Can'ım bir şey diyim mi 1 den sonrası su gibi akıp gidiyor ..en zoru ilk yıl sonrası artık alıp başını gidecekInsalalh bakalim orurmuyuz o.gunleri buyudukce dertleride buyuyecek dis cikarmasi var 2 yas sendrimu var ergenlik var varda var anam
Sütün korur umarım tatlım Prensesi bizim yarın öğlen aşımız bakalım neler yaşıcaz büyük oğlum yine deli hareketleri yapacak sağlık ocağında
Insalalh bakalim orurmuyuz o.gunleri buyudukce dertleride buyuyecek dis cikarmasi var 2 yas sendrimu var ergenlik var varda var anam
Sende. Yat 15 dakika degerlendir kuzum bende yaticam bakalim insllag uyanmazCan'ım bir şey diyim mi 1 den sonrası su gibi akıp gidiyor ..en zoru ilk yıl sonrası artık alıp başını gidecek
Benimkii varYa bu oğlan çok sıpa! Yalandan ağlıyor mememe tutunca 3-4 dk emiyor sonra bırakıyor. Meme dudağına değecek..öyle seviyorsa demek
Bu kadar ıkınan Bi çocuk yok heralde! Başını sağa sola çevirirken bile ıhhh ıhhh! Yani ben doğururken bu kadar ıkınmadım
Evet normal serum. Bizim aldığımız küçük tüplerin içindeki de o serumun içindeki ayni tuzlu suymus. Ama buruna damla şeklinde yapmak lazim. Ben evde bu serumun içinden çekip kullanıcam dışarıda da lazim olursa diye küçük tüplerde olanlardan kullanırım.
Bende aspiratörun ucunu yıkayıp kullanıyorum. Bekletmeden hemen temizlenirse sorun olacağını sanmam. Ama onu da kullanırken serum fiYoloji ile mutlaka yumuşatıp çekin. Kuru çekerseniz zararlaymış. Tabi seninkinin sümüklü baya var galiba ve ıslak anladığım kadarıyla.
Maalesef insanlar annesi kadar hassas davranmıyor. Bisey söyleyince de alınıyorlar.halbuki anlamayacak ne var. Minicik kuzum neler atlattı. dinlense annesinin koynunda kalsa. Alp için sakin ol canım.
Diyorum ama sinirden de ben burada dişlerimi sıkmışım
Ben esim evdeyken cikip bi otri bebe alayim. Birde normal serumla siringa alayim brde ben deniyim bakiyim bu gece hirmalari sumukten mi degil mi acaba.Aslında normal serumla aynı zaten normal bir şişe serum al şırıngayla çek burna damlat aynı
Artık otomatiğe bağladım ben. Ya emziği de emmiyor ki! Israrla tutunca da öğürüyor ağlıyor..off naapsam bilmiyorumYa bunlar doyuyor adım gibi eminim buna ..doymasa bu kadar işemez kaka yapmaz kilo almaz ama anlamıyorum Nasıl 15 dakikada bir meme istiyo ve Nasıl tüm gün emebiliyor aklım almıyor
Ben onların konuşan dillerini yerim yer!!Bu el yeme işi beni Bi fenalara soktu zaten! Sütüm yetmiyor diye bile düşündüm..Neyse temem yatsınlar bakalım
Nevanın hatrı var :)))
Çenelerinin kapanmama zamanı geldi çatıyor artık
Benimki şimdi uyudu yatağına koyar koymaz tekrar kalktı şimdi şapur şupur ellerini emiyor açmış gibi pofff
Evet benim ortancanın ismi Nisa
İyiki doğurduk! Hep bunu diyorum zaten. Lohusalığım kötü geçti ama insan çok çabuk unutuyorDışarda zaten Allah ın emri o koşuyor oğlumun peşinden ben küçükle ilgileniyorum birtek ama evden çıkmak ve onları arabayı koymak bir tek benim görevim beyefendi beni ve çocukları daha çok strese sokuyor çünküayyyyy iyi ki doğurmuşuz bunları bi büyüsünler analarının yaverleri olacaklar
Bronsit olunca oylemi oluyo. Ay Allah korusun ya gece hirliyo gunduz bisi yokta. Ben icim rahat etsin bi kulak burun bogaza gotureyim bu oglani.Gece vardıyasına hoşgeldin
Çok geçmiş olsun canım
Doktora götür bronşit olabilir (inşallah değildir )
Benim ortanca gece öyle olurdu , tabi hava durumuna göre değişirdi , daha çok soğuk yada yağışlı olunca hırlardı geceleri
Sağol canim sonuc daha cikmadi 1 hafta sinra belli olacak ama parcayi alan dr kotu bisey gorunmedi dedi genede emin olmak icin sonucta konusuruz kanamayi durdurduk ama bir kac gun lekelenme olur dedi olumlu konusmasi bizo mutlu etti narkozdan uynamasida tabbi yasi ve hastalikalrindan dolayi zorlamislar biraz insallah patolojide iyi gelir canimGamzelim
Annen için çok geçmiş olsun tekrar
Temiz çıkıp atlatmış sanırım ,çok sevindim
Allah bidaha yaşatmasın
Bronsit olunca oylemi oluyo. Ay Allah korusun ya gece hirliyo gunduz bisi yokta. Ben icim rahat etsin bi kulak burun bogaza gotureyim bu oglani.
Hosbulduk bu arada. Gecem gunduzum birbirine karisti daha mesaii yeni basladi bunun sabaha kadar yolu var :)
Sağol canim sonuc daha cikmadi 1 hafta sinra belli olacak ama parcayi alan dr kotu bisey gorunmedi dedi genede emin olmak icin sonucta konusuruz kanamayi durdurduk ama bir kac gun lekelenme olur dedi olumlu konusmasi bizo mutlu etti narkozdan uynamasida tabbi yasi ve hastalikalrindan dolayi zorlamislar biraz insallah patolojide iyi gelir canim
Allah yardımcın olsun. İnşallah ateş yapmaz. Ya senin büyük henüz 2 yaşında değil mi? Çok fena dönemi..2 yaş sendromu bildiğin benim beynimin yarısını götürdü!Sütün korur umarım tatlım Prensesi bizim yarın öğlen aşımız bakalım neler yaşıcaz büyük oğlum yine deli hareketleri yapacak sağlık ocağında
Of of of!!! Kuzucuk uyusun da büyüsün! Ben şimdi yerine yatırdım çok şükürUyandı
Uykusuzluktan gözüme bıçak saplanıyor ya ama bu haksızlık 3 dakikalık uyku mu olurmuş
Ya benimki öyle kaka ıkınması gibi diil. Hani böyle iş yaparken zorlanıp ıh ıh yaparsın ya öyle..nazlanma ıkınması diimBenimkii varacaip ikiniyor ben boyle ikinma gormedim surat seklden sekle giriyor kipkirmizi oluyor aboo bi gorsen o halini
Ben esim evdeyken cikip bi otri bebe alayim. Birde normal serumla siringa alayim brde ben deniyim bakiyim bu gece hirmalari sumukten mi degil mi acaba.
Bogazi dolu gibi bi degisik burnu degilde sanki. Olmadi bi doktora gotureyim ya.
Bronsit olmasinda
Görümcemin kızı 16 yaşında o baya düzeldi teyzemin kızı 13 yaşında hala fena arkadaşların kızlar daha küçükler Bi tavanda yürümüyorlarPisikedii
Kızzzz beni özelikle uyardılar Nisa ismi için
Ben hadi canım olurmu öyle şey
Bir isimle öyle olmaz deyip inanmamıştım
Akıllı kafam
Hakikaten deli oluyo bu Nisa'lar
Keşke sakine felan taksaydım
Görümcemin kızı 16 yaşında o baya düzeldi teyzemin kızı 13 yaşında hala fena arkadaşların kızlar daha küçükler Bi tavanda yürümüyorlar
Ailede biraz haylaz tipli varsa sen sakine de koysan o zilli zottirik olurdu
Benim gördüğüm Mina, Ayza ve Dua isimleri sakin oluyor.
Hahahahhaa aynen ya.Oy anası da yıkansın istemiş :)
Ay masallah ikiniz de harikasınız. Allah kabul etsin. Benim kız da öyle kusuyor canım. Sutun sindiremedigi kısmını atıyormuş.Kızlar bısey sorcaö bızım mınnoş cok kusuyor ustelık hep kesık kesık ben asırı emmefıne yoruyorum şükur bır sıkıntısı yok gıbı cunku sızın de oluyor mu
Kıyamam kuzum yaa çok geçmiş olsun. Boğazlar çok hassas benim de hemen şişiyor.Maşallah kuzucuğa
Artık çığlıklarla uyandırıyor bıdık
Hiç sorma ya , akşamları bişeyler yiyince bünyem kaldırmaz Miğdem bulanırdı :) böyle olan ben.
Şimdi ne yesem diye şaşıyorum , ama direniyorum havuç salata , su diye pöfff
Kızzzzzilahi
Fotolar sana kurban olsun kız.
Ben o gün yemekten geldim, çok güzel geçti , akşamda epey oturduk bahsini ettim, çekmene gerek yok kızımın cep telefonunda geçen çektirdiklerim var ondan gönderirim sana koyarsın dedi gitti, hala göndermedi , bende sormadım çünkü o gün yemekten sonra pastanın yanında az bir dondurma vardı yedim, ertesi günü bademcikler şişti sesim kısıldı , çok kötü hastayım hala geçmedi. Zaten bir haftadır kırgınlık vardı üzerimde
Bu yüzdende kk ya uğramadım.
Ama aklımdasın sana göndericeği yakın zamanda sevgili komşumu :) sabırlı ol
Hahahhaa aynen ya hem itiyor eliyle hem de emmeye çalışıyor. Zavallı ben zavallı meme.
Hahahhahaa ay kız nerede kalktı ama ağlayıp bağırdığı için uyumak nerede? Buraya gelmek nerede? Dün dışarı çıktık iyiydi akşam ooo mahvetti bizi. Şimdi de kucağımda salliyorum.La Lune
Kız seninki kalkmadımı daha
Ohhhh uyuyorsun dimi sentulaaayyy
Kıskanıyorum, kalk neva kalk dürt şu ananı
Düşünceli aşkım benim. Vicdansız bu tulaaayyy
Kızlar artık ELA agıluyor guluyor bakınca tepkı verıyor sız de durumlar nasıl
2.ay kontrolumuz salı gunu olcak hem kalca kontrolu var 2. Ayı gectık bıraz ancak gıdecegızz
Ahhh tatlım Buaralar miniğim gaz çıkaramıyor hiç onla uğraşıyorum uyumuyorda bızdık
Gorumcem ancak bu sabah gitti, gorumcem ne zaman gorer alp i hemen huzursuz oluyor cocuk,hic gecmiyor huzursuz halide ,inanirmisiniz bugun hic uyumadi,9 dan beri uyutmaya calisiyorum yok uyuyamiyor,surekli aglamakli,cocuk acayip huzursuz,biz hastanede de bile boyle olmadik. Napcagimi sasirdim uykuya dalamiyor,surekli koynumda durmak istiyor,surekli mama istiyor. Garip bir hali var. Bugun 7 posta kaka yapti,yapamiyorda degil ki anlamadim. Gazini mi cikaramadim ne anlamadim.
Kim yazmıştı hatırlamıyorum ama benim kızımın da iki gündür salyası çok akıyor
Kızım uykusunda çığlıkla ağlıyor koşup elini tutunca susup sakinleşiyor nedeni ne acaba
Bizde iyiyiz tatlım
Ben çok kötü üşüttüm bademcikler davul yutkunamıyorum , herifle kırk yılın başı
Başbaşa yemeğe çıkmıştık
Kucağımda emzirirken hapşırdığımda çok korkuyor kaşları yukarı dikip ağlıyor Hihi
Bulaşmasa bari diye dua ediyorum.
Kızlar ortanca hariç diğerleri maşallahı var.
Her evin bir deli divanesi olur yaİşte benim ortancada bizim evin erkek Fatması, gürültü, patırtı, vurum, kırım, hiperaktiflik hep onda hepimizi birbirimize katan, kreşte bile çocuklara öncelik yapan o
Şuanda emzirdim yanıma yatırdım benimle beraber tlf ekranına bakıyor sıpacıkyok yani konuşmasa daha iyi de ağzı da durmuyor arkadaşın ya büyüğe arada oğlum Bi sus kafam şişti artık diyorum da buna bu kadar erken başlayacağımı hiç tahmin etmemiştim
Valla bilmiyorum ki gunduz hirlamiyo gece hirliyo. Balgam var gibi bogazinda dolu gibi boyle. Acaba neden oluyo ki. Doktora mi gotursem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?