sabır sabır ya sabırrrrrrr :) artik kisir döngü içine giriyoruz böyle zamanlarda besle gazini cikar uyutmaya calis sonra tekrar acikiyor yine besle gaz sancisi altini degistir....arada bi uyukluyor...sonlara doğru uyuyamadigi icin mizildanmalar başlıyor...bi de gece olunca bunlar zaman daha Yavaş geciyorrrr.Seninki iyi gene ben 3 ten beri ugrasiyorum yenindaldi basini bekliyorum uyanitmi diye uyuyamayinca hirslaniyot agliyorntepiniyor delirrti bugun beni babada hasta grip kollarim koptu valla
Benim büyüğü de acayip fenadır! Hele çocuklarla buluşunca iyice zıvanadan çıkar. 3 yaşını 2 ay geçti hala devam ediyor. Gerçi vurma saç çekme ve ısırma işlerini geride bıraktık çok şükür. Dili 5 karış! Sizin de çekeceğiniz var belli. İnşallah nevşin sakin bir çocuk olur. Gerçi ben öyle deyince önünde hocası var o eğitecek onu diyorlar ya neyseAyyy yandım desene
Yok kız ailede böyle deli:)
Yakında 3 yaşına basacak bende 2 yaş sendromudur deyip kendimi avutuyordum 3 olunca belki durur diye ama pek duracağada benzemiyor
İnanki pedogoglarda elinden usanmış
Ay gelde buna gülmesunu izledin mi Geçenler de görmüşüm aklıma geldi sen yazınca
Gunaydin cnmGünaydın kızlar
En asgariye indirelimde bi tek bizim çocuğumuz mu hiç sorumluluk almıcaklar mı bi tek onlar mı yoruluyo Kafayı yicem ya bu sabah gece boyunca saatlerdir uyumadığımı bile bile hiç azıcık sen dinlen ben bakim demedi sabah işe 9da gidiyo azıcık erken Kalkim sen bi kahvaltı et bile demedi yaValla Can'ım bende aynı durumdayım onu bırak çocukları arabaya bile ben oturtuyorum ..açıkçası zaten bencede elini sürmesin çocuklara bir saniyelik işi bile mıy mıy mıymıntı gibi yapıp çocukları ağlatıp oflayıp puflayıp beni daha çok sinir ediyor .. Ben artık kocamdan beklentimi en asgari seviyeye düşürdüm böylece hayal kırıklığınada uğramamış oluyorum
Götür canımValla bilmiyorum ki gunduz hirlamiyo gece hirliyo. Balgam var gibi bogazinda dolu gibi boyle. Acaba neden oluyo ki. Doktora mi gotursem
Tutmayan yontem ne kızlar gecmişi okuyamadımm@cetrinahayalimsin1 04.30 bende inşallah uyuyorsunuzdur. yesil_ela yok yavrum senin yöntem de tutmadı bizde. Hatta öyle çok emdi ki dedim bu 6 saat yatar. İki saat sonra kurulu saat gibi dink.
Benim oglan da oyle.gunduz ya memede ya kucakta hop hopYa bunlar doyuyor adım gibi eminim buna ..doymasa bu kadar işemez kaka yapmaz kilo almaz ama anlamıyorum Nasıl 15 dakikada bir meme istiyo ve Nasıl tüm gün emebiliyor aklım almıyor
Korktum valla ne yalan soyliyim. Esimle gotureyim bi doktora. Otribebe aldim sumuk cekme seysi. Onu bi deniyim bakiyim hirlamasi devam edicek mi.Evet genelde öyle oluyor geceleri çıkar meydana
Korkma öyle olsa bile ilaçları var geçer
Belki sadece üşütmüştürde , bende seni hemen korkuttum yaf ne deli kadınım
Nisadada bronşit var ilk bir sene kış ayları yoğundu şimdi kaybolmuş neredeyse
Bize normal geliyor artık alıştığımızdan :) kusura bakma ya
İnşallah sonuçlar iyi Çıkar canım.
Ki kötü bişey yoktur ,yoksa doktor görürdü bence , içini ferah tut
Pisikedii
Kızzzz beni özelikle uyardılar Nisa ismi için
Ben hadi canım olurmu öyle şey
Bir isimle öyle olmaz deyip inanmamıştım
Akıllı kafam
Hakikaten deli oluyo bu Nisa'lar
Keşke sakine felan taksaydım
Biz daha 38 gunluguz boyle balgam var gibi bogazi dolu gibi hiriltiAllah yardımcın olsun. İnşallah ateş yapmaz. Ya senin büyük henüz 2 yaşında değil mi? Çok fena dönemi..2 yaş sendromu bildiğin benim beynimin yarısını götürdü!İnşallah sizin kısa sürer. Yanı ne durdan anlıyor ne sustan
Of of of!!! Kuzucuk uyusun da büyüsün! Ben şimdi yerine yatırdım çok şükür
Ya benimki öyle kaka ıkınması gibi diil. Hani böyle iş yaparken zorlanıp ıh ıh yaparsın ya öyle..nazlanma ıkınması diim
Boğazının dolması hırıltılı şeyden bizde de vardı hatta 40-50 günler arasında devam etti sonra geçti. Gece olması insanı daha Bi panikletiyor. Hatta balgamlı kustu bir kaç kere ertesinde düzeldi çok şükür. Çok fenaysa Bi Dr götür istersen.
Sogani koyayim aynen bende bas ucuna bakiyim ne olcak. Hirilti cok ya doktora gotureyim bideMaşallah ya ikinize deAnalı kızlı harikasiniz
Bu aşı erken yapılmıyormuş da geç olabilirmiş. Beni perşembe çağırdılar ama bizim de iki ay doldu. Haftasonu da taşınma işi var. Yarin arayıp salı gelsem olur mu diye soracağım.
Seninkinin uykular hep kısacık. İnşallah bi gün gelir de uzuun uzun tatlı tatlı uyumaya baslar bizdik
kesin görümcelerde var bisey. Bende ne zaman o gelse ayni sorunu yaşıyorum. Hatta Geçenler de nasıl ağlıyo mi ddi. Bende vokbsukur iyi dedim. (Her geldiğinde ağlıyo mu hasta mi der.) kimseye söyleme nazar değmesin dedi. (Sesli düşündüm ) sana da mi söylemesem ne zaman gelsen değişiyor dedim
O değil de kuzum galiba birileri olunca ister istemez stres ve gerginlik yaşıyoruz. Alp de onu hissetmiştir. Geçer inşallah uzun sürmez
Yazan ben değildim ama salyalar başladı bizim kız da da.
Hemde nasıl çığlıkla başlıyor ağlamaya. Ben daha yanina gitmeden susmuş uykuya devam ediyor oluyor.
Geçmiş oldun canim. Emzirirken maske kullan sürekli ellerini yıka. İnşallah ona geçmeden sende iyilesirsin.
sunu izledin mi Geçenler de görmüşüm aklıma geldi sen yazınca
Ayni sebepten bende götürdüm canım bronşit mi acaba diye. Hasta değil burnunu sürekli açık tut nemlemdir dedi. 2 gündür de soğanı kesip koyuyorum hırıltı tıkanma olmuyor. Birde balgamı kusarak çıkarmıştı belki o rahatlatmıştır. Hırıltı çoksa doktorun görmesin de fayda var.
Kızlar bebekler için kullandığınız uygulama var mı? İlk 6 yıl var ben begendim. Bakabilirsiniz. Acev in.
Oyy kuzuuu masallaahhYine uyutmadım işte! :))
Bizimki de başladı yeni yeni gülmeye kızlar. Ama çok değil. Ben de denk geldi ve çektim :)
Eki Görüntüle 1895741
Aynen canım ona da şükür.La Lune maşallah cok emmesine sevinelim o Zaman :)
CanimTutmayan yontem ne kızlar gecmişi okuyamadımm
Ahh ahh o gülüşler. Onlar olmasa çekilir dert değil uykusuzluk falan. Maşallah canım.Yine uyutmadım işte! :))
Bizimki de başladı yeni yeni gülmeye kızlar. Ama çok değil. Ben de denk geldi ve çektim :)
Eki Görüntüle 1895741
Nasıl cok degil ...bayağı bayağı gülmüş maşallahYine uyutmadım işte! :))
Eki Görüntüle 1895741
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?