2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Az önce yok öyle şeyler dedi..yoksa niye böyle şeyler var internette..hemde birsürü
bakmayı siz onlara. ayrıca bebek yiyenler çinliler değil japonlar ama eskidenmiş o da şimdi yok öyle bir inançları çok şükür. bende sizin gibiydim geldim öğrendim

bakmayı siz onlara. ayrıca bebek yiyenler çinliler değil japonlar ama eskidenmiş o da şimdi yok öyle bir inançları çok şükür. bende sizin gibiydim geldim öğrendim
Aaa bu ne biçim yemek kültürü ya..Türk restorantlarindan asla vazgecmem..yada malzemeleri alip evde annemin tariflerden yaparım

Se niye Çin de yaşıyorsun ki?

eşimin işinden dolayı canm :)

Aaa bu ne biçim yemek kültürü ya..Türk restorantlarindan asla vazgecmem..yada malzemeleri alip evde annemin tariflerden yaparım
evet malesef yemek kültürleri değişik . bende öyle yapıyorum evde yapıyorum ama bu ara yapamıyorm malesef türk restorantlarına kaldık :)

Çinliler Japon'lar hepsi yapıyor olmasın
Çinliler sadece Japon'ların üstüne atmaya çalışıyor galiba

Ya benim Miğdem neden başkaları gibi boş ken değilde
Yer yemez bulantı başlıyor ya

Aynen bende öyle sabahları bulantı yok kahvaltıdan sorna başlıyor aç mj gezelim :)

Ayy bende bitek ben öyleyim sanıyordumm
Kaç kişiye sorduysam kalkar kalkmaz aç karnına diyor .
Bende tam tersi yedikten 2-3 Dk sonra başlıyor içimde bulgur gibi kaynamaya
Demek sende öylesin
Bugün 3 gündür bulantım var bakalım nekadar sürecek (

Evet insanlar sabah kalkınca migde bulantısı ile kalkarlar bende kahvaltıdan sonra başlıyor aydan 5 dk sonra fln başlıyor bugün misafirlige gidicez halsiz bulantili uykusuzummm birde o yolda araba kullanmak var nasıl gidicem bakalım

Çok kötü kız arabayı kullanacak başka kimse yokmu

Mide bulantısı olanlar sevinsin tabıkı cogu kötudur ama bebegi gelişiyor demekki bnde birsey yok icim icimi yıyor gelişmiyormu dıye yarn randevüm var insallh yarn ıyı haberlerle gelirim

Mide bulantısı olanlar sevinsin tabıkı cogu kötudur ama bebegi gelişiyor demekki bnde birsey yok icim icimi yıyor gelişmiyormu dıye yarn randevüm var insallh yarn ıyı haberlerle gelirim
Canım hiç sıkıntı etme. Bende de hiç mide bulantısı baş dönmesi falan yok. Bu hafta kan tahlillerimi vercem zaman doktor baktı yine 'oo bu iyice kanlanıp canlanmış' dedi çok şükür yani bulantıların sağlıklı gebelikle bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Bünye ile alakalı demek. Herkeste aynı olmuyor. Bizim gibi bulantısız hatunların da sağlıklı bebişleri oluyor tabiki

Benimde sabah kalkinca bisey yok kahvaltidà sonra titreme yorgunluk giriyor vucuduma

Ayy masallah insallh bnde yarın ıyı haber verırım cok heyecnlıyım

Günaydın canım süt içemiyorum pekcsevmem ama peynir yoğurt kaşar tüketiyor
Meyve de ayva şimdilik iyi gidiyor
Balık mi iggg tiksindim hiç yemeden :))

Süt ve yumurta hiç sevmem ancak miniğim için mutlaka tüketiyorum hersey ona deger cunkusuuubalık ztn cok severim suanda fırında pişiyorrr

göbekten itibaren kahverengi çizgi oluşmaya başlarsa kız, olmazsa erkekmiş :)

Arkadaşlar bende mide bulantısı ya da başka bişey yok. 8.haftadayim. kimi bunye boyle demekki. Inanin bende stres etmiyor degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…