- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ekrandaki tuş hangisiBidenem hangi fotoyu buraya yuklemek istiyosan o fotoyu ac galariden
Telefonunun acma kapama tusuna ve ekranindaki tusuna ayni anda bas klik sesi duyana kadar
Fotograf galariye duser onu yukle buraya
Ekrandaki tuş hangisi
Canim boyutu kuculmustur insallah simdi dosya yukle yapip o fotoyu secip yukleMinikPiranha ekran resmi yakalandı.resim önumde buraya nasil yukleyecegim
Canim ilik suyla doldur kuvetini banyo et bir arkadasimiz onermistiKızlar bebeğimin gazı var çıkartamıyo gaz damlası verdim karnına masaj yaptım ama yok çıkartamadı uyuyo birde uyanıkken gazını daha kolay çıkartıyo ama sabah beri uyanmadı doğru düzgün gözleri bir açıyo iki dk sonra kapatıyo uyurkende sürekli ellri yuzunde parçaladı kendini resmen ne yapabilirim başka gazını çıkartmak için.
Canim yapamiyorsan whatsapptan bir arkadasina at fotoyu o duzeleyip sana yollasinMinikPiranha ekran resmi yakalandı.resim önumde buraya nasil yukleyecegim
Vazgectim canım sağol:)Canim yapamiyorsan whatsapptan bir arkadasina at fotoyu o duzeleyip sana yollasin
Saol canım karnına sıcak havlu koydum ondanmıdır bilmiyorum çıkartttı gazını açtı gözlerini şimdi daha iyi şükür.Canim ilik suyla doldur kuvetini banyo et bir arkadasimiz onermisti
Ben de altini acip alt acma bezinin uzerinde bacaklarini karnina dogru yavasca itirmistim bir sure o da iyi gelmisti
Evet genelde öyle oluyor geceleri çıkar meydana
Korkma öyle olsa bile ilaçları var geçer
Belki sadece üşütmüştürde , bende seni hemen korkuttum yaf ne deli kadınım
Nisadada bronşit var ilk bir sene kış ayları yoğundu şimdi kaybolmuş neredeyse
Bize normal geliyor artık alıştığımızdan :) kusura bakma ya
İnşallah sonuçlar iyi Çıkar canım.
Ki kötü bişey yoktur ,yoksa doktor görürdü bence , içini ferah tut
@Pisikedii
Kızzzz beni özelikle uyardılar Nisa ismi için
Ben hadi canım olurmu öyle şey
Bir isimle öyle olmaz deyip inanmamıştım
Akıllı kafam
Hakikaten deli oluyo bu Nisa'lar
Keşke sakine felan taksaydım
Nickini de altındaki yazıyı da değiştirme zamanın geldi canımSaol canım karnına sıcak havlu koydum ondanmıdır bilmiyorum çıkartttı gazını açtı gözlerini şimdi daha iyi şükür.
Ay evet haklısın birde birşey soracağım metsil gaz damlası verdim bugün yedibuçuk gibi birde 12 buçuk gibi çok uyuyo kendini uyludan alamıyor acaba omu bu kadar uyku yaptı.Nickini de altındaki yazıyı da değiştirme zamanın geldi canım
Bitkiselse olabilir tatlım.rahatlamışsa da uyur.daha önce uyumuyor muydu böyle?Ay evet haklısın birde birşey soracağım metsil gaz damlası verdim bugün yedibuçuk gibi birde 12 buçuk gibi çok uyuyo kendini uyludan alamıyor acaba omu bu kadar uyku yaptı.
Bitkisel değil bildiğim kadarıyla ilk defa iki sefer verdim bugün normalde uyuyor gün içinde ama uyanıyordu ve 1/1 buçuk saat uyanık kalıp sonra uyuyordu bugün toplasan 8 buçuktan bu yana iki defa gözünü açtı oda en fazla 10 dk uyanık kaldı sanki göz kapaklarında bir ağırlık var açamıyor hafif açıyor kapıyı sonra.Bitkiselse olabilir tatlım.rahatlamışsa da uyur.daha önce uyumuyor muydu böyle?
Kızlar ya şöyle bi kaç Çay kasığı rezene versem Oğluma diyorum ne dersiniz veren var mı? Geceden beri ayaktayım yorgunluğu onu bunu geçtim hemoroid ağrım var ölüyorum fakat kendi derdime düşücek vaktim bile olmadı dayanamıyorum artıkbi kaç saat uyusa keske
Evet o da uyku yapar diyenler var baktım biraz araştırdım.Bitkisel değil bildiğim kadarıyla ilk defa iki sefer verdim bugün normalde uyuyor gün içinde ama uyanıyordu ve 1/1 buçuk saat uyanık kalıp sonra uyuyordu bugün toplasan 8 buçuktan bu yana iki defa gözünü açtı oda en fazla 10 dk uyanık kaldı sanki göz kapaklarında bir ağırlık var açamıyor hafif açıyor kapıyı sonra.
Sen bilirsin canım. Olabilir 9bay büyük çünkü.Canim benim kiz minnak ya ben astronotu 6 ay mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?