Leke çok az geliyo kızlar ama kasıklarım agriyo hani her an adet olcakmisim gibi bir şişlik var..cuma günü gitcem Dr a..adet kanaması gibi kanamayla dsecekse düşer yoksa da oluşur kese demişti Dr. ..
Canım bizi habersiz bırakma bol bol dinlen söylediğin şeyleri bir çok hamile arkadaşımız yaşıyor moralini yüksek tutPek giremiyorum girince okuyorum seviniyo rum yeni arkadaşlar geliyo maşallah bereketli agustos bebisleri...iNS sağlıkla alırız kucagimiza hepimiz canlarim...
Ben de ayni sekildeeee deli gibi hareket ediodummm
Biara masa tenisi oynuodun deli gibi egil kalk yat kalk bilmem neee
Leke çok az geliyo kızlar ama kasıklarım agriyo hani her an adet olcakmisim gibi bir şişlik var..cuma günü gitcem Dr a..adet kanaması gibi kanamayla dsecekse düşer yoksa da oluşur kese demişti Dr. ..
canımm çok teşekkürlerrrkızlar bana yolladıkları bunlar inceleyin isterseniz
xiexie canım sana da burdan yolladım mesaim bitti çıkmam lazım öpüldüznüzz
Kızlaaaar bu ağustos anneleri hep diyettemiymiiişşben de diyetteydim. Diyetisyene gitmiştim 17 kasımda. 3-4 güne tansiyonum yükseldi. Öyle bi hastalandım ki korktum bıraktım diyeti. Belki de bebiş oluşuyordu o Zaman'lar
Ayniii beeeno zaman erkek:::)))
Hihihi bende bi ara pilatez topun üstünde karnımda tuhaf bir ağrı hissetim aklıma gebelik olabilirimi diye Bian geçti , sonra dedim yok Can'ım birseferlik kazadan bişey olmamıştır . :))))
Çünkü ikinci çocuğunda tam 2 buçuk sene uğraşmıştık zor tutmuştu :))))
ah canım nerdeee su bile içemedim bugün içtiğim suyu dayanamadım çıkarttımGünaydın hatunlar
Gunluk olarak sütlrr iciliyor mu?
Meyve yeniyor mu?
Haftalik et balik tuketiliyor mu?
Ne alemdesiniz????
Uykun düzene girmedimi daha. ?
Ne fiyatları. ?canımm çok teşekkürlerrrfiyatlar çok uygun yaw yeni fiyat dimi bunlar ocakta değişmesin
olsun canım problem değilÖzlemcim diyecektim. Telefon kafasına göre yazıyor. Hızlı yazıncada yanlış yazdığımı anlamamışım
rica ederim ne demekAmin inşallah canım cpk sagol verdigin bilgiler için ..
bende de var, ama azaldı 1-2 hafta öncesine göreArkadaşlar ben de sarım su bi akıntı var sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?