- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Canım 2 gundur koşturmaktan gelemedim.benide güncellenmesin istanbul 27 sat 7 Kasım 12 Aralık Beta 400. Bir hafta geriden geliyor geç Döllenme var. Tahmini 20 Ağustos dogum. Ilk çocukgöbekten itibaren kahverengi çizgi oluşmaya başlarsa kız, olmazsa erkekmiş :)
Canım bende de bulantı yok eminim ilerleyen haftalarda lavabodan çıkamıcazArkadaşlar bende mide bulantısı ya da başka bişey yok. 8.haftadayim. kimi bunye boyle demekki. Inanin bende stres etmiyor degilim.
Yok canım ailenin şoförü benim :) allaha şükür sağ sağlık gittik geldik :)Çok kötü kız arabayı kullanacak başka kimse yokmu
Benim kızım da hiç olmadi bulantım bence o bünye işi birde artık yaş da ilerledi :) ilk çocuk gibi olmuyor :)Kızlar gebeliğin ilk haftalarında bulantıları çok olanların kızı oluyormuş bende hiç yok demekki oğlum olcak
Aslinda balik guzel olurduSüt içiyorum
Meyve sadece kiwi yiyorum bazende çilek :)
Balık ıykkk Deniz ürünlerini hiç sevmem
ama et yiyorum
Eksikmi acaba bendekiler
Evet var Can'ım
Tekrar devam etmek istiyorum . Hamileler içinde pilates var ama . DVD leri varmı indirmek için bilmiyorum , daha araştırmadım .
Ben hamileliklerimde çok çok alıyorum kiloyu busefer biraz dikkat etmek istiyorum
Günaydın canım süt içemiyorum pekcsevmem ama peynir yoğurt kaşar tüketiyor
Meyve de ayva şimdilik iyi gidiyor
Balık mi iggg tiksindim hiç yemeden :))
onunla alakası yoktur bence .bulantılar bünyeye göre değişiyor .kızımda bulantım olmadı benm sadece kokulardan tiksindimKızlar gebeliğin ilk haftalarında bulantıları çok olanların kızı oluyormuş bende hiç yok demekki oğlum olcak
Canim fazla su benmde midemi bulandiriooo ;(ah canım nerdeee su bile içemedim bugün içtiğim suyu dayanamadım çıkarttımburda saat öğlen 2 buçuk ve ben çok açım
Merhaba arkadaşlar ben zor ve cok kararsiz bi durumdayim.Supriz bir sekilde bende hamile olduğumu ogrendim s.a.t 17 kasim fakat benim 20 aylik bir oğlum var ve huysuz hemen hemen butun günüm onunla ilgilenmekle geciyor cok yoruluyorum 2.cocugu dusunmuyorumdum cunku bi taraftan aciktan universite okuyorum bi taraftan 2016 kpss ye hazirlaniyordum simdi hamile oldugumu ogrenince hersey degisti esim benim cok yıprandıgimi gordugu icin istersen aldiralim dedi ama ben bunu asla yapamacagimi biliyorum ki ne kadar yıpransam da kendi hatamizin karsiligi oldugu icin ona kiyamam kafam cok karisik sizce nasil yapmaliyim lutfen dusuncelerinizi paylaşın
Ben uzun süre evlat sahibi olmayı bekleyen bir anne adayı olarak söylüyorum. Aldırmayın. Şu anda anne olma hasretiyle yanıp tutusan o kadar çok kadın var ki. Rabbim sizi uygun görmüş tekrar. Ailelerden Destek isteyin. Yardımcı olacaklardr mutlakaMerhaba arkadaşlar ben zor ve cok kararsiz bi durumdayim.Supriz bir sekilde bende hamile olduğumu ogrendim s.a.t 17 kasim fakat benim 20 aylik bir oğlum var ve huysuz hemen hemen butun günüm onunla ilgilenmekle geciyor cok yoruluyorum 2.cocugu dusunmuyorumdum cunku bi taraftan aciktan universite okuyorum bi taraftan 2016 kpss ye hazirlaniyordum simdi hamile oldugumu ogrenince hersey degisti esim benim cok yıprandıgimi gordugu icin istersen aldiralim dedi ama ben bunu asla yapamacagimi biliyorum ki ne kadar yıpransam da kendi hatamizin karsiligi oldugu icin ona kiyamam kafam cok karisik sizce nasil yapmaliyim lutfen dusuncelerinizi paylaşın
Tesekkurler cevabin icin boyle seyler duydukca daha olumlu dusunuyorumSakinnnn derim. Sonradan acısını yaşama. Bir canlıyı öldürmek kolay mi ki kendi canindan. Benden tavsiye bu Allahin bir lutfu ve vardir bir hikmet
Tesekkurler cevabiniz icin..Ben uzun süre evlat sahibi olmayı bekleyen bir anne adayı olarak söylüyorum. Aldırmayın. Şu anda anne olma hasretiyle yanıp tutusan o kadar çok kadın var ki. Rabbim sizi uygun görmüş tekrar. Ailelerden Destek isteyin. Yardımcı olacaklardr mutlaka
Canimm sakin sakin diyim sana lütfen aldırma biz çocuk sahibi olmak için ne acılar çektik inan suan günde kaç iğne vuruluyorum kaç tane hap iciyorum biliyormusun sırf o mucizeyi kavuşmak için kalçamda kitle oluştu iğnelerden göbegin kolum mosmor yatağa mahkum yatiom ona bişe olmasin sırf o mucizeyi kavuşmak icin allahım bizi böyle sınıyo bn mis kokuluma kavusim diye nelere katlaniyorum bunla sinaniyoruz biliyorum ama sende bunla sinaniyo olabilirsin kıyma ona ne olur allah ne verirse hayırlısıni versin.sonunda karar senin ama pişman olmayacagin bi karar verirsin insMerhaba arkadaşlar ben zor ve cok kararsiz bi durumdayim.Supriz bir sekilde bende hamile olduğumu ogrendim s.a.t 17 kasim fakat benim 20 aylik bir oğlum var ve huysuz hemen hemen butun günüm onunla ilgilenmekle geciyor cok yoruluyorum 2.cocugu dusunmuyorumdum cunku bi taraftan aciktan universite okuyorum bi taraftan 2016 kpss ye hazirlaniyordum simdi hamile oldugumu ogrenince hersey degisti esim benim cok yıprandıgimi gordugu icin istersen aldiralim dedi ama ben bunu asla yapamacagimi biliyorum ki ne kadar yıpransam da kendi hatamizin karsiligi oldugu icin ona kiyamam kafam cok karisik sizce nasil yapmaliyim lutfen dusuncelerinizi paylaşın
Düşününce iggg demek geliyor lbelki şu ilk 3 ay atlattinca yerim :) ilk hamileliğim de 12 kilo almıştım inşallah buda öyle olur 67 kilo ile hamile kaldımAneeem neden baliktan tiksiniosun hem de yemeden
Pekmez de iyiymis
Her seyi kararinda yemek sartylaa tabii
Bakalim kac kiloo alceez
Bende de yok vallahi uzulsemmi sevinsemmi bilemedim sadece arada mide yanması karında batma ve basım agrıyo bazende..Arkadaşlar bende mide bulantısı ya da başka bişey yok. 8.haftadayim. kimi bunye boyle demekki. Inanin bende stres etmiyor degilim.
Hayır. Diyetisyene gitmiştimAynen olabilir yavrum
Ben biraz siski hatun olmustum bi basladim diyetee 11-12 kg gtti...belki de zayiflamamin da etkisi oldu cunku pko vardi bende....
Sn kendin mi basladn ddyte yksa dytsyen eşliğinde mi?
Cevabin icin cok tesekkurler canim. boyle seyleri duydugum da cok iyi geliyor dedigin gibi hersey Allahtan hakkimizda hayirlisi bakalim..Canimm sakin sakin diyim sana lütfen aldırma biz çocuk sahibi olmak için ne acılar çektik inan suan günde kaç iğne vuruluyorum kaç tane hap iciyorum biliyormusun sırf o mucizeyi kavuşmak için kalçamda kitle oluştu iğnelerden göbegin kolum mosmor yatağa mahkum yatiom ona bişe olmasin sırf o mucizeyi kavuşmak icin allahım bizi böyle sınıyo bn mis kokuluma kavusim diye nelere katlaniyorum bunla sinaniyoruz biliyorum ama sende bunla sinaniyo olabilirsin kıyma ona ne olur allah ne verirse hayırlısıni versin.sonunda karar senin ama pişman olmayacagin bi karar verirsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?