- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Verdim 1-2 Çay kasığı ama hiç etki etmedi sen ne kadar ve nasıl veriyosun
Biliyorum tatlım anlıyorum seni inşallah oğlum çok daha iyi olur seninde ağrıların azalır dualarım sizinle olacakAilem bi kaç hafta geldi saolsun şehir dışındalar gel diyemiyorum hepsinin işi gücü var :s kv üst katımda ama anca kendine yetiyo Allah'ım dayanma gücü veriyo da ah bide ağrım olmasa oğlum azıcık rahatlasa benim için daha kolay olurdu isyan etmiyorum buna da şükür geçicek elbet
Sağol canım ya dediklerini yapıyorum umarım gecemiz iyi geçerGeçmiş olsun tatlım benimki de çok öksürüyordu götürdüm hiçbir şey Vetmediler ama sen Bebiş çok kötü öksürüyorsa götür bir görsün doktor ..Buarada odaya soğan koy burnunu da serum fizyolojiyle sürekli temizle elinden geldiğince emzir çok ama çok geçmiş olsun
Bu soğuklar Mahfetti bebekleri umarım hepsi bir an önce iyileşirSağol canım ya dediklerini yapıyorum umarım gecemiz iyi geçer
Bana doktor bitkisel bir oksuruk şurubu vermişti ama ben kullanmadım canım geçti benimki çok uzun sürmedi ama şimdi ara ara oksuruyo yine dikkat et yine sen doktora git ciğerlerine inebiliyormuş souk algınlığı Allah korusun bende bol bol emzirdim burnunu sürekli tonimer sipreyle temizledim.Kızlaaarr selamm...
Elifim hasta olduu ya abisinden bulaştı öksürüyor bu kadar küçük bebişe ne yapılır bilen var mı ay o öksürdükçe benim ciğerim sökülüyorr
Tatlım sakın 6 ay alma bizimki küçüldü bile2 hafta ya yenisini alacam Onuda 9 aylık alacam malum kalında giyecekler artık
Canım sen bilirsin için rahat etmiyorsa ara tabi ama bence sorun yok bana da büyüklerimiz demişti normal olduğunu.tablet gıık bişi yaa kız benhala regl oluyorum bitmedi yoğun bi şekilde 2 saate bi dolu dolu ped değiştiriyorum
ama içim işkillendi dr arasammı 10 gün oldu yavrum sen gerek yok dedin annemde olur çoğalır için temizleniyor rahişm düzenli değil dedi ama paikmi yapıyorum bilemedim
He ya kaçırdıkKizlar galiba kozmonot indirimini kacirdim ben simdi baktim tekrar 120 tl diyor
E bebekte canim bonbiboni ( boyle yazilmiyorda olabilir ) astronot montlar yuzde 50 indirimdeymis canim. Kiz anneleri ekru rengini aldilar almayan kalmadi resmen o yüzden dedim bizde mavisini alalim diye :)()
Ne zaman bitecek bu kampanya ben de alcam sarısını beğendim aksi gibi izmir e ailemin yanına geldik. Avm ye gmtirmeue6 çalışıyorum bizimkilri. İnternetten sipariş versem evde yokuz.
Ah canım evet ya benimki de 4 gündür hırlıyo geceleriBu soğuklar Mahfetti bebekleri umarım hepsi bir an önce iyileşir
Kızlar ya şöyle bi kaç Çay kasığı rezene versem Oğluma diyorum ne dersiniz veren var mı? Geceden beri ayaktayım yorgunluğu onu bunu geçtim hemoroid ağrım var ölüyorum fakat kendi derdime düşücek vaktim bile olmadı dayanamıyorum artıkbi kaç saat uyusa keske
Canım ben de prima premium kullanıyorum ama hep bel kısmına çıkıyo ve bazen de bacak kısmından sızdırıyo ya 2 numara kullanıyoruz huggies erkek ve kız bezleri 3 numarada başlıyormuş ve onların belleri lastikliymiş 3e geçince ben de onu deneyeyim diyorum ama prima yeni bebek dediğin premium değil dimi canım?Aldın mı canım bezi? Ben prima yeni bebek aldım çok memnunum ne sızdırma ne de pişik.
tablet gıık bişi yaa kız benhala regl oluyorum bitmedi yoğun bi şekilde 2 saate bi dolu dolu ped değiştiriyorum
ama içim işkillendi dr arasammı 10 gün oldu yavrum sen gerek yok dedin annemde olur çoğalır için temizleniyor rahişm düzenli değil dedi ama paikmi yapıyorum bilemedim
aradım bugün ankara dışındaymış yarın konuşucaz dr bakalım oldugu bişi değilde çok yoğun kanama anlamadım ağrısızı bişi yok ta kafam rahatalasın nolr nolmaz10 gun cok degil mi,istersen git bir gorun doktoruna,ben hala regl olamadim.normal mi acaba
Dr.um bana kanaman var mı devam ediyor mu diye sormuştu canım.Ne olur ne olmaz bir sor en azındantablet gıık bişi yaa kız benhala regl oluyorum bitmedi yoğun bi şekilde 2 saate bi dolu dolu ped değiştiriyorum
Kızkardeşim 7ay olmadı canım.emzirildiği icin kimisinde olabiliyor bu.Ben de olmadım.10 gun cok degil mi,istersen git bir gorun doktoruna,ben hala regl olamadim.normal mi acaba
Ama sen emzirmiyordun değil mi?10 gun cok degil mi,istersen git bir gorun doktoruna,ben hala regl olamadim.normal mi acaba
Ben de prima premium care 2 kullanıyorum.hep çiş oluyo cocuğun kiyafetleri.sizdırıyo mu anlamadım.küçük geliyo desek oglum 4.400..Canım ben de prima premium kullanıyorum ama hep bel kısmına çıkıyo ve bazen de bacak kısmından sızdırıyo ya 2 numara kullanıyoruz huggies erkek ve kız bezleri 3 numarada başlıyormuş ve onların belleri lastikliymiş 3e geçince ben de onu deneyeyim diyorum ama prima yeni bebek dediğin premium değil dimi canım?
Evet ondan şaşırdım bendeAma sen emzirmiyordun değil mi?
Canbebe aldım geçenlerde berbat ötesi, molfix ve prima nırmali beğendim benBen de prima premium care 2 kullanıyorum.hep çiş oluyo cocuğun kiyafetleri.sizdırıyo mu anlamadım.küçük geliyo desek oglum 4.400..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?