- 16 Aralık 2015
- 25
- 22
- 3
Sakın aldırma canım benimde ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var kazara hamile kaldım ama asla aldıramam evlat sahibi olmak için yıllardır uğraşanlar var onları düşün bence kesinlikle aldırmaMerhaba arkadaşlar ben zor ve cok kararsiz bi durumdayim.Supriz bir sekilde bende hamile olduğumu ogrendim s.a.t 17 kasim fakat benim 20 aylik bir oğlum var ve huysuz hemen hemen butun günüm onunla ilgilenmekle geciyor cok yoruluyorum 2.cocugu dusunmuyorumdum cunku bi taraftan aciktan universite okuyorum bi taraftan 2016 kpss ye hazirlaniyordum simdi hamile oldugumu ogrenince hersey degisti esim benim cok yıprandıgimi gordugu icin istersen aldiralim dedi ama ben bunu asla yapamacagimi biliyorum ki ne kadar yıpransam da kendi hatamizin karsiligi oldugu icin ona kiyamam kafam cok karisik sizce nasil yapmaliyim lutfen dusuncelerinizi paylaşın
Aldırmamalısın. . Allahın verdigi can bu kırılır mı hiçMerhaba arkadaşlar ben zor ve cok kararsiz bi durumdayim.Supriz bir sekilde bende hamile olduğumu ogrendim s.a.t 17 kasim fakat benim 20 aylik bir oğlum var ve huysuz hemen hemen butun günüm onunla ilgilenmekle geciyor cok yoruluyorum 2.cocugu dusunmuyorumdum cunku bi taraftan aciktan universite okuyorum bi taraftan 2016 kpss ye hazirlaniyordum simdi hamile oldugumu ogrenince hersey degisti esim benim cok yıprandıgimi gordugu icin istersen aldiralim dedi ama ben bunu asla yapamacagimi biliyorum ki ne kadar yıpransam da kendi hatamizin karsiligi oldugu icin ona kiyamam kafam cok karisik sizce nasil yapmaliyim lutfen dusuncelerinizi paylaşın
Haklısın canim..Hakkimizda hayirlisiSakın aldırma canım benimde ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var kazara hamile kaldım ama asla aldıramam evlat sahibi olmak için yıllardır uğraşanlar var onları düşün bence kesinlikle aldırma
Teşekkür ederim canim cevabin icin insallah hersey daha guzel olur bizim icinAldırmamalısın. . Allahın verdigi can bu kırılır mı hiçeminim yıne allah yardımcın olacaktır içini ferah tut canım..
beni 2 hafta sonrası için çağırdı kalp atışları için, 7.haftada olucam kısmet olursa.. karından bakıyo benim doktorum, yine öyle olur heraldeKızlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?Karından mı vajinal ultrasonla mı duydunuz?Cevaplarsanız çok sevineceğim :))))
Hayırlısı olsun arkadaşım,istediğin gibi olsun herşey. Gönlüne göre olsun. Üzülme vardır bir Hayri Herşeyin.Slm kızlar ben adet oldumkanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...
Canımm üzülmee rabbimden gelen herşey kabulumüzdür rabbim sana bu sınavı uygun görmüş . Umarım en hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evladın olur. Hayırlı gün bugün değilmiş . Hayırlısı der sabırlar dilerim sanaSlm kızlar ben adet oldumkanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...
Canım çok ÜzgünümSlm kızlar ben adet oldumkanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...
Hayirli neyse senin icin o olsun insallahSlm kızlar ben adet oldumkanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...
Ne kdr dogru bilmiyorum iki kizimda deli gibi midem bulaniyodu bunda tik yok bakalimKızlar gebeliğin ilk haftalarında bulantıları çok olanların kızı oluyormuş bende hiç yok demekki oğlum olcak
Ah ah! Sen misin benim midem niye bulanmıyor diyerekten yatıp yuvarlanan? Neyze iyidir iyi.. Bende de öyle. Çok nadir uyanır uyanmaz bulanıyor. Su içsem başlıyor!Ya benim Miğdem neden başkaları gibi boş ken değilde
Yer yemez bulantı başlıyor ya
Bende bu tutmadı yahu! Bende oğlana hamileyken 5-12 hafta arası bir fiil kustumKızlar gebeliğin ilk haftalarında bulantıları çok olanların kızı oluyormuş bende hiç yok demekki oğlum olcak
Hmm.. Göbeğime baktım çizgi var. Oğlanda çok silik bir şekilde son aylarda çıkmıştı. Hadi bakalım hayırlısı..göbekten itibaren kahverengi çizgi oluşmaya başlarsa kız, olmazsa erkekmiş :)
Sibelcim hayırlısı olsun. Rabbim en doğrusunu bilir. Çok öpüyorum seni.Slm kızlar ben adet oldumkanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...
canım şuanda kararsız kalmakla birlikte bahar hastanesi ayşe erol a gittim bir kere..doktor iyi bilgi veriyor ama hastaneyi beğenmedim.medical parkta bahar hanımı tavsiye ettiler 3.ayda falan ona gitmeyi düşünüyorum.sen kime gidiyorsun yada gideceksin canımbende bursadayım :) hangi doktora gidiyosun?
canımmm dualarımız seninle kalp atışı duyunca işimiz daha kolay olacak inşallah...Kızlar dua edin bize yarın kalp atışı dinlicez inş gumbur gumbur duyarım. Yukarıdaki tahminleri okudum da benim de midem bulanmiyo 3 aya kadar ogreniriz inş
Çok teşekkür ederim canım. Aynen öyle canımcanımmm dualarımız seninle kalp atışı duyunca işimiz daha kolay olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?