- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
InşallahAynen öyle Canım , karnımıza düştüğü anda fedakarlık başlıyor işte . Sağlıklı olsunlarda gerisi gelip geçici
Uykucu, tembel, sürekli birşeyler yiyen biri oldum ben yaaaa
benim de öyle kafamı koymayagöreyim uyuyuveriyom
hay ağzını öpeyim yaa!! ne güzel söyledin.. valla içten içe kızıyodum niye benim hiç belirtim yok diye üzülenlere..kızlar kızlar sakin olunnn.
1) herkeste yerleşme kanaması olacak diye bi kanun yok kanamam olmadı bebek yerlesmedi diye dertlenmeyin keratanin keyfi yerindedir Allah in izniyle
2) niye benim midem bulanmıyor hiçbir belirti yok demeyin
her kadın başkadir hatta her kadının hamilelikleri Bile baskadir. hiç mideniz bulanmadan 3 çocuk dogurabilirsiniz 3 cocuk bulantisiz gecse de 4. De bulantı yaşanabilir.
durun durun hic midem bulanmiyor diye parmaginizi bademciginize kadar sokmayin. Hamile olduğunu 9. ayda farkeden Karnım ağrıyor diye gidip hamile olduğunu 8. ay öğrenen anneler De var
sakin olun hayatı akışına bırakın hiçbir sorununuz yoksa sadece sukredin. ve Allah a tevekkül edin.
Unutmayın psikolojiniz bebeğe de yansıyor sizin hissettiklerinizi hissediyor. o halde onu mutlu etme koruma görevine şimdiden başlayın müstakbel anneler.
Kız ben utanmasam evi toplasın diye komşuya yalvaracamöyle tembel öyle dağınık öyle uykucu oldum yetmedi bulantı yok diye sevinirken oda bi hızla eklendi bugün , Nevar neyok hep çıktı
Ne zaman düzelicez biz yaaa
Benim gibi olan yoktur galiba. Normalde kilo alamayan, 50 nin üstüne kilosu çıkmayan ben bu ilk bir iki hafta da 3 kilo almışım. Yaaa bunu yasayan var mi. Korkum 3 kilodan değil, bu hızla kilo almaya devam eder miyim diyeeeeee
Uzak durmak mümkün mü?Tatlı , tuzlu , ve hamurdan uzak durmalısın Can'ım
Uzak durmak mümkün mü?
Tatlı , tuzlu , ve hamurdan uzak durmalısın Can'ım
Yarın kan testi yaptır ,gebe olabilirsin satını doğru mu yazdın çünkü reglin geçmiş olmalı bayaArkadaslar iyi aksamlar oglen test yaptim cizgi yoktu simdi boyle olmus sizlerin yorumlari nedir 31 ekim en son adet tarihim.Eki Görüntüle 1722261
Ah ahhhh mümkün mu ya :) ay ben napicam hic alışkın değilim dikkat etmelere :)
Arkadaslar iyi aksamlar oglen test yaptim cizgi yoktu simdi boyle olmus sizlerin yorumlari nedir 31 ekim en son adet tarihim.Eki Görüntüle 1722261
en son 31 ekimde adet gordumYarın kan testi yaptır ,gebe olabilirsin satını doğru mu yazdın çünkü reglin geçmiş olmalı baya
Merhaba. 4 haftalık olduğunu dr mu söyledi? Benim dr çok ketum. Kaç haftalık diye sordum. Haftalığını şimdi söylemek erken dedi. Ve 21 aralık pazartesi çağırdı. Keseyi o Zaman görürüz dedi. 16 aralık beta Hcg 1178.04 idi. 18 aralık bugün 3845.3 çıktı. Acaba benim bebişim kaç haftalıktır. Bir fikriniz var mı? Tşk4. haftamdayim canim
Bence herseyden yemelıyız kısıtlama yapmayın ancak ölçüsünü bilerek tadımlık sekilde ven sahsen oyle yapıyrz hem nefısımı koreltıp hmde kilo almamak gerek. . Kac kiloyla hamilesınız kızlar ??
evt 31 ekimde adet gormustum en son.Benim bildiğim gebelik testi 10-15 Dk sonra verdiği sonuç geçersizdir . Adet gününüz geçtimiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?