2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah kolaylık versin bu gazdan hepimiz,kafayı yiyececeğiz.ben ilave olarak ayakta kucağımda gezdiriyorum,kafasını tutup sallanıyorum gazı daha kolay çıkıyomuş. Bol bol sırtını poposunu ovuyorum birde

Sarj aletim arabada kalmis teefonumun tabletten girmek n3 zormus bea :)
tablet gıık bişi yaa kız benhala regl oluyorum bitmedi yoğun bi şekilde 2 saate bi dolu dolu ped değiştiriyorum
ama içim işkillendi dr arasammı 10 gün oldu yavrum sen gerek yok dedin annemde olur çoğalır için temizleniyor rahişm düzenli değil dedi ama paikmi yapıyorum bilemedim

Aldın mı canım bezi? Ben prima yeni bebek aldım çok memnunum ne sızdırma ne de pişik.
lunam sen soğanı soyupmu koydun ben kabuklu koydumyanlışmı yaptım soyunca fayda ettimi
bizimburun hırıltımıza serum fizyoloji damlatıyorum ve ters ceviriyorum şırıngaı olanın yapamam diye almadım
fayda ediyormu bilmiyrum otri bebede cekmeli korkuyorum onlardan işin aslı

kozmonot yarıngeliyor bugün gelmedi insirim bitmiş 9 aylık aldık ama elif hanım en son 4300 dü ayın 13 ünde aşımız var bakalım kaç gram olmuş çok büyük olmaz inşlalh olmassa mağazadan değiştirirm inşallah fark çıkartmazlar çünki indirim bitmiş:)

Soymadan 2ye kesip koydum tatlım. Bence biraz etki etti. Serum fizyolojik tek başına çıkarmıyor ama. Otribebe almazsan arkası pompa gibi olanlar var ondan al. Görünen sümüğü kolayca çekersin.

Ayyyyy 3 saat te fazla Can'ım zaten bizimkiler maşallah uykularının kaçmasına çok meyilliler :) ufak bir kıvılcım bekliyorlar

Ayaklarını gerekirse 20 dakika boyunca hareket ettir bu ara bütün bebeklerde gaz çıkarmama sorunu var

Tatlım çok geçmiş olsun sana ver tabi istiyorsan inşallah faydası olur oğluna.. Bırakma kendini olur mu bak bende dayanamıyorum ama iyi kötü atlatacaz yok mu kimse sana yardıma gelebilecek

Kızlaaarr selamm...
Elifim hasta olduu ya abisinden bulaştı öksürüyor bu kadar küçük bebişe ne yapılır bilen var mı ay o öksürdükçe benim ciğerim sökülüyorr

Kızlaaarr selamm...
Elifim hasta olduu ya abisinden bulaştı öksürüyor bu kadar küçük bebişe ne yapılır bilen var mı ay o öksürdükçe benim ciğerim sökülüyorr
Geçmiş olsun tatlım benimki de çok öksürüyordu götürdüm hiçbir şey Vetmediler ama sen Bebiş çok kötü öksürüyorsa götür bir görsün doktor ..Buarada odaya soğan koy burnunu da serum fizyolojiyle sürekli temizle elinden geldiğince emzir çok ama çok geçmiş olsun

Ben anne sütünden başka bisey vermicem demiştim ama pes ettim artık veriyorum rezene ve anason çok rahatladık Elhamdülillah...
Eskiler hep verirlermiş kimi doktor vermeyin dese de kimisi sakınca gormuyor.
Verdim 1-2 Çay kasığı ama hiç etki etmedi sen ne kadar ve nasıl veriyosun

Tatlım çok geçmiş olsun sana ver tabi istiyorsan inşallah faydası olur oğluna.. Bırakma kendini olur mu bak bende dayanamıyorum ama iyi kötü atlatacaz yok mu kimse sana yardıma gelebilecek
Ailem bi kaç hafta geldi saolsun şehir dışındalar gel diyemiyorum hepsinin işi gücü var :s kv üst katımda ama anca kendine yetiyo Allah'ım dayanma gücü veriyo da ah bide ağrım olmasa oğlum azıcık rahatlasa benim için daha kolay olurdu isyan etmiyorum buna da şükür geçicek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…