- 16 Aralık 2015
- 31
- 28
- 3
- 35
Kaç haftalık hamilesin canım ben 5.haftadayım daha hiçbir şey başlamadıBu akşam bnmde midem bi tuaf bulantılarım mı baslıyor acaba bu aksam cok sessınız kızlat
Özlemcim diyecektim. Telefon kafasına göre yazıyor. Hızlı yazıncada yanlış yazdığımı anlamamışım
Malenkov maşallah diyelim bebişine ve sana. Biz de paZartesi gideceğiz. İkiz olmasına hazırlamışmıydın kendini. Üzülme olurmu
Zarari olurmu bilmiyorum hic dr. a sormadım. Ama yemesem cok fena rüyama kesin girerdi..gece bile rüyada yemwk yiyorumBenimde cips ve baharatli seyler istiyor cnm..zarari olmaz ins.
14 kasımdan itibaren hamileliğini daymaya basla...dr. lar böyle hesapliyorEn son 14 kasımda adetim başlamıştı. 3 gün sürüyor zaten. 14-15-16 kasımda adetliydim. Takvimim diye bir program indirmiştim. O da yumurtlama dönemini 24-30 kasım yumurtlama dönemimdi. 13 aralık adet olmam gerekiyordu. Olmadı.
Kızlaaaar bu ağustos anneleri hep diyettemiymiiişşBn de bes aydir diyetteydim cok sukur bebis oldu bitaktim ben de12kg vermistim
Aman iyi oldu hamislik oncesi
bu bulantılar 6.haftada mı başlıyor iki kere çıkardım ve her yerden farklı kokular geliyorBu akşam bnmde midem bi tuaf bulantılarım mı baslıyor acaba bu aksam cok sessınız kızlat
Benimde midem tuhaf..çıkarmıyorum ama bulaniyor hep başımda cok dönüyor. ..ama canım turşu istemiyorB
bu bulantılar 6.haftada mı başlıyor iki kere çıkardım ve her yerden farklı kokular geliyor
Amin inşallah canım cpk sagol verdigin bilgiler için ..teşekkür ederim canımm, darısı sana inşallah.. ultrasonla göbekten baktı canım, gitmeden bol bol su iç, idrara sıkışık ol o zaman daha rahat gözüküyor.. hcg için tahlile gerek yok artık canım, her gidişinde bakılmasına gerek yok ama haftasına göre yapılması gereken başka kan tahlillerin, idrar tahlilin falan olcak, onlarıda doktorun söyler zaten
o zaman erkek:::)))Benimde midem tuhaf..çıkarmıyorum ama bulaniyor hep başımda cok dönüyor. ..ama canım turşu istemiyor
Valla sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.kiz yada erkek farketmezo zaman erkek:::)))
:) hayırlısı bakalımo zaman erkek:::)))
Valla cnn daha dr gitmedim 6haftaligim galibaKaç haftalık hamilesin canım ben 5.haftadayım daha hiçbir şey başlamadı
Cnm bugun mi tuaf aksam üstü basladı tam mide bulantısı degil ama kokular cok etkılıyorB
bu bulantılar 6.haftada mı başlıyor iki kere çıkardım ve her yerden farklı kokular geliyor
kuzum beni de eklemişsin çok sevindim .bilgilerini verirsen eklerim. hamilelik takvimi de olmadığı için hiçbir bilgi yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?