çok tesekkur ederim cevaplariniz icin.Selamlar güzellikler.
sibelce0 canım aklına kötü şeyler hiç getirme,geç döllenme olduysa demekki..Dr alttan bakmaya üşenmiştir ondan şimdi git yarın gel oyunu oynamıştır.
siyahmiyah mide yanmasına 2-3 yudum süt içmek iyi gelir. Adnan Saraçoğlu önerisi. Bende kesin sonuç veriyor( reflüm var) yine olursa tekrarla. Hem bu sayede süt içmiş olursun.
Hamilelikte süt ve süt ürünleri tüketmek düzenli sağlıklı beslenmek çok çok önemli. Doğum sonrası sıkıntılar çıkabiliyor.
A advcte benim doktorumun kapısında bekarlar idrara sıkışık gebeler sıkışık olmadan girmeli gibi bir şey yazıyordu. Nedenini bilmiyorum
kelebek.hill canım geçmişler olsun. Hamilelikte mide her türlü başa bela!
hayalimsin1 o can sıkıntısı bende de oluyor. Bence sendeki sen şimdi izindesin ya avare kaldın biraz ondan..
En kısa sürede doktorunla görüş derim. İlaç kullandığın için değerin normal seviyelerde çıkmış da olabilir. Tabi ben bu işin uzmanı değilim sadece yorum yapıyorum.Hastanedeki doktor sonuçları henüz görmedi ben şimdi internetten bakıp öğrendim sonuçları.
Myok benden öyle bir şey istemediler, bilmiyodum da zaten ama bi sorun olmadı
ohhh yarasin bende ailem bilmiyor hamile oldugumu kimse bilmiyor 12 haftaligi bekliyorum sorun olunca cok uzuluyorlar 3 dusuk o yuzden soylemedim dunde manti yapip paylasiyorlar ben bi agla salya sumuk bilseler saten paylasmazlar manti icin aglamak sacma geldi simdi ama dun nasil agladimm offfEn kısa sürede doktorunla görüş derim. İlaç kullandığın için değerin normal seviyelerde çıkmış da olabilir. Tabi ben bu işin uzmanı değilim sadece yorum yapıyorum.
K kucukmeleklerim ya evde mantı var yoğurt yok! Şehir merkezine biraz uzakta yaşıyorum. Olduğum yerde ne market var ne bakkal. Komşularım da evde yokoğlan uyansın hemen gidip yiyecem dışarda
Aynen ya ciksa rahatlicam gibi hissediyordm ama beceremedm ben deee... Amin cok sagol.. Ins bi daha olmaz ya bi de insan panikliyo neden oldu noldu Allah muhafaza bebecige bi sey olmasin daa
ah canım nasılım hiiç bilmiyorm midem çok fenaa . hiç bişe yiyemiyorm ama çıkartmıyorum da sadece bulantım oluyo midem yanıyo su bile içemiyorm nolcak böyle bilmem :) eşim 8 senedir çinde bende evlendm yanına geldm bu sene :) sen nasılsn canm ?Selamlar güzellikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?