2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Seninki iyi gene ben 3 ten beri ugrasiyorum yenindaldi basini bekliyorum uyanitmi diye uyuyamayinca hirslaniyot agliyorntepiniyor delirrti bugun beni babada hasta grip kollarim koptu valla
sabır sabır ya sabırrrrrrr :) artik kisir döngü içine giriyoruz böyle zamanlarda besle gazini cikar uyutmaya calis sonra tekrar acikiyor yine besle gaz sancisi altini degistir....arada bi uyukluyor...sonlara doğru uyuyamadigi icin mizildanmalar başlıyor...bi de gece olunca bunlar zaman daha Yavaş geciyorrrr.

Ayyy yandım desene
Yok kız ailede böyle deli:)
Yakında 3 yaşına basacak bende 2 yaş sendromudur deyip kendimi avutuyordum 3 olunca belki durur diye ama pek duracağada benzemiyor
İnanki pedogoglarda elinden usanmış
Benim büyüğü de acayip fenadır! Hele çocuklarla buluşunca iyice zıvanadan çıkar. 3 yaşını 2 ay geçti hala devam ediyor. Gerçi vurma saç çekme ve ısırma işlerini geride bıraktık çok şükür. Dili 5 karış! Sizin de çekeceğiniz var belli. İnşallah nevşin sakin bir çocuk olur. Gerçi ben öyle deyince önünde hocası var o eğitecek onu diyorlar ya neyse
sunu izledin mi Geçenler de görmüşüm aklıma geldi sen yazınca
Ay gelde buna gülme zibidiler yaaaa!!

En asgariye indirelimde bi tek bizim çocuğumuz mu hiç sorumluluk almıcaklar mı bi tek onlar mı yoruluyo Kafayı yicem ya bu sabah gece boyunca saatlerdir uyumadığımı bile bile hiç azıcık sen dinlen ben bakim demedi sabah işe 9da gidiyo azıcık erken Kalkim sen bi kahvaltı et bile demedi ya

Koalam ve bendende herkeze günaydın güzel bir hafta olsun inş güzel gelişmeler mutluluklar olsun. Biz sabah erken uyanıp anne ve babayla yatıyoruz iki gündür yüz üstü yatırıyorum hırıltısı olmuyor öyle yatınca ama gece cesaret edemiyorum pek keyifli beraber yatmak tekrar güzel günler

Ya bunlar doyuyor adım gibi eminim buna ..doymasa bu kadar işemez kaka yapmaz kilo almaz ama anlamıyorum Nasıl 15 dakikada bir meme istiyo ve Nasıl tüm gün emebiliyor aklım almıyor
Benim oglan da oyle.gunduz ya memede ya kucakta hop hop

Korktum valla ne yalan soyliyim. Esimle gotureyim bi doktora. Otribebe aldim sumuk cekme seysi. Onu bi deniyim bakiyim hirlamasi devam edicek mi.
Biz daha 38 gunluguz boyle balgam var gibi bogazi dolu gibi hirilti
Sogani koyayim aynen bende bas ucuna bakiyim ne olcak. Hirilti cok ya doktora gotureyim bide

La Lune maşallah cok emmesine sevinelim o Zaman :)
Aynen canım ona da şükür.
Tutmayan yontem ne kızlar gecmişi okuyamadımm
Canim yesil_ela yatmadan önce vereceği sütü biraz sağıp bebeğe bolca sonsut veriyormuş. O da uzun süre uyuyormuş.

Yine uyutmadım işte! :))

Bizimki de başladı yeni yeni gülmeye kızlar. Ama çok değil. Ben de denk geldi ve çektim :)

Eki Görüntüle 1895741
Ahh ahh o gülüşler. Onlar olmasa çekilir dert değil uykusuzluk falan. Maşallah canım.
Esmer mi kuzu yoksa fotoda mi öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…