2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sen kaçıncı haftandasın canım?

Kızlar Merhaba beni aksam yemekten sonra acayip bi uyku basıyor oldugum yerde uyuyoup kalıyorum. . Geçmişi okuyamadım umarım kimsede problem yoktur canlar herkes musmutludur
Bana da uyku basıyor ama uyuyamıyorum nasıl bişeyler oldu bana ya 1 cm bile değilsin koca kadına yaptığına bak diyorum ona :)

kızlar kızlar sakin olunnn.
1) herkeste yerleşme kanaması olacak diye bi kanun yok kanamam olmadı bebek yerlesmedi diye dertlenmeyin keratanin keyfi yerindedir Allah in izniyle
2) niye benim midem bulanmıyor hiçbir belirti yok demeyin
her kadın başkadir hatta her kadının hamilelikleri Bile baskadir. hiç mideniz bulanmadan 3 çocuk dogurabilirsiniz 3 cocuk bulantisiz gecse de 4. De bulantı yaşanabilir.
durun durun hic midem bulanmiyor diye parmaginizi bademciginize kadar sokmayin. Hamile olduğunu 9. ayda farkeden Karnım ağrıyor diye gidip hamile olduğunu 8. ay öğrenen anneler De var

sakin olun hayatı akışına bırakın hiçbir sorununuz yoksa sadece sukredin. ve Allah a tevekkül edin.

Unutmayın psikolojiniz bebeğe de yansıyor sizin hissettiklerinizi hissediyor. o halde onu mutlu etme koruma görevine şimdiden başlayın müstakbel anneler.

Aynen öyle bende de yerleşme kanaması olmadı ,olması da şart değil canlar

4. haftamdayim canim

Hayırlı olsun Can'ım çok yeniymiş bebişin/)
Bulantı için henüz erken Can'ım , kiminde 5 haftalık başlıyor genelde 6-7 haftalıkta oluyor
Ama hiç bulantısı olmayanlarda var bünyeye göre değişiyor Can'ım

Aynen öyle

ben ne güzel mutlu mutlu yaşıyodum benim bulantım olmuyo olmucak diye canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…