2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kizlar mrb bugun saglik ocagina gittim gebelik kaydi icin genel bi kan tahlili de yaptilar ve b12 d vitamini ve ferritin denen bi hormon cok dusmus ya daha gecen ay bakitmistim ve hic bi eksiklik yoktu sadece d vitaminim biraz dusuktu ama o da cok degildi acaba hamilelikle alakasi var midir bu dususlerin genel kan tahlili yaptiran var mi aranizda?

var canım ben 5 Kasım da tahlil yaptırmıştım ardından geçen salı yapıldı demir ferritin hoopp düşmüş bebisler somuruyor depoları o yüzden beslenme çok önemli

var canım ben 5 Kasım da tahlil yaptırmıştım ardından geçen salı yapıldı demir ferritin hoopp düşmüş bebisler somuruyor depoları o yüzden beslenme çok önemli
Ayyy cnm keske beslenebilsem dogru duzgun yemek yiyemiyorum ki tiksindim iyice duzenli tukettigim sut ceviz ve meyve var baska da dogru duzgun bisey yiyemiorum hele etten tiksindim iyice

kızlar herkes herkes mide bulantılarından ve aş ermelerinden bahsediyo bende tık yok koku falanda etkilemiyo benı acaba daha erkenmi

Kızlar Tiksinmeden bulantidan bahsetmissiniz bende ağustos annesiyim inş daha erken değil mi bunl
kızlar herkes herkes mide bulantılarından ve aş ermelerinden bahsediyo bende tık yok koku falanda etkilemiyo benı acaba daha erkenmi
hepimiz ağustos annesiyiz aslında bana da erken geldi benim de hiç bişeyim yok ne bulantı ne as erme bende anlamadım galiba herkesin hamileliği kendine has

Ben daha genel kan tahlili yaptırmadim..benimde düşük. .hamilelikt en öncede cok düsüktü..dr demir ilaci kullanabilirsin zarari yok demisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…