2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sakın aldırma canım benimde ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var kazara hamile kaldım ama asla aldıramam evlat sahibi olmak için yıllardır uğraşanlar var onları düşün bence kesinlikle aldırma

Aldırmamalısın. . Allahın verdigi can bu kırılır mı hiç eminim yıne allah yardımcın olacaktır içini ferah tut canım..

Kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?Karından mı vajinal ultrasonla mı duydunuz?Cevaplarsanız çok sevineceğim :))))

Kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?Karından mı vajinal ultrasonla mı duydunuz?Cevaplarsanız çok sevineceğim :))))
beni 2 hafta sonrası için çağırdı kalp atışları için, 7.haftada olucam kısmet olursa.. karından bakıyo benim doktorum, yine öyle olur heralde

Slm kızlar ben adet oldum kanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...

Hayırlısı olsun arkadaşım,istediğin gibi olsun herşey. Gönlüne göre olsun. Üzülme vardır bir Hayri Herşeyin.

Canımm üzülmee rabbimden gelen herşey kabulumüzdür rabbim sana bu sınavı uygun görmüş . Umarım en hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evladın olur. Hayırlı gün bugün değilmiş . Hayırlısı der sabırlar dilerim sana

Hellosu kızlar. Uyumadan önce bi bakayım neler oluyor dedim ama geçmişi okumakla bitiremem..uykum geldi
Ya benim Miğdem neden başkaları gibi boş ken değilde
Yer yemez bulantı başlıyor ya
Ah ah! Sen misin benim midem niye bulanmıyor diyerekten yatıp yuvarlanan? Neyze iyidir iyi.. Bende de öyle. Çok nadir uyanır uyanmaz bulanıyor. Su içsem başlıyor!
Kızlar gebeliğin ilk haftalarında bulantıları çok olanların kızı oluyormuş bende hiç yok demekki oğlum olcak
Bende bu tutmadı yahu! Bende oğlana hamileyken 5-12 hafta arası bir fiil kustum hayırlısı olsun..

göbekten itibaren kahverengi çizgi oluşmaya başlarsa kız, olmazsa erkekmiş :)
Hmm.. Göbeğime baktım çizgi var. Oğlanda çok silik bir şekilde son aylarda çıkmıştı. Hadi bakalım hayırlısı..

Sibelcim hayırlısı olsun. Rabbim en doğrusunu bilir. Çok öpüyorum seni.

Merhaba. Ben de ağustos annesi olacağım ins. 2u ağustos gösteriyor doğum tarihini ama iste 15 i gibi gelir bebis diyorum bakalim.2. Çocuğum allah izin verirse. Sevgiler

bende bursadayım :) hangi doktora gidiyosun?
canım şuanda kararsız kalmakla birlikte bahar hastanesi ayşe erol a gittim bir kere..doktor iyi bilgi veriyor ama hastaneyi beğenmedim.medical parkta bahar hanımı tavsiye ettiler 3.ayda falan ona gitmeyi düşünüyorum.sen kime gidiyorsun yada gideceksin canım

Kızlar dua edin bize yarın kalp atışı dinlicez inş gumbur gumbur duyarım. Yukarıdaki tahminleri okudum da benim de midem bulanmiyo 3 aya kadar ogreniriz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…