şimdi baktımda zararı değil yararı varmış rahmi güçlendiriyormuş hamililikte canım ama sebep olmak istemem sen yeme canım herkesi bünyesi bir olmuyor demekkibende çok severim hatta geçen hafta karnıbahar haşladm mantı gibi üzerini sosladm sarımsak koymuştm ama o gece karnm çok ağrıdı bende sarımsağa yordm artk koymuyom bişeye :)
sende mi burdasın kuzum
acaba karın ağrım ondan mı olmuştu belki de rahmim güçleniyordu he :)şimdi baktımda zararı değil yararı varmış rahmi güçlendiriyormuş hamililikte canım ama sebep olmak istemem sen yeme canım herkesi bünyesi bir olmuyor demekki
dur bakalım sen bi git doktora da ondan sonr bakarsın daha da büyüktür bebişin haberin yoktur seninEvet canımama benimki eylülde de doğabilir ne yapsam ki eylül annelerinemi transfer olsam
valla nette yazılanlara göre dedim canım o yüzden sen sana zarar veriyorsa yeme canım Allah korusun bişey olur falanacaba karın ağrım ondan mı olmuştu belki de rahmim güçleniyordu he :)
aman inşallah olmaz hiç öyle sakince atlatırsın bu dönemi inşallah canm :)
ah canımm türkiyenin kıymetini bilinbizim mantılardan burda nerdeee geçen ay arkadaşımla açmıştm eşim mantı hastası bi haftada yedi onca mantıyı hiç kalmadı uygur mantısı var elim kadr büyük onun da tadı kötü bana göre kokuyo
doğru yemiyim ben en iyisi :)valla nette yazılanlara göre dedim canım o yüzden sen sana zarar veriyorsa yeme canım Allah korusun bişey olur falan
O zaman büyük sorunluymuş orası canım zaten aşermek psikolojikmiş.
dur bakalım sen bi git doktora da ondan sonr bakarsın daha da büyüktür bebişin haberin yoktur senin
Progestan i kalcadan mi yoksa karındanbaşından beri iğne kullanıyorum bende canım.. Heryer mosmor.. Allahtan pansuman yapıyorum toparlıyor.. Acısına dayanırım sorun değil ama artık ilaç geri çıkıyor ona üzülüyorum..
Sarımsak. Brokoli.lahana.karnibahar bunlar sanci yapar.hamilelihin başında yemek tehlikeliymis..ibrahim Saraçoğlu demiştibende çok severim hatta geçen hafta karnıbahar haşladm mantı gibi üzerini sosladm sarımsak koymuştm ama o gece karnm çok ağrıdı bende sarımsağa yordm artk koymuyom bişeye :)
Progestan i kalcadan mi yoksa karından
Bilmiyorum. .ben progestan fizil olarak kullanıyorum. .kan sulandırıcı igne oluyorum.dr karından dedi sulandırıcı icin ben bacaktan oluyorumCanım kalçadan oluyorum ben. Karından oluyor mu ki progestan iğne?
Ben varimm cnmm..jel de kullaniyorumMerhaba arkadaslar aranizda tub bebek yontemiyle hamile kalan var mi ? Yada Crinone vajinal jel kullanan ?
Mantı demiştim ama şuanda hiç bir şey görmek istemiyorumah canım nasılım hiiç bilmiyorm midem çok fenaa . hiç bişe yiyemiyorm ama çıkartmıyorum da sadece bulantım oluyo midem yanıyo su bile içemiyorm nolcak böyle bilmem :) eşim 8 senedir çinde bende evlendm yanına geldm bu sene :) sen nasılsn canm ?
Sen onu al gel bana beraber yiyekBenim yoğurdum vat mantıyi bana yola
benimde korkum o zaten Rabbim onları bize bağışlasın
Gunler geciyorrr bebeklerimiz buyuyorrr sukurler olsunnnnnnnn
ayy canm bilmiyodum çok sağol uyarın içinProgestan i kalcadan mi yoksa karından
Sarımsak. Brokoli.lahana.karnibahar bunlar sanci yapar.hamilelihin başında yemek tehlikeliymis..ibrahim Saraçoğlu demişti
Mantı demiştim ama şuanda hiç bir şey görmek istemiyorumallahım hayırlısıyla şu zamanları bi atlataydık... Memleketinden uzaklarda olmak ne fena..yurtdışı daha bi fena olsa gerek! Ben hep derim kız kısmı anasına yakın kocaya gitsin!
Sen onu al gel bana beraber yiyek
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Allahım sen bize dayanma gücü sabır ve sağlık ver
iyi akşamlar kızlarbebeğimin kalp atışlarını duyduk çok sükür .5 hafta sonraya cağırdı dr .daha çok kucukmüş .haftasına gore üç gün geride minik
Gözün aydın. .karindan mi baktıiyi akşamlar kızlarbebeğimin kalp atışlarını duyduk çok sükür .5 hafta sonraya cağırdı dr .daha çok kucukmüş .haftasına gore üç gün geride minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?