son adet tarihin ne?Merhaba. 4 haftalık olduğunu dr mu söyledi? Benim dr çok ketum. Kaç haftalık diye sordum. Haftalığını şimdi söylemek erken dedi. Ve 21 aralık pazartesi çağırdı. Keseyi o Zaman görürüz dedi. 16 aralık beta Hcg 1178.04 idi. 18 aralık bugün 3845.3 çıktı. Acaba benim bebişim kaç haftalıktır. Bir fikriniz var mı? Tşk
Has bir de sat 14 kasımMerhaba. 4 haftalık olduğunu dr mu söyledi? Benim dr çok ketum. Kaç haftalık diye sordum. Haftalığını şimdi söylemek erken dedi. Ve 21 aralık pazartesi çağırdı. Keseyi o Zaman görürüz dedi. 16 aralık beta Hcg 1178.04 idi. 18 aralık bugün 3845.3 çıktı. Acaba benim bebişim kaç haftalıktır. Bir fikriniz var mı? Tşk
14 kasımson adet tarihin ne?
evt 31 ekimde adet gormustum en son.
:)) benimde 13 kasım, ben bugün 5.haftamı doldurduğuma göre sende 4+6 sın çok büyük ihtimal.. değerlerinde bana benziyo, doktorum bana ikiz olma ihtimali var dedi, sende de olabilir14 kasım
Merhaba. 4 haftalık olduğunu dr mu söyledi? Benim dr çok ketum. Kaç haftalık diye sordum. Haftalığını şimdi söylemek erken dedi. Ve 21 aralık pazartesi çağırdı. Keseyi o Zaman görürüz dedi. 16 aralık beta Hcg 1178.04 idi. 18 aralık bugün 3845.3 çıktı. Acaba benim bebişim kaç haftalıktır. Bir fikriniz var mı? Tşk
evt gecikme olur 31 gunde adet gormustum aklimda tuttuklarim arasinda adet duzensizligim varCan'ım sen baya olmuş adet olalı ,kaç günde bir oluyorsun adet ? Kaç günün geçti ? Gecikme hep olurmu ,düzenlimidir ?
:)) benimde 13 kasım, ben bugün 5.haftamı doldurduğuma göre sende 4+6 sın çok büyük ihtimal.. değerlerinde bana benziyo, doktorum bana ikiz olma ihtimali var dedi, sende de olabilir
Canım seninle aynıyız benimde bat 13tu ve 5.hafta mı doldurdum peki ilk değerin kaçtı keseyi görwbildınmı:)) benimde 13 kasım, ben bugün 5.haftamı doldurduğuma göre sende 4+6 sın çok büyük ihtimal.. değerlerinde bana benziyo, doktorum bana ikiz olma ihtimali var dedi, sende de olabilir
Merhaba.Bende ağustos annesiyim pazartesi randevum var umarım kalp atışlarını duyabiliriz.
evt gecikme olur 31 gunde adet gormustum aklimda tuttuklarim arasinda adet duzensizligim var
Aaa ben de bugün eşime diyorum ister misin ikiz olsun:)) benimde 13 kasım, ben bugün 5.haftamı doldurduğuma göre sende 4+6 sın çok büyük ihtimal.. değerlerinde bana benziyo, doktorum bana ikiz olma ihtimali var dedi, sende de olabilir
Teşekkürler Can'ım.18 aralik itibari ile sen tahmini olarak diyorum 4+6 civarisin. Yani 5 haftalik 6 ya yaklasmissin. Dogrusu neyse zaten ciksr tatlim :)
evet canım 5.haftayı oldurduk bugün itibariyle.. ben adetime 2gün kala öğrendim hamile olduğumda 120 ydi, adet günü 413 oldu, bu salıda (15 aralık) 1743 oldu,bidaha da baktırmadım.. yarın benim kontrolüm, bakalım inşallah görürüm minnağıCanım seninle aynıyız benimde bat 13tu ve 5.hafta mı doldurdum peki ilk değerin kaçtı keseyi görwbildınmı
evet canım öyle oluyor, yani yarın 5.haftayı doldurmuş olacaksın sende.. kan değerine göre söyledi canım, ikiz gebeliklerde değer daha yüksek çıkıyormuş, tabi kesin bişey değil, kesin sonuç ultrasonla anlaşılıyorAaa ben de bugün eşime diyorum ister misin ikiz olsunNasıl anlaşılıyormuş ki o. Senin bebişim de hayırlı olsun Can'ım. 4+6 4 hafta 6 günlük oluyor değil mi.
satı benimkinden 1gün sonra olunca hesaplamak kolay olduTaminlerimiz ayniymis cok sasirdim :) demekki doğru olan bu. Ikimizde 4+6 demişiz hatta senin msj benim yazdigim mesaj sandim
Bnde ilk salı yaptrmıştum 226 cıkmıştı canım senin baya yuksekmiş ama yaa benım ndn dusukevet canım 5.haftayı oldurduk bugün itibariyle.. ben adetime 2gün kala öğrendim hamile olduğumda 120 ydi, adet günü 413 oldu, bu salıda (15 aralık) 1743 oldu,bidaha da baktırmadım.. yarın benim kontrolüm, bakalım inşallah görürüm minnağı
Taminlerimiz ayniymis cok sasirdim :) demekki doğru olan bu. Ikimizde 4+6 demişiz hatta senin msj benim yazdigim mesaj sandim
aman sakın bunları kafana takıyım deme, değerler çok değişken oluyo..zaten ben ilaç tedavisiyle hamile kaldım, ikiz olma ihtimali var benim..Bnde ilk salı yaptrmıştum 226 cıkmıştı canım senin baya yuksekmiş ama yaa benım ndn dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?