2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim yoğurdum vat mantıyi bana yola

Super fazla bile gunde bir tane ceviz yiyorum bugun tonlu salata yedim ceviz yemiyorum balik yiyince bende folik asit neye faydasi var peki bana hic vermediler

Folik asit gebe kalmadan 3 ay öncesinde kullanılmaya başlanması öneriliyor,gebelerde ise ilk 4 ay kullanımı öneriliyor, bebeğin beyin gelişimine katkısı varmış. Hatta alay konusudur. Şimdidi bebeler çok zeki doğuyorlar hepsi folik çocuğu diye :):):):)

Sende kullan bence,zaten doğal hiçbirşey yiyemiyoruz,herşey yapay yapay,yediklerimizden aldığımız bir vitamin yok doğru düzgün.

Canım korkutmak istemem ama,maalsef böyle bir ihtimal var. Bebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra,gebeliğiniz sağlıklı diyebiliyorlar. Bende boş gebelik yaşadım. 2,5 aylık oldu 25 mm kese oldu ama embriyo görünmedi. Hastane hastane,doktor doktor gezdim,hepsinin teşhisi aynı oldu. Doktoruna güven,o nediyorsa ona göre devam et, biraz daha zamana ihtiyacın var, 1 hafta kadar sonra kesinleşir,güzel dua et güzel olsun. Hamilelikte herşey olabiliyor,hiçbirşey kesin değil.

Ben dayanamadım,geçen akşam mantıyı yedim,ohhhhhh mis gibi oldu hemde. Ama acısı fena oldu,mide guruk guruk etti.

İnşallah güzel olur :) cok zor olaymış bu hamilelik olayı bize öğretilen test yaparsın aaa hamileyim diye sevinirsin gercekte ne kadar farklıymış aslında :\

İnşallah güzel olur :) cok zor olaymış bu hamilelik olayı bize öğretilen test yaparsın aaa hamileyim diye sevinirsin gercekte ne kadar farklıymış aslında :\

Maalsefki öyle canım,benim süpriz bir hamilelikti ilki,sonra doktorlar çok gaza getirdi. hamileliğe tam kendimi alıştırdım derken,kayboldu gitti. Vardır herşeyde bir hayır,şimdi 2. ye hamileyim 2 hafta içinde buda var mı yok mu anlaşılacak,o yüzden çok havaya girmemeye çalışıyorum.

mantı demeyin ya ben çin'de nerde bulcam hiç de açamam şuan off yaa

Cnm sen sadece tek ilişki ile mi hamile kaldın ? 5. Hafta başlayan bulantıların 6. Haftada daha mı arttı yoksa ilk başladığından beri ağır mı geçiyor?

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Cnm sen sadece tek ilişki ile mi hamile kaldın ? 5. Hafta başlayan bulantıların 6. Haftada daha mı arttı yoksa ilk başladığından beri ağır mı geçiyor?
evet tek gecede oldu tam yumurtlama günümdü sanrm öle denk geldi 5. haftanın sonu başladı bulantım aynı devam ediyo artma yok düz gidiyor çıkartmıyorum ama hiç bişe de yiyemiyorm bugün mesela su bile içemedim 2 bardak içtim sadece. tatlı şeyleri görmek dahi istemiyorm gene tuzlu ve ekşi olabir folic asit içmek için zorla ekmekle krem peynir yiyom artık zeytini de görmek istemiyom kokuya hassasiyetm çoook fena

birilerine açtır canım kimse yokmu hamile insanı reddedmez olmadı makarna haşla sarımsaklı yoğurt üstüne pul biberli sos yap bi nebze yerine yenir canım
tabi istesem yapar burdaki türkler çok iyiler ama ben asla isteyemem malesef :) ama makarna haşlamak iyi fikr tabi teşekkrler canm :) sarımsağın bize zararı var mıdır

Bende daha bulantı yok inş olmazda hiç sevmem bulantıyı gerçi kim sever ki :)
benimde kokulara aşırı hassasiyetim oldu özellikle çiçek tarzı kokulara karşı.

tabi istesem yapar burdaki türkler çok iyiler ama ben asla isteyemem malesef :) ama makarna haşlamak iyi fikr tabi teşekkrler canm :) sarımsağın bize zararı var mıdır

çinde hazır mantı yokmu marketlerde canım :)

Bende daha bulantı yok inş olmazda hiç sevmem bulantıyı gerçi kim sever ki :)
benimde kokulara aşırı hassasiyetim oldu özellikle çiçek tarzı kokulara karşı.
aman inşallah olmaz hiç öyle sakince atlatırsın bu dönemi inşallah canm :)

ah canımm türkiyenin kıymetini bilin bizim mantılardan burda nerdeee geçen ay arkadaşımla açmıştm eşim mantı hastası bi haftada yedi onca mantıyı hiç kalmadı uygur mantısı var elim kadr büyük onun da tadı kötü bana göre kokuyo

Köfteyle etle balık kokusuyla ya da yemeyle aran nasıl cnm?

biilemem ki hiç duymadım canım ama öyle şüphen varsa sarımsaksız ye canım riske atmayalım ama eşim sarımsağı çok sever hemen hemen her yemeğe katarım canım
sende mi burdasın kuzum

biilemem ki hiç duymadım canım ama öyle şüphen varsa sarımsaksız ye canım riske atmayalım ama eşim sarımsağı çok sever hemen hemen her yemeğe katarım canım

bende çok severim hatta geçen hafta karnıbahar haşladm mantı gibi üzerini sosladm sarımsak koymuştm ama o gece karnm çok ağrıdı bende sarımsağa yordm artk koymuyom bişeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…