2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Leke çok az geliyo kızlar ama kasıklarım agriyo hani her an adet olcakmisim gibi bir şişlik var..cuma günü gitcem Dr a..adet kanaması gibi kanamayla dsecekse düşer yoksa da oluşur kese demişti Dr. ..
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu. Benim de cuma günü çok hafif açık pembe akıntım oldu. Dün de az az devam etti. Bu sabah kahverengi geldi çok az.kasıklarımda da ağrı oluyor adet olacakmışım gibi senin tarif ettiğin şeyleri yaşıyorum. Korkuyorum da. Ama doktor açık pembe leke gelebilir korkma demişti büyüdükçe yer açmaya çalışacak ve rahimden parçalar aşındıracak açık pembe olan akıntı koyu kahveye dönüşebilir adet kanaması gibi olursa ara beni demişti. İnşallah korkulacak birşey yoktur. Doktora gittiğinde beni de bilgilendirir misin benim kontrolüm yılbaşından sonra olacak.

Allah tan bisey olmamis elhamdulillah

Buaaraada pilates yapmayi dusunuyorum Allah nasip ederse....

Var mi aklinda senindee

Evet var Can'ım
Tekrar devam etmek istiyorum . Hamileler içinde pilates var ama . DVD leri varmı indirmek için bilmiyorum , daha araştırmadım .
Ben hamileliklerimde çok çok alıyorum kiloyu busefer biraz dikkat etmek istiyorum

Günaydın hatunlar

Gunluk olarak sütlrr iciliyor mu?
Meyve yeniyor mu?
Haftalik et balik tuketiliyor mu?
Ne alemdesiniz????

Süt içiyorum
Meyve sadece kiwi yiyorum bazende çilek :)
Balık ıykkk Deniz ürünlerini hiç sevmem
ama et yiyorum

Eksikmi acaba bendekiler

Xiexie
Kız sen çocuğu beğenmez Çinliler atar diyemi Tr de doğuracan ?
Yoksa birden fazla hakın yok biri gizli olsun diyemi ?

Bende bi ara onun gibi bişey duymuştum
Ama sanki daha çok kız nufüsu çok çokmuş orda ve yeni doğan kız çocuğu çöpe atılıyor diye duydum
Çinli lere air cok tuhaf şeyler var yotubede.
Dogruluk payi varmu acaba? Nerdesin Çin deki arkadaş. ?
Ölü dogan bebekler hastanede pisirilip yemek diye servis ediliyormuss. Bebegin plesantasi cok saglikli oldugu icin pisirilip yemeler felan...dogrumu acaba?

Sen Çinde degilmisin? Çinde niye dogurmuyonki anlamadim..Çinde 1 den fazla cocuk yasakmış..dogrumu

Xiexie
Kız sen çocuğu beğenmez Çinliler atar diyemi Tr de doğuracan ?
Yoksa birden fazla hakın yok biri gizli olsun diyemi ?

ay bende çine gelmeden önce szin gibi düşünüyodum
yok be milletin en az iki çocuğu var . yalandan öyle diyolar brda sade çocuk yapıp insanları çoğaltıyorlar sokağa ne zaman çıksam en az 100 tane hamile görüyorum. hamileler ülkesi mübarek

ben neden çinde doğurmuyorum sorusuna gelince de , çinde kimsem yk ailem türkiyede . burda doğum ve sonrası zor olur diye türkiye düşünüyorum. yoksa çok temiz ve güzl hastaneler var burda :)

Allahım Miğdem ağzıma geldi yine
Evet bunları bende çok duydum , kürtaj olmuş kadınların bebeğini felan dondurup pahalı restoranlara satıyorlar .

Çinli arkadaşa watshap tan davetiye gönderdim gelir birazdan bende merak ettim doğrumu Acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…