2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sütün korur umarım tatlım Prensesi bizim yarın öğlen aşımız bakalım neler yaşıcaz büyük oğlum yine deli hareketleri yapacak sağlık ocağında

Bizde yani burda aşı sistemi değişmiş
İlk aşıyı 3 aylık yapıyorlar
2 aşıyı birleştirmişler
Yakında bizde gideriz
İnşallah kolay geçer sonrası
Benim ortancada çok ateş yaptı hastaneyi boylamıştık

Benimkii var acaip ikiniyor ben boyle ikinma gormedim surat seklden sekle giriyor kipkirmizi oluyor aboo bi gorsen o halini

Aslında normal serumla aynı zaten normal bir şişe serum al şırıngayla çek burna damlat aynı
Ben esim evdeyken cikip bi otri bebe alayim. Birde normal serumla siringa alayim brde ben deniyim bakiyim bu gece hirmalari sumukten mi degil mi acaba.
Bogazi dolu gibi bi degisik burnu degilde sanki. Olmadi bi doktora gotureyim ya.
Bronsit olmasinda

Ya bunlar doyuyor adım gibi eminim buna ..doymasa bu kadar işemez kaka yapmaz kilo almaz ama anlamıyorum Nasıl 15 dakikada bir meme istiyo ve Nasıl tüm gün emebiliyor aklım almıyor
Artık otomatiğe bağladım ben. Ya emziği de emmiyor ki! Israrla tutunca da öğürüyor ağlıyor..off naapsam bilmiyorum kaka yapma işi zaten maşallah! Hala en az 4-5 kere yapıyor.

Ben onların konuşan dillerini yerim yer!!Bu el yeme işi beni Bi fenalara soktu zaten! Sütüm yetmiyor diye bile düşündüm..
Allah sana sabır versin benim tanıdığım bütün Nisa lar istisnasız çok fena o isimde bir şey var diyorum ben. Hatta geçen gün hamiş Bi ark.la konuşurken sakın ismini nisa koymayın çok yaramaz oluyorlar dedim

İyiki doğurduk! Hep bunu diyorum zaten. Lohusalığım kötü geçti ama insan çok çabuk unutuyor Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah

Bronsit olunca oylemi oluyo. Ay Allah korusun ya gece hirliyo gunduz bisi yokta. Ben icim rahat etsin bi kulak burun bogaza gotureyim bu oglani.

Hosbulduk bu arada. Gecem gunduzum birbirine karisti daha mesaii yeni basladi bunun sabaha kadar yolu var :)

Gamzelim
Annen için çok geçmiş olsun tekrar
Temiz çıkıp atlatmış sanırım ,çok sevindim
Allah bidaha yaşatmasın
Sağol canim sonuc daha cikmadi 1 hafta sinra belli olacak ama parcayi alan dr kotu bisey gorunmedi dedi genede emin olmak icin sonucta konusuruz kanamayi durdurduk ama bir kac gun lekelenme olur dedi olumlu konusmasi bizo mutlu etti narkozdan uynamasida tabbi yasi ve hastalikalrindan dolayi zorlamislar biraz insallah patolojide iyi gelir canim

Evet genelde öyle oluyor geceleri çıkar meydana
Korkma öyle olsa bile ilaçları var geçer
Belki sadece üşütmüştürde , bende seni hemen korkuttum yaf ne deli kadınım
Nisadada bronşit var ilk bir sene kış ayları yoğundu şimdi kaybolmuş neredeyse
Bize normal geliyor artık alıştığımızdan :) kusura bakma ya

İnşallah sonuçlar iyi Çıkar canım.
Ki kötü bişey yoktur ,yoksa doktor görürdü bence , içini ferah tut

Pisikedii
Kızzzz beni özelikle uyardılar Nisa ismi için
Ben hadi canım olurmu öyle şey
Bir isimle öyle olmaz deyip inanmamıştım
Akıllı kafam
Hakikaten deli oluyo bu Nisa'lar
Keşke sakine felan taksaydım

Sütün korur umarım tatlım Prensesi bizim yarın öğlen aşımız bakalım neler yaşıcaz büyük oğlum yine deli hareketleri yapacak sağlık ocağında
Allah yardımcın olsun. İnşallah ateş yapmaz. Ya senin büyük henüz 2 yaşında değil mi? Çok fena dönemi..2 yaş sendromu bildiğin benim beynimin yarısını götürdü! İnşallah sizin kısa sürer. Yanı ne durdan anlıyor ne sustan

Uyandı
Uykusuzluktan gözüme bıçak saplanıyor ya ama bu haksızlık 3 dakikalık uyku mu olurmuş
Of of of!!! Kuzucuk uyusun da büyüsün! Ben şimdi yerine yatırdım çok şükür

Ya benimki öyle kaka ıkınması gibi diil. Hani böyle iş yaparken zorlanıp ıh ıh yaparsın ya öyle..nazlanma ıkınması diim
Boğazının dolması hırıltılı şeyden bizde de vardı hatta 40-50 günler arasında devam etti sonra geçti. Gece olması insanı daha Bi panikletiyor. Hatta balgamlı kustu bir kaç kere ertesinde düzeldi çok şükür. Çok fenaysa Bi Dr götür istersen.

Görümcemin kızı 16 yaşında o baya düzeldi teyzemin kızı 13 yaşında hala fena arkadaşların kızlar daha küçükler Bi tavanda yürümüyorlar
Ailede biraz haylaz tipli varsa sen sakine de koysan o zilli zottirik olurdu
Benim gördüğüm Mina, Ayza ve Dua isimleri sakin oluyor.

Ayyy yandım desene
Yok kız ailede böyle deli:)
Yakında 3 yaşına basacak bende 2 yaş sendromudur deyip kendimi avutuyordum 3 olunca belki durur diye ama pek duracağada benzemiyor
İnanki pedogoglarda elinden usanmış

Kızlar bısey sorcaö bızım mınnoş cok kusuyor ustelık hep kesık kesık ben asırı emmefıne yoruyorum şükur bır sıkıntısı yok gıbı cunku sızın de oluyor mu
Ay masallah ikiniz de harikasınız. Allah kabul etsin. Benim kız da öyle kusuyor canım. Sutun sindiremedigi kısmını atıyormuş.

Kıyamam kuzum yaa çok geçmiş olsun. Boğazlar çok hassas benim de hemen şişiyor.
Eki Görüntüle 1895638 Bizde şuan durum tam olarak bu oğlum memeden bi kopamadı gitti
Hahahhaa aynen ya hem itiyor eliyle hem de emmeye çalışıyor. Zavallı ben zavallı meme.

La Lune
Kız seninki kalkmadımı daha
Ohhhh uyuyorsun dimi sen tulaaayyy
Kıskanıyorum, kalk neva kalk dürt şu ananı
Hahahhahaa ay kız nerede kalktı ama ağlayıp bağırdığı için uyumak nerede? Buraya gelmek nerede? Dün dışarı çıktık iyiydi akşam ooo mahvetti bizi. Şimdi de kucağımda salliyorum.
Bende kıskandım valla :) kız hayalimsin1 neva ya sinyal yollayıp uyandırma bırak yatsınlar ana Kız
Düşünceli aşkım benim. Vicdansız bu tulaaayyy

Kızlar artık ELA agıluyor guluyor bakınca tepkı verıyor sız de durumlar nasıl
2.ay kontrolumuz salı gunu olcak hem kalca kontrolu var 2. Ayı gectık bıraz ancak gıdecegızz

Maşallah ya ikinize deAnalı kızlı harikasiniz
Bu aşı erken yapılmıyormuş da geç olabilirmiş. Beni perşembe çağırdılar ama bizim de iki ay doldu. Haftasonu da taşınma işi var. Yarin arayıp salı gelsem olur mu diye soracağım.

Ahhh tatlım Buaralar miniğim gaz çıkaramıyor hiç onla uğraşıyorum uyumuyorda bızdık

Seninkinin uykular hep kısacık. İnşallah bi gün gelir de uzuun uzun tatlı tatlı uyumaya baslar bizdik

kesin görümcelerde var bisey. Bende ne zaman o gelse ayni sorunu yaşıyorum. Hatta Geçenler de nasıl ağlıyo mi ddi. Bende vokbsukur iyi dedim. (Her geldiğinde ağlıyo mu hasta mi der.) kimseye söyleme nazar değmesin dedi. (Sesli düşündüm) sana da mi söylemesem ne zaman gelsen değişiyor dedim
O değil de kuzum galiba birileri olunca ister istemez stres ve gerginlik yaşıyoruz. Alp de onu hissetmiştir. Geçer inşallah uzun sürmez

Kim yazmıştı hatırlamıyorum ama benim kızımın da iki gündür salyası çok akıyor

Yazan ben değildim ama salyalar başladı bizim kız da da.

Kızım uykusunda çığlıkla ağlıyor koşup elini tutunca susup sakinleşiyor nedeni ne acaba

Hemde nasıl çığlıkla başlıyor ağlamaya. Ben daha yanina gitmeden susmuş uykuya devam ediyor oluyor.

Geçmiş oldun canim. Emzirirken maske kullan sürekli ellerini yıka. İnşallah ona geçmeden sende iyilesirsin.

sunu izledin mi Geçenler de görmüşüm aklıma geldi sen yazınca

Valla bilmiyorum ki gunduz hirlamiyo gece hirliyo. Balgam var gibi bogazinda dolu gibi boyle. Acaba neden oluyo ki. Doktora mi gotursem

Ayni sebepten bende götürdüm canım bronşit mi acaba diye. Hasta değil burnunu sürekli açık tut nemlemdir dedi. 2 gündür de soğanı kesip koyuyorum hırıltı tıkanma olmuyor. Birde balgamı kusarak çıkarmıştı belki o rahatlatmıştır. Hırıltı çoksa doktorun görmesin de fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…