canm anadolu yakasında bir hastanenin doğum paketleri , normal doğum ve sezeryan fiyatları verdi bi arkadaş saolsun :)Ne fiyatları. ?
canm bende de oluyor normal diye biliyorm :)Arkadaşlar ben de sarım su bi akıntı var sizde de var mı
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu. Benim de cuma günü çok hafif açık pembe akıntım oldu. Dün de az az devam etti. Bu sabah kahverengi geldi çok az.kasıklarımda da ağrı oluyor adet olacakmışım gibi senin tarif ettiğin şeyleri yaşıyorum. Korkuyorum da. Ama doktor açık pembe leke gelebilir korkma demişti büyüdükçe yer açmaya çalışacak ve rahimden parçalar aşındıracak açık pembe olan akıntı koyu kahveye dönüşebilir adet kanaması gibi olursa ara beni demişti. İnşallah korkulacak birşey yoktur. Doktora gittiğinde beni de bilgilendirir misin benim kontrolüm yılbaşından sonra olacak.Leke çok az geliyo kızlar ama kasıklarım agriyo hani her an adet olcakmisim gibi bir şişlik var..cuma günü gitcem Dr a..adet kanaması gibi kanamayla dsecekse düşer yoksa da oluşur kese demişti Dr. ..
bende bursadayım :) hangi doktora gidiyosun?
Günaydın canım süt içemiyorum pekcsevmem ama peynir yoğurt kaşar tüketiyorGünaydın hatunlar
Gunluk olarak sütlrr iciliyor mu?
Meyve yeniyor mu?
Haftalik et balik tuketiliyor mu?
Ne alemdesiniz????
Yok cnm sabaha kadar döndüm durdum ama gözlerimden uyku akiyo 7 de uyudum 10 da kalktim hafta sonu aksama kadar yatma imkanım yok kızım evde ama hazır kahvaltıya uyanmak uykusuzluğumu aldı giti:)Uykun düzene girmedimi daha. ?
Allah tan bisey olmamiselhamdulillah
Buaaraada pilates yapmayi dusunuyorum Allah nasip ederse....
Var mi aklinda senindee
Günaydın hatunlar
Gunluk olarak sütlrr iciliyor mu?
Meyve yeniyor mu?
Haftalik et balik tuketiliyor mu?
Ne alemdesiniz????
Sen Çinde degilmisin? Çinde niye dogurmuyonki anlamadim..Çinde 1 den fazla cocuk yasakmış..dogrumucanm anadolu yakasında bir hastanenin doğum paketleri , normal doğum ve sezeryan fiyatları verdi bi arkadaş saolsun :)
canm bende de oluyor normal diye biliyorm :)
Dr a gitsen belki bitkisel ilac verir. DüzelirYok cnm sabaha kadar döndüm durdum ama gözlerimden uyku akiyo 7 de uyudum 10 da kalktim hafta sonu aksama kadar yatma imkanım yok kızım evde ama hazır kahvaltıya uyanmak uykusuzluğumu aldı giti:)
Sen Çinde degilmisin? Çinde niye dogurmuyonki anlamadim..Çinde 1 den fazla cocuk yasakmış..dogrumu
İnternetten baktın ilk 3 ay bu şekilde olan cok var olmadı artık doktora gidicemDr a gitsen belki bitkisel ilac verir. Düzelir
Çin li bir kadin demişti.alman biriyle evlenip almanyaya gelmiştiÖyle bişey varsa ,kesin bu birini saklamaya karar vermiş
Çin li bir kadin demişti.alman biriyle evlenip almanyaya gelmişti
Çinli lere air cok tuhaf şeyler var yotubede.Bende bi ara onun gibi bişey duymuştum
Ama sanki daha çok kız nufüsu çok çokmuş orda ve yeni doğan kız çocuğu çöpe atılıyor diye duydum
Sen Çinde degilmisin? Çinde niye dogurmuyonki anlamadim..Çinde 1 den fazla cocuk yasakmış..dogrumu
Xiexie
Kız sen çocuğu beğenmez Çinliler atar diyemi Tr de doğuracan ?
Yoksa birden fazla hakın yok biri gizli olsun diyemi ?
Çinli lere air cok tuhaf şeyler var yotubede.
Dogruluk payi varmu acaba? Nerdesin Çin deki arkadaş. ?
Ölü dogan bebekler hastanede pisirilip yemek diye servis ediliyormuss. Bebegin plesantasi cok saglikli oldugu icin pisirilip yemeler felan...dogrumu acaba?
Çinli lere air cok tuhaf şeyler var yotubede.
Dogruluk payi varmu acaba? Nerdesin Çin deki arkadaş. ?
Ölü dogan bebekler hastanede pisirilip yemek diye servis ediliyormuss. Bebegin plesantasi cok saglikli oldugu icin pisirilip yemeler felan...dogrumu acaba?
ay bende çine gelmeden önce szin gibi düşünüyodum
yok be milletin en az iki çocuğu var . yalandan öyle diyolar brda sade çocuk yapıp insanları çoğaltıyorlarsokağa ne zaman çıksam en az 100 tane hamile görüyorum. hamileler ülkesi mübarek
Sen niye Çin de yaşıyorsun ki?
ben neden çinde doğurmuyorum sorusuna gelince de , çinde kimsem yk ailem türkiyede . burda doğum ve sonrası zor olur diye türkiye düşünüyorum. yoksa çok temiz ve güzl hastaneler var burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?