Sen bilirsin canım. Olabilir 9bay büyük çünkü.Canim benim kiz minnak ya ben astronotu 6 ay mi alsam
Allah kolaylık versin bu gazdan hepimiz,kafayı yiyececeğiz.ben ilave olarak ayakta kucağımda gezdiriyorum,kafasını tutup sallanıyorum gazı daha kolay çıkıyomuş. Bol bol sırtını poposunu ovuyorum birdeKızlar bebeğimin gazı var çıkartamıyo gaz damlası verdim karnına masaj yaptım ama yok çıkartamadı uyuyo birde uyanıkken gazını daha kolay çıkartıyo ama sabah beri uyanmadı doğru düzgün gözleri bir açıyo iki dk sonra kapatıyo uyurkende sürekli ellri yuzunde parçaladı kendini resmen ne yapabilirim başka gazını çıkartmak için.
Evet bende baktım netten ole yazanlar var.Evet o da uyku yapar diyenler var baktım biraz araştırdım.
kızcokmu büyük benim kızda minnak yaa yarın gelecek kargo olmassa mağazaya gidip değiştririm korktum şimdiSen bilirsin canım. Olabilir 9bay büyük çünkü.
Tesekkur ederızzzAy ay ay maşallah
evet canım kmpanya bitmiş bende 9 ylık aldım ama inşalah çok büyük olmaz şumata 7 lık oluyoruz hadur j-huldur olursa yandık ebtları yazmıyor yaa neys yarın gelecek bakalımKizlar galiba kozmonot indirimini kacirdim ben simdi baktim tekrar 120 tl diyor
tablet gıık bişi yaa kız benhala regl oluyorum bitmedi yoğun bi şekilde 2 saate bi dolu dolu ped değiştiriyorumSarj aletim arabada kalmis teefonumun tabletten girmek n3 zormus bea :)
lunam sen soğanı soyupmu koydun ben kabuklu koydumyanlışmı yaptım soyunca fayda ettimiAldın mı canım bezi? Ben prima yeni bebek aldım çok memnunum ne sızdırma ne de pişik.
Büyük tatlım 6 aylik kış çıkarmaz diye almadım. Sonuçta büyük giyiliyor ama küçük giyemez.kızcokmu büyük benim kızda minnak yaa yarın gelecek kargo olmassa mağazaya gidip değiştririm korktum şimdi
lunam sen soğanı soyupmu koydun ben kabuklu koydumyanlışmı yaptım soyunca fayda ettimi
bizimburun hırıltımıza serum fizyoloji damlatıyorum ve ters ceviriyorum şırıngaı olanın yapamam diye almadım
fayda ediyormu bilmiyrum otri bebede cekmeli korkuyorum onlardan işin aslı
kozmonot yarıngeliyor bugün gelmedi insirim bitmiş 9 aylık aldık ama elif hanım en son 4300 dü ayın 13 ünde aşımız var bakalım kaç gram olmuş çok büyük olmaz inşlalh olmassa mağazadan değiştirirm inşallah fark çıkartmazlar çünki indirim bitmiş:)
Ayyyyy 3 saat te fazla Can'ım zaten bizimkiler maşallah uykularının kaçmasına çok meyilliler :) ufak bir kıvılcım bekliyorlarEn az yarım saat kuzum. Gazı varsa falan çıkana kadar uğraş sonra kusar üstünü değiştik altını alalım derken iyice o uyku açılır uyuyamadığı için ağlar. 3 4 saat uğraştığımız da çok oluyor gece..
İnstagram a yükle resmi burada paylaş ya da faceden ben öyle yapıyorum.sonra da oradan siliyorum.
Tatlım sakın 6 ay alma bizimki küçüldü bileCanim benim kiz minnak ya ben astronotu 6 ay mi alsam
Ayaklarını gerekirse 20 dakika boyunca hareket ettir bu ara bütün bebeklerde gaz çıkarmama sorunu varKızlar bebeğimin gazı var çıkartamıyo gaz damlası verdim karnına masaj yaptım ama yok çıkartamadı uyuyo birde uyanıkken gazını daha kolay çıkartıyo ama sabah beri uyanmadı doğru düzgün gözleri bir açıyo iki dk sonra kapatıyo uyurkende sürekli ellri yuzunde parçaladı kendini resmen ne yapabilirim başka gazını çıkartmak için.
Tatlım çok geçmiş olsun sanaKızlar ya şöyle bi kaç Çay kasığı rezene versem Oğluma diyorum ne dersiniz veren var mı? Geceden beri ayaktayım yorgunluğu onu bunu geçtim hemoroid ağrım var ölüyorum fakat kendi derdime düşücek vaktim bile olmadı dayanamıyorum artıkbi kaç saat uyusa keske
Geçmiş olsun tatlım benimki de çok öksürüyordu götürdüm hiçbir şey Vetmediler ama sen Bebiş çok kötü öksürüyorsa götür bir görsün doktor ..Buarada odaya soğan koy burnunu da serum fizyolojiyle sürekli temizle elinden geldiğince emzir çok ama çok geçmiş olsunKızlaaarr selamm...
Elifim hasta olduu ya abisinden bulaştı öksürüyor bu kadar küçük bebişe ne yapılır bilen var mı ay o öksürdükçe benim ciğerim sökülüyorr
tamam kuzum minikprihana büyükmü olur deyince kafam karıştı dediğin doğru küçük olmasından iyiidirBüyük tatlım 6 aylik kış çıkarmaz diye almadım. Sonuçta büyük giyiliyor ama küçük giyemez.
Verdim 1-2 Çay kasığı ama hiç etki etmedi sen ne kadar ve nasıl veriyosunBen anne sütünden başka bisey vermicem demiştim ama pes ettim artık veriyorum rezene ve anason çok rahatladık Elhamdülillah...
Eskiler hep verirlermiş kimi doktor vermeyin dese de kimisi sakınca gormuyor.
Ailem bi kaç hafta geldi saolsun şehir dışındalar gel diyemiyorum hepsinin işi gücü var :s kv üst katımda ama anca kendine yetiyo Allah'ım dayanma gücü veriyo da ah bide ağrım olmasa oğlum azıcık rahatlasa benim için daha kolay olurdu isyan etmiyorum buna da şükür geçicek elbetTatlım çok geçmiş olsun sanaver tabi istiyorsan inşallah faydası olur oğluna.. Bırakma kendini olur mu bak bende dayanamıyorum ama iyi kötü atlatacaz yok mu kimse sana yardıma gelebilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?