2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Offf cok üzüldüm..kanamayi doktor niye durdurmuyorki. ? düşmesin bebek ya..içim acidi tuhaf oldum..geçmiş olsun

Kizlar bende yarin keseyi görmeye gidecegim cok heyecanliyimm...ins. Sorunsuz dönerim..

Canimm ya takip ediyordum seni inan cok üzüldüm ama hayirlisi boyleymis de Allah korusun sagliksiz osaydi daha cok uzulecektin... insallah en kisa zamanda iyi haberlerini ver bize

Cok üzgünüm canim..sabret diyecek söz yok...

Yazılar karısmış sanırım biri yanlışlıkla cvp olustırunca bmde ordaki olan msja sormuşum Ayy cok karısık kim yazdı B6 hastane bilgilerini kızlar
ne ki acaba o B6 bende merak ettim vitamin mi acaba

canımm çok teşekkürlerrr fiyatlar çok uygun yaw yeni fiyat dimi bunlar ocakta değişmesin
ctesi geldi bana öyle bişey olsa belirtirlerdi bence ama zaten ben cuma gidicem sağlıklı bi gebelik ise o hastaneye gidip paket işlemi için kaydolcam hemen yetişirsem tabi

Hayır. Diyetisyene gitmiştim ama ne yazık ki benim diyetim 3 gün sürdü. Galiba benim bünyeme göre ağır bir diyetti. Sarstı beni. Gece hastanelik oldum. Diyeti bıraktıktan sonra da 1 hafta kendime gelemedim

aaaa iyi ki bırakmışsın belkim daha fena şeyler olcaktııı

diyetisyen de diyette sağlam olmalı sonuçtaaa sağlık ...

Düşününce iggg demek geliyor lbelki şu ilk 3 ay atlattinca yerim :) ilk hamileliğim de 12 kilo almıştım inşallah buda öyle olur 67 kilo ile hamile kaldım

oooo :) ye yeee ..

valla kilo olayları nsıl olcak bilmiorum

diyetsyenim evlendi balayından dönsün gidip başlicam yenideeeen :)

Günaydın dün gece çok kötü geçti her zaman ki gibi bulantı başladı migde gaz mi artık asit ki oda başladı yatmanin imkanı yok göz kapaklarım kapandi kapandi mecbur açıldı gece 3 de süt iciyim int okudum geçer diye ayağa kalkmamla karnıma bıçak saplamalari girdi iki buklum oldum dogrulamadim cocugun olduğu bölüm değil göğüs kafesinin aşağısında lki bölge ama çok dayanılmaz di inşallah ilk ve sondur

Günaydın kızlar.
beni dr bugün çağırdı kalp atışını dinleyelim diye ama ben yılbaşından sonra gideyim diyorum. bugün mü gitsem acaba?
kararsız kaldım.
hastane uzak, 2 küçük kız çocuğumla gidip gelmek 3-4 saatimi alıyor.

Canım geçmiş olsun,bende dün kahvaltıyı çok kaçırdım,gece yatana kadar mide sıpazmı yaşadım bir türlü geçmedi,gazla da karışınca çok fena oldum. Benim midem bulanır burlanır ama hayatta kusamam,öyle olunca beni çok zorluyor. Bir daha dedim az ve sağlıklı beslenicem, sende midene dokunacak birşeyi çok kaçırmış olabilir misin?

Bence gitme canım,öyle bir durumun varsa sen uygun olduğunda git,tabi heyecanı farklı.

günaydın kızlar..
B Began benide eklermisin listeye canım.. malatyaa, yaş: 28, ilk çocuk; cinsiyet belli değil henüz sat: 29. ekim.. tahmini doğum tarihi 04.08.2016 canım :)

Dun en son 4 yedim ve küçük dilim ıspanak li makarna yanında bi kasık et satalata sadece akşam 6 7 gibi bi avuç ceviz yedim o mu acaba beni rahatsız ediyor bugün yemiyorum kusmamak bende de var Karnım çok sis geceleri oluyor şuanda o kadar iyiyim ki bulantı şişkinlik hiç birşey yok uykusuzummm

canım bana sorarsan öyle git yada yılbaşından önceki hafta.bende 6. haftada keseyi zor gördük 15 gün sonrasına verdi(30 aralık) kalp atışı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…