2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bende çok severim hatta geçen hafta karnıbahar haşladm mantı gibi üzerini sosladm sarımsak koymuştm ama o gece karnm çok ağrıdı bende sarımsağa yordm artk koymuyom bişeye :)
şimdi baktımda zararı değil yararı varmış rahmi güçlendiriyormuş hamililikte canım ama sebep olmak istemem sen yeme canım herkesi bünyesi bir olmuyor demekki

şimdi baktımda zararı değil yararı varmış rahmi güçlendiriyormuş hamililikte canım ama sebep olmak istemem sen yeme canım herkesi bünyesi bir olmuyor demekki
acaba karın ağrım ondan mı olmuştu belki de rahmim güçleniyordu he :)

Evet canım ama benimki eylülde de doğabilir ne yapsam ki eylül annelerinemi transfer olsam
dur bakalım sen bi git doktora da ondan sonr bakarsın daha da büyüktür bebişin haberin yoktur senin

acaba karın ağrım ondan mı olmuştu belki de rahmim güçleniyordu he :)
valla nette yazılanlara göre dedim canım o yüzden sen sana zarar veriyorsa yeme canım Allah korusun bişey olur falan

O zaman büyük sorunluymuş orası canım zaten aşermek psikolojikmiş.

başından beri iğne kullanıyorum bende canım.. Heryer mosmor.. Allahtan pansuman yapıyorum toparlıyor.. Acısına dayanırım sorun değil ama artık ilaç geri çıkıyor ona üzülüyorum..
Progestan i kalcadan mi yoksa karından
bende çok severim hatta geçen hafta karnıbahar haşladm mantı gibi üzerini sosladm sarımsak koymuştm ama o gece karnm çok ağrıdı bende sarımsağa yordm artk koymuyom bişeye :)
Sarımsak. Brokoli.lahana.karnibahar bunlar sanci yapar.hamilelihin başında yemek tehlikeliymis..ibrahim Saraçoğlu demişti

Kazen cinsiyet, ikiz, üçüz anketini ne zaman eklersiniz?

Mantı demiştim ama şuanda hiç bir şey görmek istemiyorum allahım hayırlısıyla şu zamanları bi atlataydık... Memleketinden uzaklarda olmak ne fena..yurtdışı daha bi fena olsa gerek! Ben hep derim kız kısmı anasına yakın kocaya gitsin!

Benim yoğurdum vat mantıyi bana yola
Sen onu al gel bana beraber yiyek

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Allahım sen bize dayanma gücü sabır ve sağlık ver

Progestan i kalcadan mi yoksa karından

Sarımsak. Brokoli.lahana.karnibahar bunlar sanci yapar.hamilelihin başında yemek tehlikeliymis..ibrahim Saraçoğlu demişti
ayy canm bilmiyodum çok sağol uyarın için

canm valla şuan benm de canm hiiç istemyo midemden acı bi tad geliyo öff geçsin artk
ah nerde kocaya gitmek planlı bşe değil ki Allah ne yazdıysa onu yaşıyoz canm :)

iyi akşamlar kızlar bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok sükür .5 hafta sonraya cağırdı dr .daha çok kucukmüş .haftasına gore üç gün geride minik

canm çok sevindim maşallah darısı bize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…