2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Uykucu, tembel, sürekli birşeyler yiyen biri oldum ben yaaaa

Kız ben utanmasam evi toplasın diye komşuya yalvaracam öyle tembel öyle dağınık öyle uykucu oldum yetmedi bulantı yok diye sevinirken oda bi hızla eklendi bugün , Nevar neyok hep çıktı

hay ağzını öpeyim yaa!! ne güzel söyledin.. valla içten içe kızıyodum niye benim hiç belirtim yok diye üzülenlere..
keyfini çıkarın işte belirtisiz kızlarr!! inşallah bütün hamileliğiniz böyle geçer..

Benim gibi olan yoktur galiba. Normalde kilo alamayan, 50 nin üstüne kilosu çıkmayan ben bu ilk bir iki hafta da 3 kilo almışım. Yaaa bunu yasayan var mi. Korkum 3 kilodan değil, bu hızla kilo almaya devam eder miyim diyeeeeee

Tatlı , tuzlu , ve hamurdan uzak durmalısın Can'ım

Bence herseyden yemelıyız kısıtlama yapmayın ancak ölçüsünü bilerek tadımlık sekilde ven sahsen oyle yapıyrz hem nefısımı koreltıp hmde kilo almamak gerek. . Kac kiloyla hamilesınız kızlar ??

Arkadaslar iyi aksamlar oglen test yaptim cizgi yoktu simdi boyle olmus sizlerin yorumlari nedir 31 ekim en son adet tarihim.

Ah ahhhh mümkün mu ya :) ay ben napicam hic alışkın değilim dikkat etmelere :)

Bende bütün hamileliğim boyunca çok kilo alıyorum 25 kg kadar alıyorum ve bu hiç normal değil , 11-12 Alman gerekiyor doğuma kadar .
Bu Sefer en azından ilk üç ay almasam iyi olur diye dikkat ediyorum , yağsız süt içiyorum , günde 4-5 ceviz bazende muz yiyorum , folik asit, bunlar önemli gebelik için . Bunun dışında hamur yok yemiyorum bir hafta çikolata Aşerdim allahtan kesildi . Normal yaptığım yemeklerden yarım porsiyon yiyorum okadar bolda su , ilk üç ay Bebek yediklerinizden almıyor , hep kendine alırsın. Son üç aylarımda zaten ben öyle bir Miğdem kazımıyorki dolaplardan çıkmıyor kafam :)) İşte bende en azından ilk aylarda almamak için savaşacam bakalım :) zaten bugünde bulantı kusma başladı öyle oluncada hiçbirşey yiyesim gelmiyor (

4. haftamdayim canim
Merhaba. 4 haftalık olduğunu dr mu söyledi? Benim dr çok ketum. Kaç haftalık diye sordum. Haftalığını şimdi söylemek erken dedi. Ve 21 aralık pazartesi çağırdı. Keseyi o Zaman görürüz dedi. 16 aralık beta Hcg 1178.04 idi. 18 aralık bugün 3845.3 çıktı. Acaba benim bebişim kaç haftalıktır. Bir fikriniz var mı? Tşk

Ben 59 şu anda boy 1.65
İnş çok almam bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…