2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Verdim 1-2 Çay kasığı ama hiç etki etmedi sen ne kadar ve nasıl veriyosun

Yarım su bardağı suyu kaynatip içine bir çay kaşığı kadar rezene atıp 10 dk demliyorum Altı yedi çay kaşığı kadar veriyorum.h hemen etki etmiyor iki üc saat sonra pirt pirt çıkarıyor bize iyi geldi bi haftadır veriyorum ben iki üc güne bir

Biliyorum tatlım anlıyorum seni inşallah oğlum çok daha iyi olur seninde ağrıların azalır dualarım sizinle olacak

Sağol canım ya dediklerini yapıyorum umarım gecemiz iyi geçer

Kızlaaarr selamm...
Elifim hasta olduu ya abisinden bulaştı öksürüyor bu kadar küçük bebişe ne yapılır bilen var mı ay o öksürdükçe benim ciğerim sökülüyorr
Bana doktor bitkisel bir oksuruk şurubu vermişti ama ben kullanmadım canım geçti benimki çok uzun sürmedi ama şimdi ara ara oksuruyo yine dikkat et yine sen doktora git ciğerlerine inebiliyormuş souk algınlığı Allah korusun bende bol bol emzirdim burnunu sürekli tonimer sipreyle temizledim.

Canım sen bilirsin için rahat etmiyorsa ara tabi ama bence sorun yok bana da büyüklerimiz demişti normal olduğunu.

E bebekte canim bonbiboni ( boyle yazilmiyorda olabilir ) astronot montlar yuzde 50 indirimdeymis canim. Kiz anneleri ekru rengini aldilar almayan kalmadi resmen o yüzden dedim bizde mavisini alalim diye :)()

Ne zaman bitecek bu kampanya ben de alcam sarısını beğendim aksi gibi izmir e ailemin yanına geldik. Avm ye gmtirmeue6 çalışıyorum bizimkilri. İnternetten sipariş versem evde yokuz.

Ok canım şimdi anladım gerçi benim görümcem kızınınkini verdi krem oldu benim oğlumun astronot montu

Bu soğuklar Mahfetti bebekleri umarım hepsi bir an önce iyileşir
Ah canım evet ya benimki de 4 gündür hırlıyo geceleri geniz akıntısı var balgam da yapıyo galiba öksürüyo ara ara kayınvalidem günlük yaptı tam adı bu mu bilemedim aktardan almış

Canım ben de variyorum arada rezene rahat ediyor çocuk

Aldın mı canım bezi? Ben prima yeni bebek aldım çok memnunum ne sızdırma ne de pişik.
Canım ben de prima premium kullanıyorum ama hep bel kısmına çıkıyo ve bazen de bacak kısmından sızdırıyo ya 2 numara kullanıyoruz huggies erkek ve kız bezleri 3 numarada başlıyormuş ve onların belleri lastikliymiş 3e geçince ben de onu deneyeyim diyorum ama prima yeni bebek dediğin premium değil dimi canım?

10 gun cok degil mi,istersen git bir gorun doktoruna,ben hala regl olamadim.normal mi acaba

Dr.um bana kanaman var mı devam ediyor mu diye sormuştu canım.Ne olur ne olmaz bir sor en azından

Ben de prima premium care 2 kullanıyorum.hep çiş oluyo cocuğun kiyafetleri.sizdırıyo mu anlamadım.küçük geliyo desek oglum 4.400..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…