2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bebeğimin gazı var çıkartamıyo gaz damlası verdim karnına masaj yaptım ama yok çıkartamadı uyuyo birde uyanıkken gazını daha kolay çıkartıyo ama sabah beri uyanmadı doğru düzgün gözleri bir açıyo iki dk sonra kapatıyo uyurkende sürekli ellri yuzunde parçaladı kendini resmen ne yapabilirim başka gazını çıkartmak için.

Canim ilik suyla doldur kuvetini banyo et bir arkadasimiz onermisti
Ben de altini acip alt acma bezinin uzerinde bacaklarini karnina dogru yavasca itirmistim bir sure o da iyi gelmisti

Kızlar ya şöyle bi kaç Çay kasığı rezene versem Oğluma diyorum ne dersiniz veren var mı? Geceden beri ayaktayım yorgunluğu onu bunu geçtim hemoroid ağrım var ölüyorum fakat kendi derdime düşücek vaktim bile olmadı dayanamıyorum artık bi kaç saat uyusa keske

Canim ilik suyla doldur kuvetini banyo et bir arkadasimiz onermisti
Ben de altini acip alt acma bezinin uzerinde bacaklarini karnina dogru yavasca itirmistim bir sure o da iyi gelmisti
Saol canım karnına sıcak havlu koydum ondanmıdır bilmiyorum çıkartttı gazını açtı gözlerini şimdi daha iyi şükür.

bizim bi dr hanım vardı keşke mülayim koyaydım adını alp koyduk bizimle savaşıyo çocuk derdi.napalım artıj bizim büyük oğlanda fena ağlıyodu anırcan adını takmıştıkgörümcemin kızı da hüngürella ydı

Ben gazı olduğu zaman altını açar,vaseline markasının baby'si var. Ondan poposuna azıcık sürer ordaki kasları uyarırım. Hem kakası varsa daha kolay yapar hem de gazını çıkarır. Birde sıcak tutmak en iyisi. Allah kolaylık versin.

Bitkiselse olabilir tatlım.rahatlamışsa da uyur.daha önce uyumuyor muydu böyle?
Bitkisel değil bildiğim kadarıyla ilk defa iki sefer verdim bugün normalde uyuyor gün içinde ama uyanıyordu ve 1/1 buçuk saat uyanık kalıp sonra uyuyordu bugün toplasan 8 buçuktan bu yana iki defa gözünü açtı oda en fazla 10 dk uyanık kaldı sanki göz kapaklarında bir ağırlık var açamıyor hafif açıyor kapıyı sonra.

Ben anne sütünden başka bisey vermicem demiştim ama pes ettim artık veriyorum rezene ve anason çok rahatladık Elhamdülillah...
Eskiler hep verirlermiş kimi doktor vermeyin dese de kimisi sakınca gormuyor.

Evet o da uyku yapar diyenler var baktım biraz araştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…