2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyyyy deme öyle umarım bizimkinin ateşi çıkmaz ya benim en çok korktuğum şeylerden biri ateşlenme

Sende. Yat 15 dakika degerlendir kuzum bende yaticam bakalim insllag uyanmaz
O 15 dakika benim için saatler gibi geliyor hemen yatıyorum valla tatlım

Amin Amin tatlım biliyorsun benimde logusalığım berbat geçti saat başı ağladığımı biliyorum ama geçti atlattık çok şükür artık evlatlarımızla çok güzel günler var önümüzde :)

Kıyamam kuzum yaa çok geçmiş olsun. Boğazlar çok hassas benim de hemen şişiyor.

Hahahhaa aynen ya hem itiyor eliyle hem de emmeye çalışıyor. Zavallı ben zavallı meme.
Hemüdee doymuyorlar emdikçe emiyorlar ayyyyy dediğin gibi birde Memeyle kavga ediyorlar hem ağlarım hem giderim gibi

cetrina @hayalimsin1 04.30 bende inşallah uyuyorsunuzdur. @gelinbuketi_gelintaci yok yavrum senin yöntem de tutmadı bizde. Hatta öyle çok emdi ki dedim bu 6 saat yatar. İki saat sonra kurulu saat gibi dink.
Seninki en az kaç saat kalıyor nöbette tatlım

İnşallah güzel yürekli arkadaşım bugün aşımız var belki bugün ilk defa uyur

Yine uyutmadım işte! :))

Bizimki de başladı yeni yeni gülmeye kızlar. Ama çok değil. Ben de denk geldi ve çektim :)
Maşallah bu güzel gülüşlü yavruna
Eki Görüntüle 1895741
Maşallah bu güzel gülüşlü yavruna :)

Bu da benim bayan yanakım teyzeleri, sabah altını açınca keyfe geldi sıpa
Ayyyyyy ne de neşeli öyle popocuk temiz ya maşallah ona :)

Esmer de fotoğraftaki kadar değil. Bizimki bitter çikolata

Nasıl cok degil ...bayağı bayağı gülmüş maşallah

Çok sık gülmüyoruz anlamında dedim canım çook sağolasın.

Allah ömür versin masallah yaa. Gülmeye başlamış topik bebeleri.

Allah hep yüzlerini güldürsün bebişlerimizin.

Ya kizlar dosya yukle ye tiklayip resim yuklemiyor muyuz?benum niye olmuyor,dosya boyutu nedeniyle işlenemiyor yazısı cıkiyor hep bıktim
Tatlım dosya yüklede fotoyu seçtikten sonra cevapla kısmına tıkla bakalım

En az yarım saat kuzum. Gazı varsa falan çıkana kadar uğraş sonra kusar üstünü değiştik altını alalım derken iyice o uyku açılır uyuyamadığı için ağlar. 3 4 saat uğraştığımız da çok oluyor gece..

Ya kizlar dosya yukle ye tiklayip resim yuklemiyor muyuz?benum niye olmuyor,dosya boyutu nedeniyle işlenemiyor yazısı cıkiyor hep bıktim
İnstagram a yükle resmi burada paylaş ya da faceden ben öyle yapıyorum.sonra da oradan siliyorum.

Faceteki resmi burada paylaşmayı da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…