Allah ömür versin masallah yaa. Gülmeye başlamış topik bebeleri.Bu da benim bayan yanakım teyzeleri, sabah altını açınca keyfe geldi sıpa
Ayyy yirim gözlere bak maşallahBu da benim bayan yanakım teyzeleri, sabah altını açınca keyfe geldi sıpa
Ayyyyy deme öyle umarım bizimkinin ateşi çıkmaz ya benim en çok korktuğum şeylerden biri ateşlenmeBizde yani burda aşı sistemi değişmiş
İlk aşıyı 3 aylık yapıyorlar
2 aşıyı birleştirmişler
Yakında bizde gideriz
İnşallah kolay geçer sonrası
Benim ortancada çok ateş yaptı hastaneyi boylamıştık
O 15 dakika benim için saatler gibi geliyor hemen yatıyorum valla tatlımSende. Yat 15 dakika degerlendir kuzum bende yaticam bakalim insllag uyanmaz
Amin Amin tatlım biliyorsun benimde logusalığım berbat geçti saat başı ağladığımı biliyorum ama geçti atlattık çok şükür artık evlatlarımızla çok güzel günler var önümüzde :)Artık otomatiğe bağladım ben. Ya emziği de emmiyor ki! Israrla tutunca da öğürüyor ağlıyor..off naapsam bilmiyorumkaka yapma işi zaten maşallah! Hala en az 4-5 kere yapıyor.
Ben onların konuşan dillerini yerim yer!!Bu el yeme işi beni Bi fenalara soktu zaten! Sütüm yetmiyor diye bile düşündüm..
Allah sana sabır versin benim tanıdığım bütün Nisa lar istisnasız çok fenao isimde bir şey var diyorum ben. Hatta geçen gün hamiş Bi ark.la konuşurken sakın ismini nisa koymayın çok yaramaz oluyorlar dedim
İyiki doğurduk! Hep bunu diyorum zaten. Lohusalığım kötü geçti ama insan çok çabuk unutuyorRabbim güzel günlerini göstersin inşallah
Hemüdee doymuyorlar emdikçe emiyorlar ayyyyy dediğin gibi birde Memeyle kavga ediyorlar hem ağlarım hem giderim gibiKıyamam kuzum yaa çok geçmiş olsun. Boğazlar çok hassas benim de hemen şişiyor.
Hahahhaa aynen ya hem itiyor eliyle hem de emmeye çalışıyor. Zavallı ben zavallı meme.
Seninki en az kaç saat kalıyor nöbette tatlımcetrina @hayalimsin1 04.30 bende inşallah uyuyorsunuzdur. @gelinbuketi_gelintaci yok yavrum senin yöntem de tutmadı bizde. Hatta öyle çok emdi ki dedim bu 6 saat yatar. İki saat sonra kurulu saat gibi dink.
İnşallah güzel yürekli arkadaşım bugün aşımız var belki bugün ilk defa uyurMaşallah ya ikinize deAnalı kızlı harikasiniz
Bu aşı erken yapılmıyormuş da geç olabilirmiş. Beni perşembe çağırdılar ama bizim de iki ay doldu. Haftasonu da taşınma işi var. Yarin arayıp salı gelsem olur mu diye soracağım.
Seninkinin uykular hep kısacık. İnşallah bi gün gelir de uzuun uzun tatlı tatlı uyumaya baslar bizdik
kesin görümcelerde var bisey. Bende ne zaman o gelse ayni sorunu yaşıyorum. Hatta Geçenler de nasıl ağlıyo mi ddi. Bende vokbsukur iyi dedim. (Her geldiğinde ağlıyo mu hasta mi der.) kimseye söyleme nazar değmesin dedi. (Sesli düşündüm ) sana da mi söylemesem ne zaman gelsen değişiyor dedim
O değil de kuzum galiba birileri olunca ister istemez stres ve gerginlik yaşıyoruz. Alp de onu hissetmiştir. Geçer inşallah uzun sürmez
Yazan ben değildim ama salyalar başladı bizim kız da da.
Hemde nasıl çığlıkla başlıyor ağlamaya. Ben daha yanina gitmeden susmuş uykuya devam ediyor oluyor.
Geçmiş oldun canim. Emzirirken maske kullan sürekli ellerini yıka. İnşallah ona geçmeden sende iyilesirsin.
sunu izledin mi Geçenler de görmüşüm aklıma geldi sen yazınca
Ayni sebepten bende götürdüm canım bronşit mi acaba diye. Hasta değil burnunu sürekli açık tut nemlemdir dedi. 2 gündür de soğanı kesip koyuyorum hırıltı tıkanma olmuyor. Birde balgamı kusarak çıkarmıştı belki o rahatlatmıştır. Hırıltı çoksa doktorun görmesin de fayda var.
Maşallah bu güzel gülüşlü yavruna :)Yine uyutmadım işte! :))
Bizimki de başladı yeni yeni gülmeye kızlar. Ama çok değil. Ben de denk geldi ve çektim :)
Maşallah bu güzel gülüşlü yavruna
Eki Görüntüle 1895741
Ayyyyyy ne de neşeli öyle popocuk temiz ya maşallah ona :)Bu da benim bayan yanakım teyzeleri, sabah altını açınca keyfe geldi sıpa
Aynen canım ona da şükür.
Canim @gelinbuketi_gelintaci yatmadan önce vereceği sütü biraz sağıp bebeğe bolca sonsut veriyormuş. O da uzun süre uyuyormuş.
Ahh ahh o gülüşler. Onlar olmasa çekilir dert değil uykusuzluk falan. Maşallah canım.
Esmer mi kuzu yoksa fotoda mi öyle?
Nasıl cok degil ...bayağı bayağı gülmüş maşallah
Allah ömür versin masallah yaa. Gülmeye başlamış topik bebeleri.
Tatlım dosya yüklede fotoyu seçtikten sonra cevapla kısmına tıkla bakalımYa kizlar dosya yukle ye tiklayip resim yuklemiyor muyuz?benum niye olmuyor,dosya boyutu nedeniyle işlenemiyor yazısı cıkiyor hep bıktim
Ya kizlar dosya yukle ye tiklayip resim yuklemiyor muyuz?benum niye olmuyor,dosya boyutu nedeniyle işlenemiyor yazısı cıkiyor hep bıktim
Ekran görüntüsü almak nedir ki?:)Canım ekran görüntüsü al. Sonra resmin fazlasını kes. Onu yükle
Ben de alicam kizceme tiyseziiii :)
Canim telefonun hangi markaysa internetten ekran goruntusu nasil alinir diye bakEkran görüntüsü almak nedir ki?:)
Baktım yine beceremedim samsung note 4Canim telefonun hangi markaysa internetten ekran goruntusu nasil alinir diye bak
En az yarım saat kuzum. Gazı varsa falan çıkana kadar uğraş sonra kusar üstünü değiştik altını alalım derken iyice o uyku açılır uyuyamadığı için ağlar. 3 4 saat uğraştığımız da çok oluyor gece..Ayyyyy deme öyle umarım bizimkinin ateşi çıkmaz ya benim en çok korktuğum şeylerden biri ateşlenme
O 15 dakika benim için saatler gibi geliyor hemen yatıyorum valla tatlım
Amin Amin tatlım biliyorsun benimde logusalığım berbat geçti saat başı ağladığımı biliyorum ama geçti atlattık çok şükür artık evlatlarımızla çok güzel günler var önümüzde :)
Hemüdee doymuyorlar emdikçe emiyorlar ayyyyy dediğin gibi birde Memeyle kavga ediyorlar hem ağlarım hem giderim gibi
Seninki en az kaç saat kalıyor nöbette tatlım
İnşallah güzel yürekli arkadaşım bugün aşımız var belki bugün ilk defa uyur
Maşallah bu güzel gülüşlü yavruna :)
Ayyyyyy ne de neşeli öyle popocuk temiz ya maşallah ona :)
İnstagram a yükle resmi burada paylaş ya da faceden ben öyle yapıyorum.sonra da oradan siliyorum.Ya kizlar dosya yukle ye tiklayip resim yuklemiyor muyuz?benum niye olmuyor,dosya boyutu nedeniyle işlenemiyor yazısı cıkiyor hep bıktim
Masallah kuzuma ya kirpiklere gozlere bittim :)Bu da benim bayan yanakım teyzeleri, sabah altını açınca keyfe geldi sıpa
Aldın mı canım bezi? Ben prima yeni bebek aldım çok memnunum ne sızdırma ne de pişik.Masallah kuzuma ya kirpiklere gozlere bittim :)
Faceteki resmi burada paylaşmayı da bilmiyorumEn az yarım saat kuzum. Gazı varsa falan çıkana kadar uğraş sonra kusar üstünü değiştik altını alalım derken iyice o uyku açılır uyuyamadığım için ağlar. 3 4 saat uğraştığımız da çok oluyor gece..
İnstagram a yükle resmi burada paylaş ya da faceden ben öyle yapıyorum.sonra da oradan siliyorum.
Faceden resme tıkla. Üstte 3 nokta var ondan resmi kaydet de. Kaydedilen resmi buraya yükle.Faceteki resmi burada paylaşmayı da bilmiyorum
Bidenem hangi fotoyu buraya yuklemek istiyosan o fotoyu ac galaridenBaktım yine beceremedim samsung note 4
Yok onu da almadim daha :)) hesap kesimi bugun kartin onu bekliyorum :))Aldın mı canım bezi? Ben prima yeni bebek aldım çok memnunum ne sızdırma ne de pişik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?