- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
ayy canm bilmiyodum çok sağol uyarın için
canm valla şuan benm de canm hiiç istemyo midemden acı bi tad geliyo öff geçsin artk
ah nerde kocaya gitmek planlı bşe değil ki Allah ne yazdıysa onu yaşıyoz canm :)
Birşey değil canım
canm çok sevindim maşallah darısı bize inşallah :)
iyi akşamlar kızlarbebeğimin kalp atışlarını duyduk çok sükür .5 hafta sonraya cağırdı dr .daha çok kucukmüş .haftasına gore üç gün geride minik
evet karından istedim .Gözün aydın. .karindan mi baktı
Bnm de kalp atışları için randevu mu 22 sine verdiler ins hepimiz duyarız o pit pit lari paylasirizOluyoruz Can'ım bi problem yok olamazda
Hatta bebiş için çok iyi
Konuyu biriniz devralsa : )Kazen cinsiyet, ikiz, üçüz anketini ne zaman eklersiniz?
inşallah canm senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Bnm de kalp atışları için randevu mu 22 sine verdiler ins hepimiz duyarız o pit pit lari paylasiriz
var canım ben 5 Kasım da tahlil yaptırmıştım ardından geçen salı yapıldı demir ferritin hoopp düşmüş bebisler somuruyor depoları o yüzden beslenme çok önemliKizlar mrb bugun saglik ocagina gittim gebelik kaydi icin genel bi kan tahlili de yaptilar ve b12 d vitamini ve ferritin denen bi hormon cok dusmus ya daha gecen ay bakitmistim ve hic bi eksiklik yoktu sadece d vitaminim biraz dusuktu ama o da cok degildi acaba hamilelikle alakasi var midir bu dususlerin genel kan tahlili yaptiran var mi aranizda?
İnnnnssaaaaalahhhhhhinşallah canm senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Ayyy cnm keske beslenebilsem dogru duzgun yemek yiyemiyorum ki tiksindim iyice duzenli tukettigim sut ceviz ve meyve var baska da dogru duzgun bisey yiyemiorum hele etten tiksindim iyicevar canım ben 5 Kasım da tahlil yaptırmıştım ardından geçen salı yapıldı demir ferritin hoopp düşmüş bebisler somuruyor depoları o yüzden beslenme çok önemli
hmm.Konuyu biriniz devralsa : )
hmm.
ben alayım diyeceğim de anlamam ki. anketi ben mi düzenleyeceğim seçeneklerde?
hmm.anket en kolayı bir de tablo yap diyecekler....
kızlar herkes herkes mide bulantılarından ve aş ermelerinden bahsediyo bende tık yok koku falanda etkilemiyo benı acaba daha erkenmi
anket en kolayı bir de tablo yap diyecekler....
Bnm de kalp atışları için randevu mu 22 sine verdiler ins hepimiz duyarız o pit pit lari paylasiriz
hepimiz ağustos annesiyiz aslında bana da erken geldi benim de hiç bişeyim yok ne bulantı ne as erme bende anlamadım galiba herkesin hamileliği kendine haskızlar herkes herkes mide bulantılarından ve aş ermelerinden bahsediyo bende tık yok koku falanda etkilemiyo benı acaba daha erkenmi
Ben daha genel kan tahlili yaptırmadim..benimde düşük. .hamilelikt en öncede cok düsüktü..dr demir ilaci kullanabilirsin zarari yok demisti..Kizlar mrb bugun saglik ocagina gittim gebelik kaydi icin genel bi kan tahlili de yaptilar ve b12 d vitamini ve ferritin denen bi hormon cok dusmus ya daha gecen ay bakitmistim ve hic bi eksiklik yoktu sadece d vitaminim biraz dusuktu ama o da cok degildi acaba hamilelikle alakasi var midir bu dususlerin genel kan tahlili yaptiran var mi aranizda?
hmm.
ben takip ederim derdim ama 2 bebekle zor.
hanımlardan biri alsa güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?