2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Leke çok az geliyo kızlar ama kasıklarım agriyo hani her an adet olcakmisim gibi bir şişlik var..cuma günü gitcem Dr a..adet kanaması gibi kanamayla dsecekse düşer yoksa da oluşur kese demişti Dr. ..

herkese tesekkür ederim öncelikli olarak. Ancak yazabiliyorum kusura bakmayin.
Hem cocuk hasta hem de ben bi tuhafim;kasik agrim var. ilk hamileligimde dalgali kur gibi böyle ne zaman inip ne zaman yükselecegi belli olmayan bir halde olmamistim;hicbir sey anlayamiyorum duygularim bi karisik.
her sey biraz fazla üstüste geldi sanirim. insallah biran önce normal bi duygu moduna ve dolasiyla da normal bi yasama gecerim...

Leke çok az geliyo kızlar ama kasıklarım agriyo hani her an adet olcakmisim gibi bir şişlik var..cuma günü gitcem Dr a..adet kanaması gibi kanamayla dsecekse düşer yoksa da oluşur kese demişti Dr. ..

benim de agrim var ama ilk hamileligimde böyle olmamisti. benim agrim cogunluklu olarak tek tarafli. senin ki nasil?

Ben de ayni sekildeeee deli gibi hareket ediodummm
Biara masa tenisi oynuodun deli gibi egil kalk yat kalk bilmem neee

Hihihi bende bi ara pilatez topun üstünde karnımda tuhaf bir ağrı hissetim aklıma gebelik olabilirimi diye Bian geçti , sonra dedim yok Can'ım birseferlik kazadan bişey olmamıştır . :))))
Çünkü ikinci çocuğunda tam 2 buçuk sene uğraşmıştık zor tutmuştu :))))

Bana geç döllenme yaşıyorsun gibi geliyor ama bakalım hayırlısı
İçini ferah tut Can'ım
İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Günaydin kizlaar.
B Began sat 30/10/2015
Yaş 29
Dogum tarrihi 08/08/2016
Lıste süper olmuş ellerine sağlik.

Aynen olabilir yavrum

Ben biraz siski hatun olmustum bi basladim diyetee 11-12 kg gtti...belki de zayiflamamin da etkisi oldu cunku pko vardi bende....

Sn kendin mi basladn ddyte yksa dytsyen eşliğinde mi?

Günaydın hatunlar

Gunluk olarak sütlrr iciliyor mu?
Meyve yeniyor mu?
Haftalik et balik tuketiliyor mu?
Ne alemdesiniz????

Allah tan bisey olmamis elhamdulillah

Buaaraada pilates yapmayi dusunuyorum Allah nasip ederse....

Var mi aklinda senindee

Günaydın hatunlar

Gunluk olarak sütlrr iciliyor mu?
Meyve yeniyor mu?
Haftalik et balik tuketiliyor mu?
Ne alemdesiniz????
ah canım nerdeee su bile içemedim bugün içtiğim suyu dayanamadım çıkarttım burda saat öğlen 2 buçuk ve ben çok açım

Günaydınlar herkese inşallah bende Ağustos annesi olacağım B Began beni de ekleyebilirsin. Ankara dayım 15 Kasım ilk adet günümdü ama catlatma ignesi 1 Aralık sanırım 23 Ağustos gibi de doğum tarihi olacak yani umarım isteyen herkese nasip olsun böyle duygular inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…