aaa.top sizde...
Kızlar Tiksinmeden bulantidan bahsetmissiniz bende ağustos annesiyim inş daha erken değil mi bunl
hepimiz ağustos annesiyiz aslında bana da erken geldi benim de hiç bişeyim yok ne bulantı ne as erme bende anlamadım galiba herkesin hamileliği kendine has
4. haftamdayim canimSen kaçıncı haftandasın canım?
Ben de bilmiyorum ki..biri çıkar elbetaaa.
ben mi?
madem öyle elimden geleni yaparım. bilenler yardımcı olsun yalnız.
Nasip olur da benim de kızım olursa onun adı da Eylül olacakBakalım canım ama bana eylül gibi geliyor inş kız olurda eylül koyarım isminide
Bana da uyku basıyor ama uyuyamıyorum nasıl bişeyler oldu bana yaKızlar Merhaba beni aksam yemekten sonra acayip bi uyku basıyor oldugum yerde uyuyoup kalıyorum. . Geçmişi okuyamadım umarım kimsede problem yoktur canlar herkes musmutludur
Aynen öyle bende de yerleşme kanaması olmadı ,olması da şart değil canlarkızlar kızlar sakin olunnn.
1) herkeste yerleşme kanaması olacak diye bi kanun yok kanamam olmadı bebek yerlesmedi diye dertlenmeyin keratanin keyfi yerindedir Allah in izniyle
2) niye benim midem bulanmıyor hiçbir belirti yok demeyin
her kadın başkadir hatta her kadının hamilelikleri Bile baskadir. hiç mideniz bulanmadan 3 çocuk dogurabilirsiniz 3 cocuk bulantisiz gecse de 4. De bulantı yaşanabilir.
durun durun hic midem bulanmiyor diye parmaginizi bademciginize kadar sokmayin. Hamile olduğunu 9. ayda farkeden Karnım ağrıyor diye gidip hamile olduğunu 8. ay öğrenen anneler De var
sakin olun hayatı akışına bırakın hiçbir sorununuz yoksa sadece sukredin. ve Allah a tevekkül edin.
Unutmayın psikolojiniz bebeğe de yansıyor sizin hissettiklerinizi hissediyor. o halde onu mutlu etme koruma görevine şimdiden başlayın müstakbel anneler.
Benim bütün gün hep uykum varKızlar Merhaba beni aksam yemekten sonra acayip bi uyku basıyor oldugum yerde uyuyoup kalıyorum. . Geçmişi okuyamadım umarım kimsede problem yoktur canlar herkes musmutludur
4. haftamdayim canim
Aynen öylekızlar kızlar sakin olunnn.
1) herkeste yerleşme kanaması olacak diye bi kanun yok kanamam olmadı bebek yerlesmedi diye dertlenmeyin keratanin keyfi yerindedir Allah in izniyle
2) niye benim midem bulanmıyor hiçbir belirti yok demeyin
her kadın başkadir hatta her kadının hamilelikleri Bile baskadir. hiç mideniz bulanmadan 3 çocuk dogurabilirsiniz 3 cocuk bulantisiz gecse de 4. De bulantı yaşanabilir.
durun durun hic midem bulanmiyor diye parmaginizi bademciginize kadar sokmayin. Hamile olduğunu 9. ayda farkeden Karnım ağrıyor diye gidip hamile olduğunu 8. ay öğrenen anneler De var
sakin olun hayatı akışına bırakın hiçbir sorununuz yoksa sadece sukredin. ve Allah a tevekkül edin.
Unutmayın psikolojiniz bebeğe de yansıyor sizin hissettiklerinizi hissediyor. o halde onu mutlu etme koruma görevine şimdiden başlayın müstakbel anneler.
ben ne güzel mutlu mutlu yaşıyodum benim bulantım olmuyo olmucak diye canım yaHayırlı olsun Can'ım çok yeniymiş bebişin/)
Bulantı için henüz erken Can'ım , kiminde 5 haftalık başlıyor genelde 6-7 haftalıkta oluyor
Ama hiç bulantısı olmayanlarda var bünyeye göre değişiyor Can'ım
Benim bütün gün hep uykum var
ben ne güzel mutlu mutlu yaşıyodum benim bulantım olmuyo olmucak diye canım ya
benim de öyle kafamı koymayagöreyim uyuyuveriyomAl bendende okadar
Al bendende okadar
Hersey Bebisler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?